Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

θρύλος του Batman - ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ :[ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ YEAR ONE

θρύλος του Batman
 ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Όπως είχα ανακοινώσει προ ημερών όλα οι τίτλοι που αφορούν τον θρύλο του Batman ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο αρκετών ετών και συγκεκριμένα τον 51ο τους. Από την 1η Σεπτεμβρίου η DC αλλάζει σελίδα (την 52η πλέον) και φέρνει νέους τίτλους, διατηρεί τους σημαντικότερους παλιούς και όλα πλέον ξεκινούν από το νούμερο 1. Το καλό είναι ότι σε αυτή την... επανεκκίνηση ο Batman θα είναι και πάλι ο Bruce Wayne ενώ όλοι οι τίτλοι θα πλαισιώνονται με τους γνωστούς μας ήρωες.
Το yannidakis θα καλύπτει την υπόθεση και τις εξελίξεις κάθε τεύχους, κάθε ιστορίας, κάθε θρύλου του Batman αρχής γενομένης από την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου οπότε και κυκλοφορούν τα νέα τεύχη.

ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ
*σύνδεσμος*εικόνα*βίντεο*
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πληροφορίες, ένα τεράστιο σκηνικό έχει στηθεί σε περιοχή κοντά σε κινηματογραφικά στούντιο στο Torrance της Καλιφόρνια. Καμία πληροφορία δεν υπάρχει σχετικά με το τι ακριβώς θα δούμε να γυρίζεται εκεί, όμως ξέρουμε πως η Καλιφόρνια είναι ο σταθμός του συνεργείου μετά από τα γυρίσματα του Pittsbourgh που τελείωσαν πρόσφατα και πριν από την Νέα Υόρκη που θα ολοκληρωθούν το Φθινόπωρο. Τέλος, υπάρχουν πληροφορίες πως εκτός από γυρίσματα, θα έχουμε και πολύ δουλειά στα μηχανήματα (μοντάζ, εφέ κλπ.).

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ YEAR ONE
*σύνδεσμος*εικόνα*βίντεο*
Ενώ με αγωνία περιμένουμε την κυκλοφορία της ταινίας κινουμένων σχεδίων Batman: Year One, έχουμε περισσότερες πληροφορίες από νέες εικόνες που δόθηκα στην δημοσιότητα.

δείτε επίσης και τις άλλες καθημερινές ενότητες του yannidakis
μετάβαση σε αναδρομές του "yannidakis"
μετάβαση στο "σχόλιο τσι μέρας"
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το