Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

yannidakis ‘καταχώρηση τσι μέρας’ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

από i-Live.gr
U2: πανδαισία μουσικού ονείρου στο ΟΑΚΑ

Οι U2 ξεσήκωσαν το κοινό με τη συναυλία τους χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ, 13 χρόνια μετά από την εμφάνιση τους στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».
Ο Μπόνο λίγο πριν αρχίσει να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος δήλωσε στο κοινό: «Συγγνώμη που αργήσαμε να έρθουμε σε αυτόν τον μυθικό τόπο».
H συναυλία ξεκίνησε στις 8,15 το βράδυ με την εμφάνιση των Snow Patrol.
Περίπου στις 9,30 το βράδυ ανέβηκαν στην εντυπωσιακή σκηνή οι U2 και ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους.
Το σκηνικό της περιοδείας που είχε τίτλο «360 μοίρες» ήταν φαντασμαγορικό, παρείχε άριστη ορατότητα από όλες τις πλευρές του σταδίου: ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο που αποτελείται από πλέγμα οθονών LED και μια ατσάλινη κατασκευή που βρίσκεται 150 πόδια (45 μέτρα) από το έδαφος πάνω από μια τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες.
Το συγκρότημα παρουσίασε ένα ρόκ υπερθέαμα με «διαστημόπλοια», τεχνολογία και ξεσήκωσαν τα πλήθη με τα θρυλικά τους τραγούδια.
O Μπόνο αναφέρθηκε στο Παλαιστινιακό και αφιέρωσε ένα τραγούδι στην ηγέτιδα της αντιπολίτευσης στη Βιρμανία, Αουνγκ Σαν Σούου Κίι.
Επίσης, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, προτρέποντας τους πολίτες να παλέψουν και να αντέξουν στις δύσκολες καταστάσεις.
«Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα εξαιτίας των Ελλήνων. Η Ιρλανδία είναι μια υπέροχη χώρα εξαιτίας των Ιρλανδών», τόνισε ο Μπόνο.
Ο τραγουδιστής παρομοίασε κάθε μέλος του συγκροτήματος με ένα Έλληνα θεό ή ήρωα, ενώ για τον εαυτό του κράτησε το ρόλο του Μέγα Αλέξανδρου.
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσαν ήταν : With or without you, One Love, Space oddity, Ιt’s a beautiful day, Mysterious Ways, Where The Streets Have No Name.
οι απόψεις που εκφράζονται δε συμφωνούν ή εκφράζουν το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από κριτήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το