Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

σχόλιο τσι πέμπτης

σχόλιο τσι μέρας
 η είδηση 

Κίνημα αγανακτισμένων φοιτητών...ενάντια στις καταλήψεις που στηρίζει όλο το πλαίσιο για ανοιχτές σχολές και αποζητούν άλλους τρόπους- και όχι τις καταλήψεις- για την διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

 το σχόλιο 
Θυμάμαι όταν εγώ ήμουν φοιτητής, στα τότε προβλήματα της εκπαίδευσης και της τότε συνελεύσεις μας για καταλήψεις. Ήμουν πάντα υπέρ των καταλήψεων. Πάντα έλεγα πως ήθελα να διεκδικήσω τα δικαιώματά μου, αλλά μέσα μου εννοούσα πως βαριέμαι να κάνω μάθημα. Μην κρυβόμαστε: Όλοι λίγο-πολύ έτσι αποφασίζουν τις καταλήψεις. Να, όμως που υπάρχει όμως και μια μερίδα φοιτητών που σκέφτονται τόσο υπεύθυνα και λογικά που ακούγεται περίεργο. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο κίνημα αυτό. Είστε το λαμπρό μέλλον της Ελλάδας και το παράδειγμα για χιλιάδες εργαζόμενους-ανόητων απεργών

δείτε επίσης και τις άλλες καθημερινές ενότητες του yannidakis
μετάβαση στην ενότητα "θρύλος του Batman"
μετάβαση σε αναδρομές του "yannidakis"
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

2 σχόλια:

  1. Ε λοιπόν, εσένα σκέφτηκα φίλε μου εχθές όταν το διάβαζα.
    Είπα πως αυτό θα έπρεπε να είναι το επόμενο "σχόλιο τσι μέρας".
    Μ αρέσει που λες την αλήθεια που όλοι ξέρουν αλλά παριστάνουν πως καταλαβαίνουν κάτι περισσότερο και συναινούν σε οτιδήποτε είναι του συρμού.
    Αν στήσουν δημοψήφησμα όμως στα πανεπιστήμια και αν ψηφήσουν όλοι οι φοιτητές, αποκλείεται να έχουν μειοψηφία όσοι δεν επιθυμούν τις καταλήψεις.
    Και εδώ το καπλάντισμα της "Δημοκρατίας" φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα από την επιθυμία των πολλών.
    Μπράβο στα παιδιά που το σκέφτηκαν και το έπραξαν (γιατί κι εγώ είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο, αλλά... δεν έπραξα)
    : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Αχιλλέας
    Λοιπόν Αχιλλέα εσύ έκανες ένα βήμα πιο πέρα από εμένα, όμως μένουμε στην ουσία που είναι πως τελικά κάποιοι τόλμησαν. Αυτοί οι κάποιοι έχουν σήμερα πάνω από 2000 μέλη στο facebook και εγώ τους στηρίζω αμέριστα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το