Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

αναδρομές - 20000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

αναδρομές
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 21 Φεβρουαρίου 2008
ΤΙΤΛΟΣ:  20000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Το περίμενα για την «κατάλληλη» στιγμή και έχω την αίσθηση ότι αυτή έχει έρθει. Μιλάω φυσικά για την προσωπική μου εμπειρία μέσα στον τεράστιο μεν, πολύ ζεστό δε, χώρο των spaces.

Δεν το περίμενα ποτέ ότι η ενασχόληση μου με την προσωπική μου σελίδα, με ένα άρθρο/κατάθεση γνωμικού μου την ημέρα θα είχε ως αποτέλεσμα 20000 επισκέψεις που θα συμπληρώσω από στιγμή σε στιγμή. Και όλα αυτά όχι με 500 φίλους, αλλά με αυτούς τους 30κάτι φίλους που σας παρουσιάζω κάθε βδομάδα. Αυτούς που έχουν εκτιμήσει αυτό το λίγο που θεωρώ ότι αξίζει η γραφή μου.

Άνθρωποι που μας χωρίζουν πολλά πράγματα όπως η ηλικία, η απόσταση, τα ενδιαφέροντα, ο σκοπός παρουσίας στο χώρο, ακόμα και ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε το καθένα από τα θέματα που θίγω καθημερινά στη σελίδα μου.

Κι όμως, μέσα σε αυτή τη διαφορετικότητα, αναπτύχθηκαν γνωριμίες και σχέσεις που ξεπερνούν τον όρο «φίλοι» που χρησιμοποιεί το windows live spaces. Μοιράστηκαν μυστικά, φόβοι, ανησυχίες, προβληματισμοί, φλερτ και άλλα πρικρόξινα ή γλυκανάλατα λόγια ή συναισθήματα σε μια καθημερινότητα που μου έγινε πλέον απαραίτητη.

Δε σας κρύβω ότι έχω ανάγκη να βλέπω τα σχόλια σας στις καταχωρήσεις μου ή την καλημέρα σας στη σελίδα μου. Τα προτιμώ από μερικές εντυπωσιακές αλλά άψυχες εικόνες που λαμβάνω. Η καθημερινή μου επικοινωνία μαζί σας είναι απαραίτητη. Είναι ο παράλληλος κόσμος μας και ζούμε κάθε στιγμή του, χωρίς να μπορούμε να πατήσουμε «διαγραφή» στις κακές στιγμές, γιατί όλες είναι αληθινές.

Θα μπορούσα να αναφερθώ ξεχωριστά σε κάποιους «χρήστες», όμως οι 300 λέξεις δε θα με φτάσουν, γιατί είναι πολλά, τόσα πολλά αυτά που μας ενώνουν μέσα στη διαφορετικότητά μας! Και η αλήθεια είναι ότι πολλούς από εμάς μας ενώνουν γεγονότα πραγματικά.

Πραγματικά είμαι ευτυχής που έχω την ευκαιρία να εκφράζομαι μέσα από τη δημιουργία μου και να έχω εσάς όλους να με αξιολογείτε καθημερινά..
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

3 σχόλια:

  1. Τι γλυκό και όμορφο...! Θα μπορούσε ίσως να είναι μια σημερινή ανάρτηση (με πολύ περισσότερα μηδενικά στο νούμερο).
    Και είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες, φίλοι αγαπημένοι, που μάλλον ποτέ δεν θα γνωριστούν από κοντά, κι όμως, τους συνδέουν και τους χωρίζουν ταυτόχρονα τόοοοσα πολλά...
    Πράγματι, ο χώρος των Spaces ήταν πολύ ζεστός, κι έχει μείνει σαν μια πολύ γλυκιά ανάμνηση. Χαμογέλασα με νοσταλγία διαβάζοντας τις αράδες που έγραψες πριν 3 χρόνια.
    Εύχομαι ό, τι καλύτερο σε σένα και σε ό,τι κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Bio-μπαξές
    η αληθεια ειναι οτι ερχομενος στον blogger ηξερα οτι τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα. Εχουν περισσοτερα μηδενικα -οπως ειπες- αλλα λιγοτερα σχολια, λιγοτερα συναισθηματα. Δεν ξερω αν μου λειπουν εκεινα τα χρονια, σιγουρα ομως δε θα τα ξεχασω ποτε.
    Εχοντας ακομα αναγνωστες απο την εκει μου δραστηριοτητα κρατω μερικες απο αυτες τις στιγμες μεχρι και σημερα. Ευχαριστω :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς! Περισσότερες οι επισκέψεις, αλλά η παγωμάρα που επικρατεί, τουλάχιστον εμένα με απομακρύνει... Μόνο ο σκοπός με κρατάει, το συναίσθημα χάθηκε. Στα Spaces ήταν ακριβώς το αντίθετο, και μου λείπει πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το