Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

καταχώρηση τσι μέρας 
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από ΜΕΝΟΥΜΕ Αιτωλοακαρνανία

Αν θέλουμε μια ισχυρή Ελλάδα, χρειαζόμαστε μια ισχυρή οικονομία.
Αν θέλουμε μια ισχυρή Ελλάδα, χρειαζόμαστε μια ισχυρή οικονομία. Για να αποκτήσουμε όμως ισχυρή οικονομία, πρέπει να απαλλαγούμε από την περιττή και ασφυκτική γραφειοκρατία και να μειώσουμε τη φορολογία, όπως κατ’ επανάληψη και με τεκμηριωμένα άρθρα τονίζει η Εστία.
Η επιχειρηματικότητα θα αναπτυχθεί δυναμικά, το κράτος θα στηρίξει πιο αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις και θα ελέγξει πολύ καλύτερα και αποτελεσματικότερα τη λειτουργία της αγοράς. Το σημαντικότερο, θα βελτιώσει κάθετα την καθημερινότητα του πολίτη.
Παράλληλα, θα λειτουργήσει ο υγιής ανταγωνισμός, θα μειωθεί η παραοικονομία, θα μειωθούν οι ανισότητες και θα αυξηθεί η (τόσο απαραίτητη) εμπιστοσύνη μεταξύ όλων των μελών της κοινωνίας μας, αλλά και των πολιτών προς τους πολιτικούς τους.
Μόνον έτσι μπορεί να ενισχυθεί και η δημοκρατία μας (που δυστυχώς συχνά διαβρώνεται). Όχι με μεγαλοστομίες αερολογίες και απραξία, που τελικά φαίνεται ότι είναι εκ του πονηρού.


  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το