Σάββατο 2 Απριλίου 2011

σχόλιο τσι παρασκευής

σχόλιο τσι μέρας
 η είδηση
Σοβαρές ανησυχίες προκαλεί στην Αλβανία η μείωση των μεταναστευτικών εμβασμάτων από την Ελλάδα το 2010. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της κεντρικής τράπεζας, το 2010, τα εμβάσματα συρρικνώθηκαν στα 696 εκατ. ευρώ αριθμός που αντιπροσωπεύει μία μείωση 11% σε σχέση με το 2009. Η μείωση αυτή δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην αλβανική οικονομία διότι τα εμβάσματα αυτά τροφοδοτούν την οικονομική ανάπτυξη της γειτονικής χώρας.
 το σχόλιο
Ήθελα να γράψω ένα πολύ προκλητικό σχόλιο τεσσάρων λέξεων, αλλά αντ' αυτού: Να λοιπόν που πάνε τα λεφτά μας από την υπέρμετρη και ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών στη χώρα. Όσο οικογενειάρχες με παιδιά ή νεαροί εργάτες μένουν άνεργοι, οι αλβανοί φίλοι μας φροντίζουν να εργάζονται ακόμα και με άθλιους μισθούς στέλνοντας μεγάλο μέρος του μισθού τους στην πατρίδα. Δεν τους κατηγορώ. Όλοι το ίδιο θα κάναμε, αλλά να προβληματίζεται η αλβανική κυβέρνηση από την ελληνική οικονομική στενότητα, ε, αυτό δεν το περίμενα!
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

5 σχόλια:

  1. ...όλοι εκεί πάνω, έχουν μετατρέψει σε βίλες τα ερείπια που άφησαν κάποτε, και των Ελλήνων τα καταβροχθίζουν οι κατασχέσεις...
    Ηλίου φαεινότερον το που βαδίζουμε!!!

    (Υ.Γ)...τις τέσσερις λέξεις άδικο να τις καταπιείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Τζωρτζίνα
    ίσως κατ' ιδίαν..
    ..όμως έχεις δίκιο και αν λυπάμαι αν γι' αυτό το σχόλιο έχω ήδη κατηγορηθεί ως ρατσιστής σε προσωπικά μηνύματα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μπορείς πια να μιλήσεις φίλε μου.Θες να πεις κάτι κοινωνικό και σε λένε ρατσιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...οι ίδιοι που καραδοκούσαν τόσα χρόνια να μας σπρώξουν στον γκρεμνό μας έκαναν ρατσιστές.
    Από πάντα είχαν στο νου τους να μικρύνουν τον χάρτη της χώρας μας... προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να μας εξαφανίσουν (βλέπε πολέμους,καταπατήσεις πάντων των ορίων)
    από Ιταλούς από Γερμανούς,Τούρκους... άλλαξαν ονόματα σε Ελληνικά χώματα... κατέστρεψαν μνημεία, έκαναν τα πάντα για να μας καταστήσουν ρατσιστές... αυτό που δεν θα καταφέρουν ποτέ είναι να εξαθλιώσουν τον πολιτισμό την λεβεντιά και την Ελληνική ΨΥΧΗ (κάτι που κρυφά λατρεύουν πάντα σε μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πoτέ μα ποτέ δε θα καταφέρουν να φτάσουν την Ελληνική ΨΥΧΗ.Έχει δίκιο η Τζωρτζίνα φίλε yannidakis.
    Θα μας ζηλεύουν πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το