Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

yannidakis ‘καταχώρηση τσι μέρας’ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Απαγόρευση καπνίσματος...

Είμαι φανατικός αντικαπνιστής. Είμαι φασίστας; Δεν το κατάλαβα... Μπορούν οι καπνιστές να καπνίζουν σε ΟΛΟΥΣ τους εξωτερικούς χώρους αρκεί να είναι ανοιχτοί από τις δύο πλευρές. Τι άλλο θέλουν δηλαδή; Να καπνίζουν παντού; Ε ας αφήσουν και σε εμάς τους μη καπνιστές τους χώρους της επιφάνειας του πλανήτη που είναι κλειστοί... Μην τα θέλουν όλα δικά τους!!!
Όταν η Ν.Δ. είχε κάνει έναν νόμο που μπορούσαν όλοι να ικανοποιηθούν, το πρόβλημά τους ήταν... οικονομικό. Ε τώρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Δεν χρειάζονται ειδικές εγκαταστάσεις. Ήρθε η ώρα και οι καπνιστές να σεβαστούν το κομμάτι του πληθυσμού που δεν καπνίζει. Νομίζω είμαι σαφής. Αν δεν θέλουν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου που είναι πολύ ελαφρύτερες από τις συνέπειες που είχαμε οι μη καπνιστές από τον καπνό τους.
Στο σπίτι μου δεν καπνίζουμε. Ούτε εγώ, ούτε η αραβωνιαστικιά μου. Όταν έχουμε φίλους τους αφήνουμε να καπνίσουν, αλλά όχι όλοι μαζί και έχουμε πάντα ανοιχτό το παράθυρο. Στους κλειστούς δημόσιους χώρους όμως που συνευρίσκονται καπνιστές και μη καπνιστές, ο μη καπνιστής έχει το απόλυτο δικαίωμα της καθαρής ατμόσφαιρας. Και ναι... δεν με ενδιαφέρει αν η ατμόσφαιρα είναι βρώμικη από τα καυσαέρια των αυτοκινήτων... ΟΥΤΕ αυτοκίνητο έχω!!! Έχω ποδήλατο. Και βγαίνω έξω για να κλάνω...!!! Δεν δέχομαι λοιπόν κουβέντα πάνω σε αυτό το θέμα. Ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί και θα εφαρμοστεί...
Σημείωση: Η απαγόρευση για τα μπαλκόνια έχει να κάνει μόνο με τους δημόσιους χώρους (μπαλκόνια εταιριών, δημοσίων υπηρεσιών, νοσοκομείων και τα λοιπά). Όχι με τα σπίτια!!! Έλεος με την μαλακία των δημοσιοκάφρων!!!!
οι απόψεις που εκφράζονται δε συμφωνούν ή εκφράζουν το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από κριτήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το