Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

προβληματισμός κυριακής – ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Καληνωρίσματα, καλή και πετυχημένη χρονιά που εύχομαι να οριοθετήσει για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα την απαρχή για καλύτερες ημέρες με ευημερία.

Η πρώτη μέρα του έτους αποτελεί την καλύτερη αφορμή για εμένα όχι τόσο για να πραγματοποιήσω έναν απολογισμό εδώ στο yannidakis το οποίο πλέον αγγίζει τα 6 χρόνια παρουσίας στα blogs, αλλά περισσότερο για να σας παρουσιάσει με μεγάλη περηφάνια τα επόμενα βήματα του, καθώς είναι γεγονός πως το μόνο που αλλάζει στο yannidakis είναι η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση στους προβληματισμούς, τις υπηρεσίες, την ποιότητα και την ευρύτητα των θεμάτων.

Στα πλαίσια όλων των παραπάνω είναι μεγάλη μου χαρά να σας παρουσιάσω δύο νέες ενότητες που θα προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες. Την μία από αυτές θα την υπογράφει ο πρώτος άνθρωπος που θα δημοσιεύει κείμενα εκτός εμένα, ο Νίκος Σπυριδάκης. Περισσότερα για τον νέο μας συντάκτη θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε στο βιογραφικό του στην ενότητα ΥΠΟΓΡΑΦΗ yannidakis, όμως ας μείνουμε στην νέα δική του ενότητα που θα τιτλοφορείται “κυματίζοντας σκέψεις” και θα μας συντροφεύει καθημερινά στις 08:00 το πρωί. Πρόκειται για μια καθημερινή κατάθεση ψυχής, όταν  ακροβατώντας στα κύματα του ρεαλισμού και του ρομαντισμού, οι σκέψεις και τα συναισθήματα αποτυπώνονται σε λέξεις. Η ενότητα θα περιέχει μέρος διηγημάτων και ποιημάτων του Νίκου, ενώ συχνά θα έχουμε την ευκαιρία να μελετήσουμε σχολιασμούς του από γνωστές δημιουργίες συγγραφέων και ποιητών. Ήδη από σήμερα το πρωί, το yannidakis ξεκίνησε να κυματίζει σκέψεις με οδηγό τον Νίκο.

Παράλληλα, ενσωματώνεται μία ακόμα ενότητα, η ζωντανή ροή που θα δημοσιεύεται καθημερινά στις 20:00 και θα περιέχει τη σημαντικότερη ειδησεογραφία από όλο τον κόσμο ενώ θα ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο προσφέροντας αφορμή για περαιτέρω προβληματισμό. Πλέον, το καθημερινό πρόγραμμα του yannidakis θα διαμορφώνεται ως εξής:
12:00 προβληματισμός ημέρας με το κύριο θέμα της σελίδας
16:00 θρύλος του Batman στην ενότητα που αγκαλιάσατε από την αρχή
20:00 ζωντανή ροή με όλη την καθημερινή ειδησεογραφία
24:00 σχόλιο τσι μέρας όπου οι ειδήσεις σχολιάζονται συνοπτικά
04:00 βράβευση τσι μέρας με την επιβράβευση της καλύτερης δημοσίευσης
08:00 κυματίζοντας σκέψεις με το απέραντο ταξίδι στο συναίσθημα
Είμαι σίγουρος πως θα αγκαλιάσετε και τις νέες ενότητες του yannidakis όπως κάνατε πάντοτε και μαζί θα προβληματιστούμε πάνω σε αυτές.

Σκοπός είναι πάντοτε η αυστηρή συνέπεια στον χρόνο και την ποιότητα των ενοτήτων αλλά και το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα το οποίο εδώ και χρόνια εγγυάται η Αναστασία Γκεβρέκη που για πρώτη φορά ένωσε την Κρήτη με τη νυχτερίδα δημιουργώντας το λογότυπο του yannidakis και έκτοτε είναι υπεύθυνη για όλα τα φαντασμαγορικά σήματα όλων των ενοτήτων που κοσμούν με την λεπτομέρεια και την φαντασία τους τη σελίδα.

Και επειδή τα καλά νέα πρέπει να ακούγονται όσο πιο μακριά γίνεται, τα μοιραζόμαστε μαζί με τις ευχές μου και στο +BloggerΕύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά και σε ότι καλό ή κακό προκύπτει, το ταξίδι στο yannidakis των προβληματισμών συνεχίζεται πιο δυνατό από ποτέ με νέους ανθρώπους να τινάζουν τα πανιά και με όλους εσάς τους αναγνώστες του να απλώνουν ανοιχτές θάλασσες για να διασχίζει :[

5 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Εύχομαι ότι καλύτερο για το 2012 για σένα και αυτούς που αγαπάς! Υγεία, αγάπη, ηρεμία! Πολλά πολλά φιλιά και να περνάς υπέροχα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Leviathan :[ stavroulazerva
    ευχές και από μένα για επιτυχίες και δημιουργία. Ότι καλύτερο με μια χρονιά γεμάτη από ωφέλιμους προβληματισμούς :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6 χρόνια καταφύγιο.Ευχομαι άλλα τόσα με πετάγματα και κυματισμούς σκέψεων.Θα είμαι εδω με τις απουσίες μου και τις καθυστερήσεις μου..ωστόσο εδω..Καλή χρονιά Yan
    http://www.youtube.com/watch?v=QXwPUYU8rTI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :[ lydia1196
    είναι πολύ σημαντικό να ξέρω πως αναγνώστες-φίλοι του yannidakis από τις πρώτες του μέρες, βρίσκονται ακόμα δίπλα μου και στηρίζουν την ατέλειωτη προσπάθεια απέραντων προβληματισμών στα γνωστά και άγνωστα.
    Εύχομαι πετυχημένη & δημιουργική χρονιά & πιο συχνές αναρτήσεις :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το