Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

σχόλιο τσι πέμπτης

σχόλιο τσι μέρας
 η είδηση 
Αλέκα Παπαρήγα: «Κάντε κόλαση τη ζωή κυβέρνησης - τρόικας»
 το σχόλιο 
Στην απειροελάχιστη πιθανότητα να μην ξέρετε ποια είναι η κυρία που προχώρησε στην παραπάνω δήλωση, σας ενημερώνω πως είναι πρόεδρος πολιτικού κόμματος της Βουλής. Τι προτρέπει τον κόσμο; Να κάνει κόλαση τη ζωή της κυβέρνησης. Πως άραγε μπορείτε να ερμηνεύσετε αυτές τις δηλώσεις; Ας το θέσω αλλιώς: πως θα ερμηνεύσει ένας νέος γεμάτος οργή και κακά πρότυπα, τη δήλωση αυτή; Την απάντηση την βλέπετε κατά καιρούς στους δρόμους της Αθήνας με επιθέσεις σε φυλάκια της αστυνομίας, σε δημόσιες υπηρεσίες, σε δημόσια υπηρεσία, ιδιωτικές επιχειρήσεις και με τα γνωστά αποτελέσματα του χάους που συχνά-πυκνά βλέπουμε στην Αθήνα. Μετά από αυτό, ποιος μπορεί να αμφισβητήσει πως τα αριστερά κόμματα δεν είναι ηθικά υπεύθυνα για τα επεισόδια;

δείτε επίσης και τις άλλες καθημερινές ενότητες του yannidakis
μετάβαση στην ενότητα "θρύλος του Batman"
μετάβαση σε αναδρομές του "yannidakis"
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

4 σχόλια:

  1. Είχα ακούσει τον Κώστα Καζάκο να λέει πως πρέπει ο λαός να δημιουργεί προβλήματα στην κυβέρνηση ώστε να επέλθει το χάος. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν δεν τον πειράζει που με αυτόν τον τρόπο θα καταστραφεί η Ελλάδα, αυτός απάντησε κάτι που μοιάζει με: "έλα μωρέ, θα την βρούν αυτοί την άκρη" (Δεν είμαι υπερβολικά ακριβής, μα αν το βρείτε και το δείτε θα δείτε πως και λίγα λέω). Δυστυχώς αυτή είναι η μόνιμη πολεμική τακτική των αριστερών κομάτων, την οποία όμως υιοθέτησαν πια ορατά και τα υπόλοιπα κόματα σε έναν βαθμό.
    Και μόλις τώρα καταλάβατε, γιατί ήταν παράνομα τα αριστερά κόματα. Ή αγνοούμε πως "Κράτος που σηκώνεται εναντίον του εαυτού του δεν δύναται να σταθεί" ;
    : (

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε χαιρετώ φίλε, συνοδοιπόρε.
    Η τσαπατσουλιά (γράφω για όλους τους βουλευτές) και η ασχετοσύνη τους είναι πλέον γεγονός!!!
    Δεν μπορώ να επιρρίπτω τις ευθύνες, για την πολιτική κατρακύλα, μόνο σε ένα κόμμα... Όλοι μαζί είναι συνυπεύθυνοι που φθάσανε την Ελλάδα έως εδώ!!!
    Τώρα προσπαθούν να περισώσουν τον μισθό και την κομματική τους ταυτότητα...
    Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :[ Αχιλλέας
    χαίρομαι που συμφωνείς πως τέτοιου είδους δηλώσεις "Φτιάχνουν" Δεκεμβριανά, εμπρησμούς σε marfin, καταστροφές σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία και αντίθετα "χαλάνε" κάθε είδους προσπάθεια υγιούς διαμαρτυρίας και αντιπαράθεσης.
    Δεν αρκεί ότι είναι ανίκανη πολιτικός, πλέον είναι και επικίνδυνη :[

    :[ Annyra Math
    θα έλεγα πως το γενικεύεις επικίνδυνα. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την οργή σου για το σημείο που βρισκόμαστε και που πρωτίστως αποτελεί ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, όμως υπάρχουν σπίθες και φωτιές. Η Παπαρήγα εδώ μόνο που δεν έδωσε ραντεβού σε κάποια γιάφκα για να μοιράζει μολότοφ :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε χαιρετώ φίλε, συνοδοιπόρε και πάλι.
    Συμπάθαμε αλλά δεν πιστεύω ότι η Παπαρήγα έκανε/είπε κάτι περισσότερο, απ' ότι βλέπω δυο χρόνια τώρα, να "παίζετε" στην ελληνική βουλή.
    Για τούτο αναρωτιέμαι.
    Είναι άραγε γενίκευση... η αργοπορία του κυβερνώντος κόμματος σε όλα τα μέτωπα, ώστε βρήκαν χώρο και χρόνο στους οικονομικούς δολοφόνους και μας ισοπέδωσαν, βάζοντάς μας "μπουρλότο" και οδηγώντας μας στη χρεοκοπία!
    Είναι άραγε γενίκευση... η ανύπαρκτη εποικοδομητική αντιπολίτευση (επί δύο χρόνια πάλι), όπου έτσι έδωσε το χρόνο και το χώρο στο κυβερνών κόμμα να κάνει τραγικά λάθη για την Ελλάδα!
    Είναι άραγε γενίκευση... που οι ελάχιστες σπίθες (όπως γράφεις) δεν ακούγονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το