Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

yannidakis - ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ
H ζέστη αναμένεται να μας καθηλώσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όμως ειδικά για τις προσεχείς ημέρες προβλέπεται καυτή για εμάς τους άντρες. Κυρίες μου αρχίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και είμαστε έτοιμοι να καθηλωθούμε μπροστά στις οθόνες μας.
Φυσικά και φέτος θα έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε την Εθνική Ελλάδος και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε εκείνες τις βραδιές καλή γυναικεία παρέα.
Η αλήθεια όμως είναι και εδώ πρέπει να κάνουμε τη σχετική διάκριση, πως εμείς θέλουμε να παρακολουθήσουμε και τους 31 αγώνες που θα διεξαχθούν διότι λυπόμαστε, μα το πλήθος των αγώνων της εθνικής μας δεν είναι ικανό να μας παρέχει ούτε καν το 10% των μηνιαίων αναγκών μας. Ανάγκη που ίσως μπορούμε να την παρομοιάσουμε με το γνωστό shopping therapy των γυναικών.
Ύστερα θα βρεθούμε όλοι απέναντι σε μια τετριμμένη ιεροτελεστία που θέλει «πόδια στον καναπέ – καλή παρέα – μπύρες – πίτσες – δυνατά η τηλεόραση – βωμόλοχες εκδηλώσεις», για την οποία οφείλω να σας ενημερώσω πως δεν είναι μέρος καμίας διαφημιστικής και προωθητικής καμπάνιας, αλλά μία καθαρά βιολογική ανάγκη του άντρα.
Είναι γεγονός πως ολόκληρο το χειμώνα καταφέρνουμε να επιβιώνουμε στις ανάγκες της ζωής εξαιτίας των συνεχών τονωτικών ενέσεων των αμέτρητων ποδοσφαιρικών αγώνων του Σαββατοκύριακου και πολλών ακόμα μεσοβδόμαδα, όμως το καλοκαίρι είναι η εποχή που τα φτερά κόβονται. Έτσι, μια διοργάνωση σαν και αυτή που αρχίζει αύριο, με δύο αγώνες κάθε μέρα για πάνω από τρεις εβδομάδες, αποτελεί το καλύτερο αντιβιοτικό του ξηρού καλοκαιριού.
Θυμάμαι έρευνα που είχε γίνει πριν χρόνια σε παρόμοια διοργάνωση που κατέληγε στο συμπέρασμα πως οι περισσότερες περιπτώσεις απάτης συντρόφου, σημειώνονται στην περίοδο τέτοιων διοργανώσεων. Είναι χαρακτηριστική η θεωρία μου πως ο άντρας που δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο έχει έλλειψη αντρικής ορμόνης. Αν λοιπόν οι γυναίκες βρίσκουν τέτοιους ελλιπέστατους άντρες, τότε τι να πω; Χάρισμά τους!
Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό σας για αυτές τις μέρες ποδοσφαιρικής πανδαισίας και είμαι σίγουρος ότι με την απαραίτητη ναζιάρικη γκρίνια σας, θα την έχουμε!
μετάβαση στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το