Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

προβληματισμός παρασκευής ~ ΜΥΘΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (μέρος 4/4)

image[64][13]image[18][1][10]image[22]
Η αστυνομία αποφάσισε να μην προσφέρει άλλη προστασία στην Βάσω και αφού ο φύλακας την ενημέρωσε, αποχώρησε.

Για μερικές μέρες όλοι περίμεναν το επόμενο θύμα, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Τότε η Ουρανία είχε μία καλύτερη λύση. “Απόψε θα πάω στο ‘ΙΔΙΑ’. Είναι ένα μπαρ κοντά στο κέντρο όπου συγκεντρώνει λεσβίες. Αν δω κάτι ύποπτο θα imageαναφέρω”. Η Ουρανία πήγε χωρίς να έχει κάποιο αποτέλεσμα και συνέχισε να πηγαίνει κάθε βράδυ ερεθίζοντας την φαντασία του Κανόμπη:
- “Δεν πιστεύω να βρίσκεις κάτι τόσο ενδιαφέρον που να σε τραβάει εκεί κάθε βράδυ”.
- “Μα αφού το ξέρεις πως πηγαίνω ψάχνοντας για στοιχεία. Στο μεταξύ έχω και τα τυχερά μου” απάντησε χαμογελώντας πονηρά η Ουρανία. Όμως δεν έλεγε ψέματα. Η Ουρανία ήθελε να βρει κάποια κοπέλα για να καταλήξει μαζί της στο κρεβάτι, ίσως η ενδιαφερόμενη να ζητούσε νέα συνεργάτιδα στις δολοφονίες και στο κρεβάτι της.

Πράγματι, ένα βράδυ κατάφερε να βρει μία τέτοια κοπέλα. Κατευθυνόμενοι στο διαμέρισμα της Ουρανίας έστειλε γραπτό μήνυμα στον Κανόμπη: “Απόψε είμαι εκτός υπηρεσίας. Και θα πραγματοποιήσω μία φαντασίωση σου”. Ο Κανόμπης δεν έχασε την ευκαιρία να φτάσει στο διαμέρισμα της Ουρανίας. Μπήκε στο διαμέρισμα της αφού διέρρηξε την πόρτα. Ήθελε απλά να δει αν όλα ήταν καλά και… να ικανοποιήσει την περιέργεια ή μάλλον την φαντασίωσή του, χωρίς να γίνει αντιληπτός και να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση του με την Ουρανία. Καθώς πλησίαζε άκουγε φωνές από την τουαλέτα. Ήταν ήχοι σεξουαλικής ικανοποίησης. Η Ουρανία συνουσιαζόταν με κάποια γυναίκα που ‘ψώνισε’ σε μπαρ! Ήταν έτοιμος να φύγει όταν ένοιωσε την περιέργεια του να τον λυγίζει. Έπρεπε να δει λίγο. Οι φωνές που άκουγε του άνοιξαν την όρεξη. Ο Όμηρος τελικά λύγισε και υπέκυψε στην σαρκική του επιθυμία οπότε μπήκε μέσα αντικρίζοντας δύο γυναίκες να συνουσιάζονται χρησιμοποιώντας ως σεξουαλικό βοήθημα την αναίσθητη Ουρανία. Ο Κανόμπης επιτέθηκε και στις δύο καταφέρνοντας σχεδόν αμέσως να τις ακινητοποιήσει. Η μία ήταν η Βάσω. Η άλλη γυναίκα ήταν άγνωστη. Αργότερα οι εξετάσεις θα έδειχναν πως ήταν τα δικά της υγρά που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα της Βάσως.

Όσο για την Ουρανία; Ήταν τυχερή! Είχε υποστεί ηλεκτροπληξία απλά και μόνο για να μην έχει τις αισθήσεις της. Οι δύο γυναίκες την χρησιμοποιούσαν και μόλις ολοκλήρωναν θα την έβαζαν στην γεμάτη μπανιέρα για να σβήσουν τα όποια αποτυπώματα και ύστερα θα την έπνιγαν, μένοντας πιστές στο πλάνο τους.

:[
διαβάστε ολόκληρο το Μύθο την ερχόμενη Κυριακή στις 12:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το