Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

προβληματισμός παρασκευής ~ ΜΥΘΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ (μέρος 2/5)

image[20]
Η Μ.Α.Ε.Κ. συγκροτήθηκε με σκοπό την εξιχνίαση της δολοφονίας του αγνώστου, όμως σε κανέναν δεν άρεσε που άλλοι είχαν ερευνήσει νωρίτερα την υπόθεση, καθώς είχε ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος ενώ ποιος  ξέρει αν κάποιο στοιχείο παραποιήθηκε;

Ας δούμε τα δεδομένα για να μην μπερδευτούμε. Έχουμε μαρτυρίες πως το τελευταίο βράδυ ο άντρας είχε μουσική από νωρίς στο διαμέρισμά του ενώ αργότερα ένας άντρας εισήλθε σε αυτό. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο άντρας είχε δεχτεί σεξουαλική εισχώρηση ενώ και ο ίδιος φέρεται να έχει συνουσιαστεί. Το τελευταίο, μας φανερώνει πως δεν βιάστηκε, ήταν ομοφυλόφιλος. Πρέπει λοιπόν να εξετάσουμε αν ο τύπος δολοφονήθηκε από κάποιον αντίζηλο, πιθανό σε κάποιον καυγά. Όμηρε, θέλω να αναλάβεις να ερευνήσεις το σεξουαλικό περιβάλλον του θύματος”. Ο Θαλασσινός συνέχισε: “Οι γείτονες αναφέρουν πως το θύμα ήταν αλλοδαπός, όμως η ταυτότητα του είναι ελληνικότατη. Ας μάθουμε από που κρατάει η σκούφια του. Ουρανία, αυτό είναι για σένα. Θα σημειώσω και κάτι ακόμα. Ο ιατροδικαστής μιλάει για αυτοκτονία, όμως εγώ δεν έχω πειστεί ακόμα. Όπως προχωράει η έρευνα θα επικοινωνούμε ώστε να συνθέσουμε το πάζλ. Καλή τύχη”.

Ο Θαλασσινός επέστρεψε στο σπίτι του θύματος και ο Κανόμπης μεταφέρθηκε στην γύρω περιοχή. Μίλησε με γείτονες και βρήκε άτομα με τα οποία είχε βρεθεί τελευταία. Ο Τσακαλάκης δεν έδειχνε να έχει επαφές με πολύ κόσμο καθώς διατηρούσε χαμηλό προφίλ. όμως αυτό δεν είναι παράξενο για έναν ομοφυλόφιλο σε μία μικρή πόλη. Η έρευνα του τον οδήγησε σε ένα μπαρ στο οποίο συχνάζουν imageομοφυλόφιλοι. Ο ιδιοκτήτης φρόντισε σύντομα να ξεκαθαρίσει τη θέση του: “Η αλήθεια είναι πως έχω πολλούς ομοφυλόφιλους θαμώνες, όμως σε καμία περίπτωση δεν είμαι μπαρ για ομοφυλόφιλους. Δε θέλω να ρισκάρω τη φήμη μου διότι κυκλοφορούν πολλοί ρατσιστές εκεί έξω που θα έκαναν ζημιά στο μαγαζί. Σας παρακαλώ να προστατεύσετε αυτήν την μυστικότητα για λόγους ασφαλείας. Εγώ θα σας πω ότι χρειάζεστε. Το παλικάρι το είδα στις εφημερίδες. Σας λέω με σιγουριά πως είναι ομοφυλόφιλος και μάλιστα πολύ ενεργός. Στο μπαρ συχνά ενοχλούσε πελάτες, ενώ δε δίσταζε να δοκιμάζει διάφορα παιχνίδια μαζί τους. Δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση να πήγαινε συχνά σπίτι του με άλλους άντρες”.

Ο Κανόμπης επέστρεψε στο σπίτι του θύματος έχοντας μια ιδέα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του. Εκεί συνάντησε τον Θαλασσινό του οποίου η έρευνα είχε επίσης καταλήξει σε μία συμπληρωματική κατεύθυνση. Όμως τα δεδομένα θα άλλαζαν από αλλού.

:[
διαβάστε το τρίτο μέρος του Μύθου την επόμενη Παρασκευή στις 12:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το