Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

θρύλος του Batman - ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ :[ ARKHAM CITY MR. FREEZE TRAILER

θρύλος του Batman
 ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Όπως είχα ανακοινώσει προ ημερών όλα οι τίτλοι που αφορούν τον θρύλο του Batman ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο αρκετών ετών και συγκεκριμένα τον 51ο τους. Από την 1η Σεπτεμβρίου η DC αλλάζει σελίδα (την 52η πλέον) και φέρνει νέους τίτλους, διατηρεί τους σημαντικότερους παλιούς και όλα πλέον ξεκινούν από το νούμερο 1. Το καλό είναι ότι σε αυτή την... επανεκκίνηση ο Batman θα είναι και πάλι ο Bruce Wayne ενώ όλοι οι τίτλοι θα πλαισιώνονται με τους γνωστούς μας ήρωες.
Το yannidakis θα καλύπτει την υπόθεση και τις εξελίξεις κάθε τεύχους, κάθε ιστορίας, κάθε θρύλου του Batman αρχής γενομένης από την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου οπότε και κυκλοφορούν τα νέα τεύχη.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ
*σύνδεσμος*βίντεο*
Λίγο πριν το συνεργείο της ταινίας αποχωρήσει από την πόλη του Pittsbourgh, βρέθηκε σε νοσοκομείο παίδων της περιοχής όπου πέρασε χρόνο με παιδιά, μοίρασε αυτόγραφα και δώρα. Στα παιδιά προβλήθηκαν και σκηνές από τις ταινίες του Nolan και το γεγονός διαφημίστηκε πολύ στον τοπικό τύπο.

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
ARKHAM CITY MR. FREEZE TRAILER
*σύνδεσμος*εικόνα*βίντεο*
Άργησε αλλά ο Mr. Freeze έφτασε στο μεγάλο γεγονός στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Το trailer που κυκλοφόρησε δεν είναι απλά εντυπωσιακό αλλά και πολύ ενδιαφέρον αυξάνοντας την προσμονή μας για την επίσημη κυκλοφορία του Arkham City

δείτε επίσης και τις άλλες καθημερινές ενότητες του yannidakis
μετάβαση σε αναδρομές του "yannidakis"
μετάβαση στο "σχόλιο τσι μέρας"
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το