Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

αναδρομές - 5.000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

αναδρομές
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 29 Σεπτεμβρίου 2007
ΤΙΤΛΟΣ:  5.000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!


Ανοίγοντας τη σελίδα μου σήμερα το πρωί, είχα μια ευχάριστη έκπληξη!

Οι επισκέψεις σας είχαν φτάσει τον αριθμό 5.000 !

Ομολογώ ότι το νούμερο αυτό με τιμά πραγματικά και φυσικά οφείλεται στο δικό σας ενδιαφέρον.

Συνοπτικά, θέλω να αναφέρω ότι αυτό που επιζητούσα ήταν μια σελίδα ελαφριά. Χωρίς μεγάλες φωτογραφίες και πολυμέσα που αργούν να «φορτώσουν», χωρίς πολλές ενότητες που αποπροσανατολίζουν τον επισκέπτη.

Βασίστηκα στην καθημερινή και εντατική ενημέρωση πάνω σε θέματα που δεν πιάνουν τους «μεγάλους τίτλους στα ΜΜΕ, στην έκθεση κάποιων θεμάτων που προσφέρονται για προβληματισμό από όλους μας και σε μια προσωπική πινελιά με τις φωτογραφίες μου, τις θεωρίες μου, τις μαντινάδες μου, τις στοιχηματικές μου προτάσεις και τα νέα των ομάδων μου που συνθέτουν το σκηνικό.
Το χρωματικό και στιλιστικό θέμα της σελίδας είναι το αντίστοιχο του υπολογιστή μου σε φόντο και χρωματισμούς και όπως θα δείτε, έχει σαν πηγή το BATMAN. Σε μερικούς μήνες από τώρα ετοιμάζω ένα αφιέρωμα, μιας και για μένα δεν είναι ένας απλός χαρακτήρας, είναι μια ιδέα που αντιπροσωπεύει πολλά και πολλούς.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επισκέπτες μου και πιο πολύ τους καθημερινούς μου φιλοξενούμενους. Τα σχόλια στο βιβλίο επισκεπτών που μου γράφετε δε σας κρύβω ότι μου δίνουν μεγάλη ώθηση να συνεχίζω να γράφω.

Τέλος θέλω να σας προ(σ)καλέσω να σχολιάζετε τα άρθρα μου γιατί έτσι δημιουργούμε μια συζήτηση ανταλλαγής απόψεων και αυτή είναι η μεγάλη ικανοποίηση μου.

Ευχαριστώ και πάλι!

μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

2 σχόλια:

  1. Μια όμορφη ημέρα και ένας υπέροχος μήνας να έρθει στη ζωή σου φίλε, συνοδοιπόρε.
    Ευχομαι και τούτος ο χώρος να φτάσει με μεγάλη, πολύ μεγάλη αναγνωστικότητα γιατί το αξίζει!!!
    Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Annyra Math
    παει πολυς καιρος απο εκεινη την ημερα. πολλα αλλαξαν, αλλα βελτιωθηκαν κι αλλα εχασαν τον παλιο ρομαντισμο τους. Σε ευχαριστω παντοτε για τις παραμβασεις, τις παρατηρησεις, τις διαφωνιες και τα καλα σου λογια :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το