Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από Μιχάλης
Δεξιοί-καθίκια-πολίτες (αντί του συνήθους μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι)

Διάβασα πριν καιρό στην Ελευθεροτυπία στο άρθρο της Γεωργίας Δάμα με τίτλο «Ρατσισμός το Σαββατόβραδο»: «Μεσάνυχτα στην Πλ. Αττικής και βρίσκονταν παρατεταγμένα περίπου 80 άτομα. Γυναίκες μέσης ηλικίας, δεκαπεντάχρονα παιδιά, ηλικιωμένοι. Στέκονταν μπροστά στα ΜΑΤ και φώναζαν: «Δεν είναι άνθρωποι οι λαθρομετανάστες είναι σκουλήκια».
Μετά (κατά την «αρθρογράφο») βγήκαν κάτι μπρατσαράδες με ξύλα και δείρανε τα αθώα αυτά αρνιά: τους μετανάστες.
Τι καταλάβατε εσείς;
Εγώ πάντως κατάλαβα ότι γυναίκες, πιτσιρίκια και γέροντες «εν ακροδεξιά υστερία ευρισκόμενοι» όρμησαν στην πλατεία να φάνε αυτά τα αθώα παιδιά, τα ήμερα πρόβατα, τους ανυπεράσπιστους, καλούς, αγαθούς, φιλειρηνικούς μουσουλμάνους. Και φυσικά δεν μπορούσαν μόνοι τους αλλά είχαν έτοιμους τους μπρατσωτούς φασίστες (προφανώς μέλη της Χρυσής Αυγής).
Ναι ρε γαμώτο! Αυτοί οι δεξιοί φασίστες πολίτες φταίνε.
Κακώς διαμαρτύρονται οι κάτοικοι.
Ξέρετε πολύ καλά ότι:
- οι μουσουλμάνοι οι οποίοι κόβουν τις μύτες και τα αυτιά των γυναικών όταν προσπαθήσουν να φύγουν από το σπίτι για να γλιτώσουν το ξύλο του συζύγου τους…
- οι μουσουλμάνοι που κάθε μέρα σκοτώνονται στα χωριά τους βάζοντας βόμβες οι Σουνίτες στους Σιίτες και οι Σιίτες στους Σουνίτες.
- οι μουσουλμάνοι οι οποίοι μεταχειρίζονται τα σκυλιά τους καλύτερα από τις γυναίκες, τις μανάδες, τις αδελφές και τις κόρες τους…
- οι μουσουλμάνοι οι οποίοι εκτελούν με συνοπτικές διαδικασίες τους ομοφυλόφιλους…
- οι μουσουλμάνοι οι οποίοι στις χώρες τους καταδικάζουν σε θάνατο διά λιθοβολισμού τις γυναίκες που έκαναν το λάθος να ΒΙΑΣΘΟΥΝ και να μείνουν έγκυες…
- οι μουσουλμάνοι που θάβουν ζωντανές τις κοπέλες που αρνούνται να παντρευτούν αυτόν που θέλει η οικογένεια…
- οι μουσουλμάνοι οι οποίοι αγράμματοι, πεινασμένοι και μεγαλωμένοι από φανατικούς μουλάδες έρχονται στην χώρα μας…
Μόλις πατήσουν το πόδι τους στη Ελλάδα κάτι παθαίνουν: Αγγελοποιούνται και τους λείπουν μόνο τα φτερά. Ξαφνικά ενδιαφέρονται για κλασσική μουσική, γράφονται στο ωδείο, πηγαίνουν στο θέατρο, στην όπερα, δημιουργούν φιλανθρωπικούς συλλόγους, πηγαίνουν σχολείο για να μάθουν ελληνικά και να συνεννοούνται με τους γύρω τους, δημιουργούν εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και γενικά ασχολούνται με τις Καλές Τέχνες και από κάθε άποψη παρουσιάζουν μία συμπεριφορά πολύ ανώτερη (και Ευρωπαϊκή θα έλεγα) από τα αντίστοιχα ημεδαπά δεξιά, ανεγκέφαλα, φασιστικά γουρούνια που ξαφνικά βρέθηκαν να ζουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες και να κινδυνεύουν κάθε φορά που βγαίνουν από το σπίτι τους.
Πραγματικά έχω σιχαθεί αυτήν την χώρα. Έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο στάβλο όπου εκτός από τους λαθρομετανάστες αποπατούν πολιτικοί, δημοσιογράφοι και κάθε είδους αυτόκλητοι «δημοκράτες», υπερασπιστές των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ομοφυλόφιλοι (βλέπετε τα τελευταία χρόνια άνδρες στα κανάλια;) και λοιπά νεοταξικά φυντάνια.
