Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

αναδρομές - ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ Η ΑΡΧΗ

αναδρομές
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 26 Σεπτεμβρίου 2008
ΤΙΤΛΟΣ:  ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ Η ΑΡΧΗ
Θα συνεχίσω στο πολιτικό κλίμα με ένα θέμα που αφορά άμεσα όλους μας και πολύ περισσότερο τους παραμεθόριους επισκέπτες μου. Πέρασε στα ψιλά γράμματα των ειδήσεων, όμως αποτελεί θέμα που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα.


Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν από την επίσημη σελίδα του NBA, του αμερικάνικου και διασημότερου μπάσκετ του κόσμου δηλαδή, κάποιες ομάδες θα κάνουν προετοιμασία στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Τουρκία. Μάλιστα για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, να ενημερώσουν τους περισσότερο αγεωγράφητους πολίτες του κόσμου, τους αμερικανούς, αλλά και γα να διαφημίσουν το μέρος στο οποίο θα παραβρεθούν προσέθεσαν έναν ωραιότατο χάρτη της περιοχής.

Σε αυτόν βλέπουμε την τουρκία με κόκκινο χρώμα, όμως αν παρατηρήσουμε λίγο καλύτερα η Ρόδος, η Κάρπαθος, η Ικαρία, η Σάμος, η Χίος και η Λέσβος είναι κατακόκκινες…. Θεωρία Αγνότητας (1): Οι καημένοι και αγεωγράφητοι αμερικανοί και άσοι του υπολογιστή έβαλαν λίγο κόκκινο παραπάνω σε μερικές κουκίδες.. ε, νησάκια! Θεωρία Συνομωσίας (2): Οι γείτονές μας, γνωρίζοντας ότι δε θα ελέγξουν οι γεωγραφικές διάνοιες καμία πληροφορία, έστειλαν τον χάρτη για να διευκολύνουν την παρουσίαση της ιστοσελίδας! Εγώ ψηφίζω τη θεωρία 2 (αν και οι δυο δικές μου είναι).

Συμπέρασμα; Οι τούρκοι έχουν αρχίσει την προσπάθεια κατάκτησης των νησιών μας με διαφορετικούς τρόπους από αυτούς που περιμένει η ελληνική κυβέρνηση, όπως το ΝΑΤΟ για παράδειγμα. Ξέρουν ότι αν αρχίσουν με αυτά, το όνειρο της Ευρώπης θα τελειώσει πρόωρα και άρα κάνουν επίθεση από άλλους τομείς με ιδιαίτερη επιτυχία. Για να καλύψω τυχόν απορίες σας, σας ενημερώνω ότι υπήρξε αντίδραση από ευρωβουλευτή μας, όμως αν δε γίνει διάβημα, αν δεν προβληθεί από τα μέσα, τότε δε θα ύπαρξη και η κατάλληλη αντιμετώπιση.

Τελειώνοντας θέλω να προ(σ)καλέσω όλους εσάς, μέσω της ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΣΧΟΛΙΟΥ, να εκφράσετε τις απόψεις σας και κυρίως να προσθέσετε άλλες μορφές επίθεσης που έχετε αντιληφθεί τώρα ή στο παρελθόν.

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ: http://www.nba.com/europelive2007/map.html

μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το