Σάββατο 14 Μαΐου 2011

σχόλιο τσι πέμπτης

σχόλιο τσι μέρας
 η είδηση 

Σύμφωνα με τα στοιχεία των επιμελητηρίων, το σύνολο των εγγραφών νέων επιχειρήσεων για το Μάρτιο ήταν 5.050 ενώ οι διαγραφές για την αντίστοιχη περίοδο ήταν 4.680. Πρόκειται για διακοπή του αρνητικού προσήμου (περισσότερα κλεισίματα εταιρειών) που υπήρξε στο πρώτο δίμηνο του έτους.
   το σχόλιο 
Να ένα πολύ ευχάριστο νέο. Βέβαια για να είμαι ρεαλιστές, τι να το κάνω εγώ το άνοιγμα επιχειρήσεων αν δεν έχουν τους πόρους να επιβιώσουν... Κι όμως, μην υποτιμάτε αυτά τα στατιστικά. Αυτή η δραστηριότητα θα βοηθήσει ιδιαίτερα την αγορά. Υπάλληλοι προσλαμβάνονται, μεταφέρονται, ελπίζουν, κινούνται, ανακυκλώνονται στην αγορά εργασίας, ακριβώς όπως και τα -λιγοστά- χρήματα που κυκλοφορούν
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

2 σχόλια:

  1. Χριστός Ανέστη φίλε, συνοδοιπόρε Yannidaki.
    Λογικά είναι μια ένδειξη πως κάτι επιτέλους κινητέ για την άνοδο της αγοράς, μετά απ’ την μεγάλη κατηφόρα που είχαμε πάρει. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να βλέπουμε μόνο υγιής επιχειρήσεις να καταλαμβάνουν σταθερές θέσεις στα επιμελητήρια της Ελλάδος.
    Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Annyra Math
    θα κάνω μόνος μου τον δικηγορο του διαβολου, λέγοντας πως ίσως πρόκειται για τυχαίο γεγονός, ίσως έχει να κάνει με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου.
    Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να "πατήσουμε" πάνω στο γεγονός για να βασίσουμε το αύριο της ταλαιπωρημενης ελληνικής επιχειρησιακής δραστηριότητας :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το