Κυριακή 3 Απριλίου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

καταχώρηση τσι μέρας
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

Για τους αμαχους ρε γαμοτο
Αυτη ειναι η προστασια των αμαχων σε καθε χωρα που επεμβαινει το ελιτιστικο γκρουπ με δικαιολογια τις σφαγες των αμαχων απο την κυβερνηση τους.
Και φυσικα δεν μιλαμε για τους αθωους που σκοτωνονται κατα δεκαδες απο λανθασμενες ριψεις βομβων,δεν μιλαμε για την εξαθλιωση των πληθυσμων απο την πεινα και την καταστροφη της χωρας ωστε να βαλουν χερι στον πλουτο της οι τοσο καλοι ανθρωποι που πανε να τους σωσουν.
Η παγκοσμια κυβερνηση που θελουν δεν ενδιαφερεται για τον λαο,δεν νοιαζεται για τους νεκρους για τις οικογενειες που διαλυονται και χανονται απο την μεταναστευση των πληθυσμων.
Για αυτους το σημαντικο ειναι η υποταγη,οταν το καταφερουν αυτο ειναι ικανοποιημενοι,μετα βαζουν στην θεση του κυβερνητη ενα ανδρεικελο υπακουο σε αυτους και ολα γινονται μελι γαλα.
Δεν εχουμε ακομη πληρη εικονα απο οσα γινονται στην Λιβυη,η εικονα στην αναρτηση ειναι απο το Αφγανισταν,εκει ο στρατιωτης βρισκει σημαντικο να φωτογραφηθει με ενα νεο παιδι νεκρο απο σφαιρες,ολμους η βομβες αυτων που πηγαν στην χωρα του για να τον σωσουν.
Και εμεις απο κοντα σαν υπακουα σκυλακια παιρνουμε μερος σε αυτες τις σφαγες βοηθωντας τους ελιτιστες να πετυχουν τα αποτροπαια σχεδια τους για κυριαρχια σε ολο τον πλανητη.
Και το χειροτερο ειναι οτι δεν θα υπαρξει ποτε ενα διεθνες δικαστηριο να δικασει ολους αυτους τους μικρους διαχειριστες που υποκλινονται μονο στους τραπεζιτες και ας εχουν κανει χειροτερα εγκληματα απο οσους εχει ηδη δικασει το δικαστηριο της Χαγης.
Οταν το διεθνες δικαιο κατανταει ερμαιο στα χερια ανικανων οραματιστων.


οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια

μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το