Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

προβληματισμός κυριακής – ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΥΠΟ

Καληνωρίσματα. Σε κάθε νέο μου ξεκίνημα, θέλω να σας έχω συνοδοιπόρους και μαζί να πορευόμαστε σε κάθε μου προσπάθεια. Όπως κατά καιρούς σας έχω ανακοινώσει τις συνεργασίες του yannidakis (διαπίστευση από το Υπουργείο Παιδείας, διάκριση σε διαγωνισμούς blogs κ.α.), έτσι σας ανακοινώνω πιο προσωπικές μου συνεργασίες (κάποτε με το 2810.gr, αργότερα με την freevox κλπ.).

Είναι γνωστή η ενασχόληση μου με το στοίχημα και γενικότερα με τον αθλητισμό. Στις ενότητες του yannidakis φροντίζω να δίνω προγνωστικά για το στοίχημα σε καθημερινή βάση. Σήμερα αυτό γίνεται κάθε μέρα στην ενότητα της “ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΡΟΗΣ YANNIDAKIS” πάνω και δεξιά της σελίδας. Η μακροχρόνια ενασχόληση μου με το άθλημα του baseball το οποίο συχνά παρουσιάζω στους προβληματισμούς μου ή στην ενότητα της “ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΡΟΗΣ YANNIDAKIS”, καθώς και η πρόσφατη απόφαση του ΟΠΑΠ να εντάξει το πρωτάθλημα του αμερικάνικου baseball στο κουπόνι του στοιχήματος έφερε μια νέα συνεργασία.

Συγκεκριμένα, εδώ και δύο και πλέον μήνες, αποτελώ εξωτερικό 21082011173[1]συνεργάτη της διασημότερης, παλαιότερης και εγκυρότερης εφημερίδας στοιχήματος και προγνώσεων, της “12Χ”. Συγκεκριμένα, έχω αναλάβει την πλήρη κάλυψη, ανάλυση και πρόγνωση αγώνων του στοιχήματος baseball κάθε Δευτέρα και Πέμπτη που κυκλοφορεί η εφημερίδα με ένα δισέλιδο στο κάθε φύλλο. Οι πρόσφατες επιτυχίες μου στις προβλέψεις, είχαν αποτέλεσμα να αναφερθεί πολλές φορές η στήλη στο εξώφυλλό της.

Όσοι πιστοί (του στοιχήματος), προσέλθετε και καλή μας επιτυχία :[

7 σχόλια:

  1. Φίλε, συνοδοιπόρε σε χαιρετώ.
    Αν και δεν ξέρω να παίζω... Δεν θέλω, απλά...
    Σου εύχομαι πάντα επιτυχίες για μεγάλες συνεργασίες που έτσι αναδεικνύουν το σπουδαίο έντιμο και ειλικρινές έργο που παράγεις στην ενημέρωση, μέσα από τα ηλεκτρονικά μέσα, είτε, απ' τα έντυπα μέσα!
    Συγχαρητήρια!!!
    Να είσαι πάντα καλά και πάντα να μαθαίνω τα καλύτερα για σ' ένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Annyra Math
    ευχαριστώ πολύ Άννα μου. Πάντα δίπλα μου σε κάθε μου βήμα. Ευχαριστώ :[

    :[ Leviathan
    σε ευχαριστώ φίλε και ανταποδίδω τις ευχές :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου μπράβο σου, σου εύχομαι τα καλύτερα.
    Την θυμάμαι την εφημερίδα, μικρός όταν έπαιζα κανένα προπο που και που, νομίζω πως αυτήν προτιμούσα από τις φυλάδες προγνωστικών που είχε το προποτζίδικο.
    Πάντα αναγνωρίσεις φίλε μου, με το σπαθί σου τις κερδίζεις.
    : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :[ Αχιλλέας
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το 12Χ αποτελεί την ιστορικότερη και σταθερά πρώτη σε κυκλοφορία, εφημερίδα που ασχολείται με τον νόμιμο τζόγο στην Ελλάδα (ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ). Η συνεργασία μου με μια εφημερίδα τέτοιου βεληνεκούς αποτελεί σίγουρα μεγάλη τιμή για μένα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννιδάκη, χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!
    Μπράβο φιλαράκι, σου εύχομαι τα καλύτερα.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το