Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

BPΑΒΕΥΣΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ~ θανος ευη koukfamily

Σας παρουσιάζω το καλύτερο ιστολόγιο αυτού του μήνα σύμφωνα με την καθαρά υποκειμενική κρίση του yannidakis και καθώς προέκυψε από τις εβδομαδιαίες βραβεύσεις τις ενότητας ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ. Σημειώνεται πως η βράβευση αφορά μονάχα την ενότητα ιστολογίων και για τους χώρους τους οποίους επισκέφτηκα.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
τίτλοςΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily
λίγα λόγια για το ιστολόγιο: Όπως οι ίδιοι οι διαχειριστές αναφέρουν: "Το blog μας είναι ένα
Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο.
Τα θέματά μας είναι πολυποίκιλα. Εθνικά θέματα, Ειδήσεις, Αθλητικά, Μουσικά video, Επιστημονικά, Ιστορικά, θέματα Παιδείας κλπ. Είναι σαν ένα περιοδικό ποικίλης ύλης.
Φυσικά λόγω ευαισθησίας για την Ελλάδα μας και την Ορθοδοξία ίσως βρείτε πολλές αναρτήσεις που να έχουν σχέση με τα τόσο σοβαρά θέματα που απασχολούν όλους τους Ελληνες. Το ιστολόγιό μας είναι στις επάλξεις του αγώνα για την Πατρίδα μας σε όλους τους τομείς".
Στο ιστολόγιο υπάρχουν αναρίθμητα κείμενα από διάφορους συντάκτες και διακεκριμένους επιστήμονες. Επί των πλείστων αναφέρονται σε εθνικά ζητήματα τα οποία παρουσιάζονται με σεβασμό στην διαφορετικότητα και χωρίς ίχνη φανατισμού και ακροτήτων. Μετά από αρκετά χρόνια, το καλωσορίζω στην λίστα των ιστολογίων που έχουν βραβευτεί στο yannidakis.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
τίτλοςVladimir Putin: «η τίγρη της Ρωσίας» -η αβελτερία των ΗΠΑ και της Ε.Ε.-
ημερομηνία: 18/08/2014
λίγα λόγια για το άρθρο: Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο κείμενο που παντρεύει τις έννοιες της πολιτικής και των αξιόλογων ηγετών με τις καταστάσεις που επικρατούν τώρα στην πολιτική σκηνή με επίκεντρο την Ρωσία. Επικεντρώνεται στον ρώσο πρόεδρο καθώς και τις εκκεντρικές του απόψεις και πράξεις σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία και γενικά με τον Δυτικό κόσμο.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
τίτλοςΤζιχάντ στην Σμύρνη το 1922… Τι παίζει σήμερα;
ημερομηνία: 28/08/2014
λίγα λόγια για το άρθρο: Ήταν η καταστροφή της Σμύρνης ενός είδος ιερού πολέμου από τους μουσουλμάνους εναντίων των χριστιανών; Ένας επικίνδυνος παραλληλισμός που προκαλεί και συγκρίνει την ιστορία με τα θλιβερά γεγονότα του σήμερα στην Μέση Ανατολή. Ένα άρθρο που ανεξάρτητα στο αν καταλήγει σε έγκυρα συμπεράσματα, μας προβληματίζει αρκετά.

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

2 σχόλια:

Προβληματίστηκες; σχολίασε το