Και όποιος πάει να διαμαρτυρηθεί αμέσως βαφτίζεται φασίστας, ακροδεξιός, υπάνθρωπος κλπ, κλπ, κλπ.
Θα ήθελα να ήξερα αν η κυρία αυτή διαμαρτυρήθηκε ποτέ:
-που το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε αγορά ναρκωτικών.
-που τα σοκάκια της έχουν χωριστεί σε επικράτειες συμμοριών.
-που πίσω από το δημαρχείο Αθηνών, μετά το κλείσιμο των καταστημάτων γίνεται το «έλα να δεις» από τις μαύρες πόρνες που εκτίθενται σαν σε κρεοπωλείο.
- που η αστυνομία πιάνει μία με δύο συμμορίες αλλοδαπών ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
- που συνεχώς γίνονται διαρρήξεις σε αυτοκίνητα και σπίτια.
-που οι ναρκομανείς ζητιανεύουν πλέον στα φανάρια.
-που κάποιοι (επίσης μπρατσωτοί και κουκουλοφόροι) κατέβασαν την ελληνική σημαία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
- που κάποιοι (επίσης μπρατσωτοί και κουκουλοφόροι) έκαψαν το κέντρο της Αθήνας πέρσι.
-που κάποιοι «δημοκράτες» καίνε την σημαία και το Πολυτεχνείο σε κάθε «δημοκρατική διαμαρτυρία» τους. (ευτυχώς κόψανε το δεύτερο χούι τα τελευταία χρόνια)
-που ξεπουλάμε την Μακεδονία, την Θράκη και το Αιγαίο στο όνομα της «συναδέλφωσης των λαών» και της «ειρήνης στην περιοχή».
-που το «επαναστατικό» και «δημοκρατικό» Indymedia κάνει τζάμπα επανάσταση (με έξοδα του δημοσίου) διδάσκοντας κάθε επίδοξο «επαναστάτη» πως φτιάχνουν εμπρηστικές βόμβες, ή δεν το ξέρατε ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ;
-που οι πανεπιστημιακές σχολές έχουν καταντήσει καταφύγια παρανόμων (λόγω ασύλου)
-που κάποιοι «δημοκράτες» έχουν κάψει επανειλημμένα το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη (επειδή είναι δεξιός είναι δικαιολογία;) και δεν κούνησε φύλλο (άραγε αν κάποιοι καίγανε ένα «αριστερό» βιβλιοπωλείο τι θα γινόταν;).
-που κόπηκαν μισθοί και συντάξεις και μπήκαν τόσοι φόροι από τον πρωθυπουργό-πινόκιο με το ιστορικό όνομα «Λεφτά υπάρχουν».
-που εκείνος ο απίστευτα θρασύς χοντρός είπε: «Μαζί τα φάγαμε».
-που τα παιδιά μας ξέρουν πλέον περισσότερες αγγλικές παρά ελληνικές λέξεις.
-που έχει γίνει σύνηθες γεγονός η ύπαρξη αστέγων στα πάρκα.
(να μην συνεχίσω τον κατάλογο γιατί θα βραδιάσουμε)
Ξέρω, ξέρω.
Ήδη βαφτίστηκα ακροδεξιός και φασίστας από τους «δημοκράτες». Και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καν λόγος να διαβάσουν παρακάτω. Αφήστε που προφανώς το κείμενο δεν αξίζει δημοσίευσης.
Αλλά δεν είναι έτσι.
Όχι κυρίες και κύριοι «δημοκράτες».
Το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.
ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι όλοι οι λαθρομετανάστες καθάρματα. Αγράμματοι είναι, πεινασμένοι είναι, απελπισμένοι είναι. ΦΥΣΙΚΑ υπάρχουν πολλοί φουκαράδες που δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί. Και ΦΥΣΙΚΑ τους προτιμάω από τους δικούς μας που κάθονται αραχτοί στην καφετέρια παίζοντας με το καινούριο κινητό τους αντί να πάνε να δουλέψουν έστω και για 25 ευρώ ανασφάλιστοι (δεν μιλάω για τις βαριές δουλειές όπου τα μεροκάματα είναι υψηλότερα ή τουλάχιστον ήταν πριν την κρίση).
ΦΥΣΙΚΑ είναι έτσι τα πράγματα όπως ΦΥΣΙΚΑ και δεν είναι όλοι οι Έλληνες καλοί.
