Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

σημερινή προσθήκη στην λίστα των καταχωρήσεων τσι μέρας
από 592e
Σύστημα MONEYBACK!

Το Σύστημα MONEYBACK, εφαρμόζεται σε ότι πιο άμεσο χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του ένας πολίτης, αυτό του απλού εισιτηρίου μιας διαδρομής στο metro, στο λεωφορείο, στον ηλεκτρικό, στο τρένο, στο πλοίο, στο αεροπλάνο κ.λπ..
Το MONEYBACK δίνει αγοραστική αξία στα χρησιμοποιημένα εισιτήρια ΟΛΩΝ των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, επιστρέφοντας την αξία τους μέσω των Συμβεβλημένων του επιχειρήσεων.
Ο επιβάτης - καταναλωτής πραγματοποιώντας αγορές από τις επιχειρήσεις με το σήμα MONEYBACK, μειώνει τον λογαριασμό του με την αφαίρεση της αξίας των χρησιμοποιημένων εισιτηρίων του από τη συνολική αξία των αγορών του.
Η μείωση αυτή του λογαριασμού υπολογίζεται πάντοτε στη βάση της κλίμακας εξαργύρωσης εισιτηρίων που εφαρμόζεται από την κάθε επιχείρηση, στην οποία καθορίζεται το ύψος των αγορών που πρέπει να προβαίνει ο καταναλωτής προκειμένου να του αφαιρούνται κάθε φορά ολοένα και περισσότερες αξίες χρησιμοποιημένων εισιτηρίων του.
Το Σύστημα MONEYBACK εξαργυρώνει χρησιμοποιημένα εισιτήρια, από όποια πόλη της Ελλάδας και αν προέρχονται, ανεξάρτητα από το πότε εκδόθηκαν ή χρησιμοποιήθηκαν. Μόνη απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαργύρωση τους αποτελεί η αναγραφή της αξίας τους σε ευρώ.
Το MONEYBACK ανέπτυξε την δομή του, με γνώμονα τον προσωπικό και έντονα κοινωνικό χαρακτήρα που διαθέτει, ως εφαρμογή, προσφερόμενο από τρίτους προς κάλυψη ατομικών αναγκών σε όφελος ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
Η εφαρμογή του: Τα χρησιμοποιημένα και χωρίς αξία πλέον εισιτήρια όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Η φιλοσοφία του: Το Σύστημα Money Back δημιουργήθηκε για να συμβάλλει θετικά προς όφελος των πολιτών κάθε δήμου στη χώρα με έντονα κοινωνικοοικονομικά, κυκλοφοριακά και περιβαλλοντικά προβλήματα. Παράλληλα προτρέπει και αναπτύσσει ξεκάθαρα την χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, δημιουργώντας επιπλέον κίνητρα κατανάλωσης και τόνωσης της εμπορικής αγοράς αφού η αξία των εισιτηρίων που χρησιμοποιούν οι πολίτες τους επιστρέφεται εις ολόκληρον μέσω των Συμβεβλημένων με το Σύστημα MONEYBACK επιχειρήσεων.
Το Μέσον (μεταφοράς) - Ο Καταναλωτής (επιβάτης) - Η Επιχείρηση (συμβαλλόμενη) - Το Σύστημα (money back): Όλοι μαζί και καθένας χωριστά, μπορούμε να συμβάλλουμε με τον ρόλο και τις επιλογές μας στην διάδοση της έννοιας Αμφίδρομη Καταναλωτική Ενέργεια - MONEYBACK, από την οποία παράγεται όφελος για ΟΛΟΥΣ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MONEYBACK...
ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣΤΕ Δ Ω Ρ Ε Α Ν !


οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια
μετάβαση στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το