Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

θρύλος του Batman - ΤΙΤΛΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ :[ Η ΝΕΑ BATCAVE :[ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΟΥ 1989

θρύλος του Batman
 ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΤΙΤΛΟΙ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
*εξώφυλλο*
Σύμφωνα και με το αφιέρωμα του "προβληματισμού της τετάρτης" η επισκόπηση των τευχών θα ξεκινήσει σε όλους τους τίτλους που αφορούν τον Batman. Όπως ίσχυε έως τώρα, η επισκόπηση θα γίνει με διαφορά μιας εβδομάδας, ώστε να προλαβαίνω να κάνω την ανασκόπηση που αργότερα θα σας παρουσιάζω. Έτσι τα σημερινά τεύχη που θα ξεκινήσω να σας παρουσιάζω την ερχόμενη Τετάρτη, είναι τα εξής: "BATMAN: MAD LOVE AND OTHER STORIES", "JUSTICE LEAGUE #1"και "THE NEW TEEN TITANS OMNIBUS VOL. 1". Καλή διασκέδαση.

Η ΝΕΑ BATCAVE
*σύνδεσμος*εικόνα*
Τι ξέρουμε στα σίγουρα; στο Batman Begins, η έπαυλη των Wayne καταστρέφεται από τον Ra's al Ghul και μαζί και η σπηλιά-κρησφύγετο-στρατηγείο του Batman ή αλλιώς Bat-cave. Στο The Dark Knight ο Bruce Wayne έχοντας πάρει την απόφαση να ξαναχτίσει την έπαυλη ακριβώς όπως ήταν, κατοικεί στο κέντρο της πόλης σε κάποιο ρετιρέ και η έπαυλη βρίσκεται σε εργασίες. Στη νέα ταινία, όχι μόνο η έπαυλη θα είναι έτοιμη (είχαμε δει και τα γυρίσματα) αλλά και η bat-cave η οποία θα είναι πλήρως ανακαινισμένη. Ξέρουμε πως το σκηνικό της, έχει φτιαχτεί σε εγκαταστάσεις στο Λος Άντζελες, όμως αυτό που μπορούμε να δούμε κιόλας είναι η είσοδος της, καθώς αποτελεί ένα μαγικό μέρος στην Ουαλία, στην οποία τραβήχτηκαν σκηνές για δύο ημέρες όταν το συνεργείο ήταν στην Βρετανία. Όπως θα δείτε από την εικόνα, το μέρος ικανοποιεί τα κριτήρια καθώς πρόκειται για σπηλιά που καλύπτεται από έναν καταρράκτη 

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΟΥ 1989
*σύνδεσμος*εικόνα*εικόνα*
Έχουμε ξαναδεί συλλεκτικές φιγούρες ή παιχνίδια από την επική ταινία του 1989, όμως για πρώτη φορά ο Batman και ο Joker, μας παρουσιάζονται σε κλίμακα 1/6 με όλα τα αξεσουάρ τα οποία χρησιμοποίησαν στην ταινία. Από γάντια και παλτό, μέχρι πληγωμένα προσωπεία και όπλα! Η λεπτομέρεια είναι τόσο προσεγμένη που απλά... το θέλω!

δείτε επίσης και τις άλλες καθημερινές ενότητες του yannidakis
μετάβαση σε αναδρομές του "yannidakis"
μετάβαση στο "σχόλιο τσι μέρας"
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το