Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

προβληματισμός σαββάτου - ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ: ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (My Little Girl)

Σα την πρώτη ημέρα που σε είδα, με κλειστά μάτια και σοβαρό ύφος, έτσι τώρα μόνος σκέφτομαι πως μια μέρα θα πρέπει να σε αφήσω να ανοίξεις τα φτερά σου. Πρώτα όμως θα σου πω πόσο σε αγαπάω ακόμα κι αν μου λες πως το ξέρεις. Ανακαλώ την πρώτη φορά που σε είδα έτσι μικροσκοπική, τυλιγμένη σε ένα ροζ σεντονάκι. Σκεφτόμουν πως μοιάζεις σαν ένας άγγελος, απαλή, ζεστή και γεμάτη ανάγκη για προστασία. Και κάπου τότε συνέβη το μοιραίο. Άνοιξες τα μάτια σου και με κοίταξες. Ήσουν σοβαρή και μου έστειλες με τα διάφανα γαλάζια σου μάτια το μήνυμα πως με θέλεις για πατέρα! Εκείνη η στιγμή ήταν το συμβόλαιο μας. Για πάντα θα είμαι θυσία στις ανάγκες σου.

 

Ναι, είσαι ένα όμορφο μωράκι εξωτερικά και σύντομα θα βρεθείς να κυνηγάς το δικό σου προσωπικό όνειρο. Να μην ξεχνάς σε αυτό το ταξίδι πως θα μπορείς πάντα να επιστρέφεις στην ασφάλεια που έχει το λιμάνι σου, το σπίτι μας. Και ίσως καταφέρεις να γίνεις μεγάλη και σπουδαία, όμως όσο κι αν με εντυπωσιάσεις, για μένα θα είσαι πάντα το μικρό μου κοριτσάκι.

 

Όταν θα έχεις προβλήματα ή ανάγκες θα προκύπτουν, θα έρχεσαι σε μένα  και με ένα σου χαμόγελο η σκληρή μου καρδιά θα λιώνει σαν κερί. Δε θα θέλω να χάσω καμία μέρα της ζωή σου γιατί ξέρω πως μια μέρα θα γίνεις μεγάλη και θα αναρωτιέμαι γιατί δεν πρόλαβα να σε χορτάσω. Γι’ αυτό ακόμα κι όταν γυρνάω αργά απ’ τη δουλειά, θα έρχομαι στο κρεβατάκι σου για να σου ψιθυρίζω “σ’ αγαπώ” κοιτώντας το φωτεινό φεγγάρι που θα διαλύει το σκοτάδι του ουρανού έξω απ’ το παράθυρό σου. Τότε θα γυρνάω για να βγω απ’ το δωμάτιο και θα νοιώσω την ανάσα σου να μου απαντάει πως μ’ αγαπάς κι εσύ, επειδή είσαι το μικρό μου κοριτσάκι.

 

Και μια μέρα ξέρω πως κάποιο αγόρι θα έρθει για σένα, όμως μην περιμένεις να τον δεχτώ αμέσως. Όχι πριν βεβαιωθώ πως είναι σίγουρα το άλλο σου μισό, εκείνος που θα σε ολοκληρώνει. Όχι πριν σιγουρευτώ πως έχει το πνεύμα ενός ποιητή και την καρδιά ενός άντρα που ξέρει να φέρεται στη ζωή και σε εσένα.  Δε θα με πείσει όταν με πει πως σε αγαπάει, γιατί μεταξύ μας, καμία αγάπη κανενός δε θα είναι αρκετή για σένα. Κι όταν πρέπει να πάρεις την απόφαση ξέρω πως θα είναι η σωστή ακόμα κι αν για μένα παραμένεις το μικρό μου κοριτσάκι :[

4 σχόλια:

  1. πωπω!!!
    δάκρυσα!!!!!!!
    έγινα πρόσφατα μανούλα και με εκφράζει απόλυτα. Το μικρό μας κοριτσάκι!!!!!!
    εξαιρετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Ιωάννα
    είναι πραγματικά πολύ αντιπροσωπευτικό. Σε ευχαριστώ πολύ. Να σου ζήσει :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το