Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

προβληματισμός παρασκευής ~ ΜΥΘΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ (μέρος 1/5)

Μια φορά σε έναν καιρό στο Ηράκλειο, η μουσική μόλις που imageακουγόταν έξω από το ακριβό διαμέρισμα στα προάστια. Η πόρτα άνοιξε και μια γυναικεία φιγούρα ξεπρόβαλε δεχούμενη έναν άντρα ντυμένο με στρατιωτική σχολή. Η γυναίκα αν και με πολύ προκλητικά ρούχα αποκαλύφθηκε δείχνοντας πως είναι άντρας τραβεστί.

Οι δύο άντρες αφού ξεκίνησαν με διάφορες χειρονομίες κατέληξαν να δοκιμάζουν σεξουαλικά παιχνίδια και να υποδύονται ρόλους. Σε έναν από αυτούς, ο οικοδεσπότης άρχισε να ανεβοκατεβάζει το φερμουάρ από κάτι σαν σάκο με σκληρές γωνίες, όμως ο φίλος του τον μετέφερε στην τουαλέτα όπου οι δυο τους κατέληξαν στη μπανιέρα απολαμβάνοντας ένα ζεστό μπάνιο.

Λίγες ώρες αργότερα, η μουσική συνέχιζε να παίζει όμως η ώρα είχε περάσει καθώς ήταν περασμένα μεσάνυχτα. Η συνήθως ήσυχη γειτονιά στην περιοχή θορυβήθηκε από την παρατεταμένη μουσική. Κάποιοι δεν έδωσαν συνέχεια καθώς σίγουρα θα δικαιολογούσαν μία συνάντηση φίλων. Δεν ήταν όμως όλοι το ίδιο υπομονετικοί καθώς σύντομα κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος διεξήγαγαν έρευνα ρουτίνας. Το θύμα είχε χωθεί στον σάκο, είχε τραβήξει προς τα μέσα το φερμουάρ και είχε πεθάνει από ασφυξία. Καθαρή περίπτωση αυτοκτονίας για την αστυνομία στην οποία έδειχνε να συνηγορεί και ο ιατροδικαστής, όμως το μυστήριο της ταυτότητας του θύματος περιέπλεκε τα πράγματα. Οι γείτονες κατέδειξαν στα όργανα πως το θύμα ήταν αλλοδαπός όμως η ταυτότητά του έγραφε Αντρέας Τσακαλάκης. Τι όμως κρυβόταν πίσω από την ασάφεια της ταυτότητας του θύματος;

Την απάντηση έδωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο οποίος εκείνο το βράδυ πήρε εσπευσμένα τον αρχηγό της Αστυνομίας στην Κρήτη. “Είχα επικοινωνία με έναν ρώσο αξιωματούχο. Εχθές, πέθανε ένας άντρας αγνώστου προέλευσης. Θα δώσεις την υπόθεση στην Μονάδα Ανεξιχνίαστων Εγκλημάτων Κρήτης. Μου ζήτησε να βάλω τους καλύτερους και γι’ αυτό σε καλώ. Μην μου κάνεις ερωτήσεις γιατί δεν έχω απαντήσεις”. Ο υπουργός φαινόταν ιδιαίτερα αγχωμένος, όμως η εντολή ήταν ξεκάθαρη.

:[
διαβάστε το δεύτερο μέρους του Μύθου την επόμενη Παρασκευή στις 12:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το