Κυριακή 8 Μαΐου 2011

προβληματισμός κυριακής – FREEVOX: ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Χριστός Ανέστη. Είναι πολλές μέρες τώρα, που λαμβάνω μηνύματα από ηρακλειώτες αναγνώστες μου στα οποία με ρωτούν γιατί η εφημερίδα Freevox δεν κυκλοφορεί πλέον με κείμενά μου. Δεν είχα σκοπό να επεκταθώ, αλλά επειδή μου είναι αδύνατο να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά θα περιοριστώ σε μια διευκρινιστική καταχώρηση σήμερα, εδώ.

Η συνεργασία μου με την Freevox έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό, λίγο αφού συμπλήρωσε έναν χρόνο. Έχω ξαναγράψει πως η προσπάθεια που γίνεται εκεί, είναι αξιέπαινη καθώς εκφράζει μια εναλλακτική φωνή στην επικαιρότητα, εξ’ ου και γιατί θέλησα να συνεργαστώ από την πρώτη φορά. Τα στελέχη που απαρτίζουν την προσπάθεια αυτή είναι νεαρής κυρίως, ηλικίας και ως εκ τούτου άπειρα στον κλάδο των δημοσιεύσεων και εκδόσεων. Η παρατήρηση συνεχόμενων λαθών στην δημοσίευση των άρθρων μου, με έφερε στο σημείο να επισημάνω τα λάθη αυτά στον αρχισυντάκτη, καθώς και το γεγονός πως συστηματικά –πια- η εφημερίδα αργούσε την προκαθορισμένη κυκλοφορία. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες τα λάθη συνεχίστηκαν κι έτσι από κοινού επιλέξαμε να μην συνεχίσουμε τη συνεργασία μας.

Προσωπικά, θα παραμείνω αναγνώστης της Freevox καθώς η προσπάθεια των νέων αυτών παιδιών είναι αξιέπαινη, όταν όμως συνοδεύεται με επαναλαμβανόμενα λάθη, τότε εγώ τουλάχιστον δε θέλω να έχω καμία σχέση ως συντάκτης. Η συγγραφική μου εμπειρία στον κλάδο των εκδόσεων, καθώς και η πενταετής –αισίως- εμπειρία μου στα blogs χαρακτηρίζεται πάνω απ’ όλα από συνέπεια και ειλικρίνεια απέναντι στο αναγνωστικό μου κοινό. Επειδή τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά είναι για μένα αδιαπραγμάτευτα, η επόμενη μου συνεργασία θα είναι προσεγμένη και φυσικά θα ανακοινωθεί στο yannidakis.

Τέλος να διευκρινίσω στους φίλους αναγνώστες πως για ακυρώσεις στις συνδρομές στην εφημερίδα, δε θα στέλνουν μηνύματα σε μένα αλλά στην ίδια την εφημερίδα στο info@freevox.gr :[

2 σχόλια:

  1. καλημέρα Γιαννιδάκη μου!
    Στην συνέπεια και ειλικρίνειά σου υποκλείνομαι.
    Κι αν δεν τα αναγνώρισαν και δεν τα εκτίμησαν κάποιοι, είμαι σίγουρη οτι έχεις πάρα πολλούς φίλους που σε αγαπούν και σε υποστηρίζουν.
    Είναι βέβαιο οτι αυτή η συνεργασία πολύ σύντομα θα αντικατασταθεί από κάποια άλλη με πολύ καλύτερες προοπτικές.
    Τα φιλιά μου και την αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ biobaxes
    η στήριξη των μακροχρόνια αναγνωστών μου, που πλέον ονομάζονται φίλοι του yannidakis, είναι ο κύριος λόγος που διατηρώ υψηλά και αυστηρά τις σταθερές δραστηριότητάς μου. Καλημέρα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το