Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

αναδρομές - ΕΛΕΥΘΕΡΟ 2008

αναδρομές
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 14 Δεκεμβρίου 2007
ΤΙΤΛΟΣ:  ΕΛΕΥΘΕΡΟ 2008

Η πεντηκοστή εβδομάδα του έτους πλησιάζει προς το τέλος της και αυτό σημαίνει ότι πλησιάζει η αλλαγή του χρόνου. Φυσικά θα μπορούσα να γράψω για την αλλαγή του χρόνου αρκετές μέρες μετά, όμως νομίζω ότι η περίοδος είναι η πιο κατάλληλη. Αυτές τις μέρες όλοι μιλάνε για τις προσδοκίες που έχουν για την επόμενη χρονιά, εγώ όμως θα βάλω λίγο φρένο σε αυτές. Έχουμε πολλές μέρες μπροστά μας για να ασχοληθούμε με αυτές.

Έχουμε λίγο ακόμα χρόνο (πριν αλλάξει) να σκεφτούμε για όλα όσα έπρεπε να έχουμε κάνει αυτήν τη χρονιά και τελικά δεν κάναμε. Σίγουρα ο χρόνος λίγος και οι υποχρεώσεις πολλές, όμως εγώ πιστεύω ότι η ολιγωρία μας ήταν η βασικότερη αιτία. Γιατί είναι γεγονός ότι μας διακατέχει. Και ίσως η περίοδος που διανύουμε να είαι ήδη επιβαρυμένη με ένα σωρό από εκκρεμότητες διαφόρων ειδών που καλούμαστε να καλύψουμε, όμως εγώ προσπαθώ να φανταστώ ότι μπαίνοντας το νέο έτος θα υπάρχουν λίγες λιγότερες να μεταφερθούν από το προηγούμενο. Το μήνυμά μου είναι αυτό. Ίσως αξίζει να… ζοριστούμε λιγάκι περισσότερο για «φέτος» ώστε να πραγματοποιήσουμε υποσχέσεις μας, προσδοκίες μας, ανάγκες μας.

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείτε να πειστείτε ή να πείσω εγώ τον εαυτό μου, όμως η αλήθεια είναι ότι μια τέτοιου είδους προσπάθεια θα έκανε σε εμάς και το περιβάλλον μας λίγο καλύτερο.

Δεν έχω παρά να ευχηθώ καλό Σαββατοκύριακο και ίσως να είναι αυτό η απαρχή για να γίνουν πραγματικότητα πολλά από τα «ΘΑ» σας!
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το