Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

yannidakis - ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΚΑΤΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 22 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΤΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει που λέμε πως ότι βλέπουμε στην Αμερική το υιοθετούμε και εδώ ως τρόπο συμπεριφοράς και συνήθεια. Σε μικρότερη κλίμακα το ίδιο συμβαίνει με την Αθήνα και τις μικρότερες πόλεις. Αλλοδαποί; Emo; Ομοφυλόφιλοι; Κουκουλοφόροι; Όσα (παραδείγματα) θέλετε!
Όμως αυτό που έγινε χθες στο Ηράκλειο δεν είχε προηγούμενο. Από μέρες τώρα φίλαθλοι του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού ετοιμαζόντουσαν για πόλεμο. Οι Κρητικοί ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για το γνωστό θέμα με το ιδιοκτησιακό και προειδοποιούσαν να μην κατεβούν από την Αθήνα φίλαθλοι.
Χθες το πρωί πέρασα μια βόλτα από το κέντρο για αναγνωριστικές κινήσεις. Οι «πράσινοι» είχαν ξεχυθεί στο κέντρο της πόλης και ανενόχλητοι πείραζαν (σχετικά κόσμια) τους διερχόμενους, ενώ πάρα πολλοί ζητιάνευαν.
«Απ’ το πρωί δεν έχω φάει τίποτα. Δώσε μου δυο-τρία ευρώ να πάρω κάτι να φάω», έλεγαν αρκετοί στους διερχόμενους (ευτυχώς όχι σε μένα) τα αμέτρητα πρεζόνια με τα πρησμένα μάτια που στη μία τσέπη είχαν κουκούλα και στην άλλη λίγη πρέζα ακόμη!
Ο αγώνας άρχισε κι ο πόλεμος δεν άργησε να ξεκινήσει. (δε θα κάνω πολεμική αναφορά)Το Παγκρήτιο διαλύθηκε από τη μεριά τους ολοσχερώς (καρέκλες, εξοπλισμός, καντίνα, σκάλες, τουαλέτες, προαύλιο) όμως έφαγαν πολύ ξύλο. Γιατί οι ταραξίες εδώ δεν είναι τόσο ενεργοί, είναι όμως κρητικοί…
Και ύστερα έφυγαν. Διέλυσαν ότι τζαμαρία και αυτοκίνητο βρήκαν μπροστά τους, οι αστυνομικοί δεν άφησαν τους κρητικούς να τους φιλοξενήσουν λίγο ακόμα. Και έφτασαν στο καράβι.
Την ίδια ώρα έπεσε τηλεφώνημα για βόμβα στο πλοίο της ίδιας εταιρείας που εκτελούσε το αντίθετο δρομολόγιο (Πειραιάς-Ηράκλειο). Τελικά, τους τάισαν δωρεάν εδώ κάτω για να μη διαλύσουν το πλοίο, ότι δεν έκαναν ζημιές.
Δεδομένο: Διαλύθηκε το Ηράκλειο από Αθηναίους (;) Τα απομεινάρια είναι σπασμένα και τα λάφυρα; τα αίματα τους ποτισμένα σε γήπεδο και δρόμους.
Η ερώτηση: Πως πρεζόνια χωρίς ούτε ευρώ στην τσέπη, βρήκαν ακτοπλοϊκά εισιτήρια αλλά και για το γήπεδο; Ε;
Εγώ λέω εκεί πάνω στην Αθήνα να βάλουν στον κώλο τους την ιστορία των ομάδων τους. Και να φτιάξουν γήπεδα να χωράνε τους αλήτες τους. Σταματώ εδώ παρουσιάζοντας μεγάλη αυτοσυγκράτηση.
μετάβαση στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το