Αλλά επίσης ΦΥΣΙΚΑ η πλειονότητα των λαθρομεταναστών είναι ακριβώς αυτό: Πειναλέοι, αγράμματοι και απελπισμένοι, μεγαλωμένοι σε μέρη όπου υπάρχει απίστευτη πείνα, βία, θάνατος, δυστυχία και εξευτελισμός. Όπου οποιαδήποτε ανθρώπινη αρετή δεν έχει καμία σημασία γιατί προέχει η επιβίωση. Είναι φυσικό όταν πεινάς να κλέψεις, να διαρρήξεις και να σκοτώσεις. Έτσι αυξάνεται η ντόπια εγκληματικότητα (δεν μας έφταναν τα ελληνικά καθάρματα τώρα έχουμε και τα εισαγόμενα).
Και τι πρέπει να γίνει άραγε;
Να πάμε όλους τους μετανάστες στην Καισαριανή και να τους εκτελέσουμε;
Να τους πνίγουμε όπως έκαναν οι Ιταλοί στους Αλβανούς;
Να τους κάνουμε όλους «κοψοχρονιά» έλληνες πολίτες δίνοντάς τους ακόμη και ιθαγένεια όπως θέλουν μερικοί;
Ή μήπως θα έπρεπε να τους καταγράφουμε και τέλος όσοι μπορούν να δουλέψουν νόμιμα (όσους αντέχει η οικονομία μας βέβαια) να μένουν και οι άλλοι «την βόλτα τους» για την Ευρώπη;
Προφανώς το τρίτο.
Αλλά φυσικά η τήρηση των νόμων δεν είναι πλέον το ζητούμενο στην Ψωροκώσταινα.
Σημασία έχει να περάσει και να γίνει καθεστώς κάτι συγκεκριμένο. Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη δεν υπάρχει περίπτωση να το καταλάβετε τώρα.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ:
-Να ευοδωθούν οι προσπάθειες της καλής κυρίας και των άλλων «δημοκρατών».
-Να νικηθούν κατά κράτος όλοι αυτοί οι «δεξιοί και φασίστες εθνικιστές» Έλληνες για να θριαμβεύει η «δημοκρατία».
-Να γίνουν οι μουσουλμάνοι πλειοψηφία και να χτιστούν μιναρέδες σε κάθε δρόμο.
-Να αποκτήσουμε μουσουλμανική κυβέρνηση και μουσουλμανικό καθεστώς.
-Να κάνουν κουμάντο οι μουλάδες, όπως γίνεται σε δημοκρατικές χώρες όπως το Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Αραβία, Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν κλπ.
Γιατί το εύχομαι αυτό;
Γιατί εγώ ο «δεξιός», ο «φασίστας» ο «εθνικιστής», θα επιζήσω σε αντίθεση με όλους τους «δημοκράτες» και τους άλλους «πολιτισμένους».
Βλέπετε οι μουλάδες όταν βλέπουν ομοφυλόφυλους, «αριστερούς» και λοιπούς «πολιτισμένους» βγάζουν σπυριά μεγάλα σαν πεπόνια. Και τους εκτελούν με δημοκρατικότατες συνοπτικές διαδικασίες για να τους σώσουν στέλνοντάς τους στον παράδεισο.
Όσο για τις καλές κυρίες που σήμερα γράφουν πύρινα άρθρα εναντίον των χαμερπών φασιστών σαν και εμένα (οι οποίοι ηλιθιωδώς τις αφήνουν να τους σκάβουν τον λάκκο) τότε θα φοράνε τσεμπέρι και θα κάθονται σπίτι, γιατί αν βγουν θα κινδυνεύουν να τις δείρει ο οποιοσδήποτε καλοκάγαθος μουλάς τις πετύχει στον δρόμο. Και θα είναι τυχερές γιατί θα μπορούσε να αποφασίσει να τους κόψει το δάχτυλο εάν φοράνε δαχτυλίδι.
Το κείμενο έγραψε ένας φασίστας εθνικιστής, ο οποίος πιτσιρικάς επί Χούντας καθόταν και έγραφε εκθέσεις νομιμοφροσύνης γιατί ο πατέρας του «συμπαθούσε» λέει τους αριστερούς! Σκεφτείτε να τους ψήφιζε κιόλας!
ΥΓ. Λόγω του θέματος το κείμενο είναι υπερβολικά τηλεγραφικό. Διαφορετικά θα έπρεπε να γράψω «εγκυκλοπαίδεια». Αυτός που θέλει να καταλάβει θα καταλάβει. Οι άλλοι, (αφήστε να μαντέψω) οι «δημοκράτες» έχουν το ελεύθερο να απομονώσουν μία φράση που θα τους βολεύει και να καταδικάσουν όλο αυτό το φασιστικό και εθνικιστικό κείμενο.
οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια
μετάβαση στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το