Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

αναδρομές - ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ

αναδρομές 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 19 Ιουνίου 2009
ΤΙΤΛΟΣ: ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ

Μια φορά σε έναν καιρό ο ιδιωτικός ερευνητής είχε πάρει τη θέση του στο ακριβό εστιατόριο. Με προσήλωση διάβαζε ή αυτό ήθελε να δείχνει συνοδεύοντας έτσι το γεύμα του.
Λίγα τραπέζια πιο κάτω ένα ζευγάρι καθόταν πολύ κοντά και έδειχνε να διασκεδάζει. Η γυναίκα όμορφη και περιποιημένη και ο άντρας μεγαλύτερης ηλικίας με εμφανή οικονομική άνεση.
Η βραδιά τελείωσε και το ζευγάρι χωρίστηκε. Το επόμενο πρωί ο ερευνητής μίλησε στον πελάτη του, πλούσιος, επίσης μεγαλύτερης ηλικίας, καθησυχάζοντάς τον.
Λίγα βράδια αργότερα παρόμοιο σκηνικό στήθηκε σε πολυσύχναστη καφετέρια. Μετά από ώρες αναμονής ο άντρας χαιρέτησε την δια χειραψίας και έφυγε. Η γυναίκα λίγα λεπτά αργότερα, ακολούθησε περνώντας κατά την έξοδο της από το τραπέζι του «ανυποψίαστου» ερευνητή και κοιτώντας τον βαθιά.
Του είχε αφήσει ένα χαρτάκι που έγραφε μια διεύθυνση και την πρόταση: «Ξέρω ότι με παρακολουθείς».
Ο κατά τ’ άλλα επιτυχημένος ερευνητής ένοιωσε αμήχανα, έσβησε το πούρο του και βρήκε στη διεύθυνση ένα μικρό διαμέρισμα. Χτύπησε την πόρτα και αντίκρισε τη γυναίκα του πελάτη του φορώντας αισθησιακά εσώρουχα και κρατώντας δύο ποτήρια σαμπάνιας συνοδευόμενα απ’ το λιγοστό φως κεριών.
Η γυναίκα τον πλησίασε βγάζοντάς του τα ρούχα και φιλώντας τον παντού... Οι πρώτες προσπάθειες να αντισταθεί στο όνομα του επαγγελματισμού, σταμάτησαν στην επιθυμία μια ονειρεμένης γυναίκας παραδομένης πάνω του.
Γυμνοί ακόμα προσπαθούσαν μετά από ώρα να απαλλαχθούν από το λαχάνιασμα όταν η πόρτα παραβιάστηκε βίαια και ο πελάτης του ερευνητή εισήλθε απότομα συνοδευόμενος από τον κύριο των συναντήσεων στον οποίο φώναξε: «Εδώ είναι η γυναίκα σας. Απέτυχε λοιπόν!».
Ο άντρας των συναντήσεων ήταν ο σύζυγος της γυναίκας. Ποιος ήταν ο θήτης και το θύμα, ποιος το δόλωμα και ποιος το θήραμα;
Οργισμένος πέταξε τη βέρα του κάτω κοιτώντας την με λύπη στα μάτια και σήκωσε το πιστόλι που έκρυβε, πυροβολώντας προς…

μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το