Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

θρύλος του Batman - THE STREETS OF GOTHAM :[ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

θρύλος του Batman
 ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
BATMAN: THE STREETS OF GOTHAM – LEVIATHAN
*εξώφυλλο*
Μια εξαιρετική ιστορία σε 160 σελίδες στην οποία πρωταγωνιστεί το δυναμικό δίδυμο και πραγματεύεται μια παράξενη ιστορία που προκύπτει από τη συμμαχία της Huntress partners με τον Man-Bat.

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
*σύνδεσμος*εξώφυλλο1*εξώφυλλο2*εικόνα*εικόνα*εικόνα*εικόνα*
Το Empire κυκλοφορεί σήμερα επίσημα στις ΗΠΑ, αλλά εγώ αποκαλύπτω από τώρα το περιεχόμενό του που είναι αφιερωμένο στην ταινία. Με δύο εναλλακτικά εξώφυλλα τα οποία είναι συναρπαστικά, έχουμε δύο ακόμα επίσημες εικόνες του Batman και Bane. Αυτό όμως είναι το λιγότερο.
Όπως ο ίδιος ο Nolan μας εξηγεί στη συνέντευξη του στο περιοδικό, τα γεγονότα στην ταινία συμβαίνουν 8 χρόνια μετά από αυτά της προηγούμενης. Επίσης ο εξάλεπτος πρόλογος που θα προβληθεί στις σκοτεινές αίθουσες τον επόμενο μήνα, θα είναι τα πρώτα έξι πραγματικά λεπτά της ταινίας στα οποία θα δούμε πως ο Bane έγινε αυτό που είναι καθώς και μια γεύση από την ταινία, γενικά. Τέλος, η μεγάλη είδηση είναι πως σε αυτήν την ταινία, ο Batman δεν εμφανίζεται μόνο τις νύχτες αλλά και μέσα στη μέρα.
Όπως μαθαίνουμε από την υπεύθυνη κουστουμιών, ο Bane τραυματίστηκε σε πολύ μικρή ηλικία. Ο πόνος είναι αφόρητος και ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει είναι φορώντας τη μάσκα του η οποία συνδέεται με ειδικές φιάλες με αέριο που περιέχει αναισθητικό φάρμακο.
Ο Nolan πρόσθεσε πως ο τρόπος που τελειώνει η τριλογία, είναι επικός. Αυτό που επιτυγχάνεται είναι να δοθεί ένα τέλος στην ιστορία και του Batman και του Bruce Wayne. Ακριβώς επειδή μιλάμε για 8 χρόνια μετά, ο ήρωας είναι μεγαλύτερος σε ηλικία και όχι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Μην ξεχάσετε πως η προηγούμενη ταινία τελείωσε με τον Batman, φυγά. Σχετικά με την επιλογή του χαρακτήρα του Bane, ο Nolan ανέφερε πως επιθυμούσε να περάσει τον ήρωα από τη μέγιστη δοκιμασία σε πνευματικό αλλά και σωματικό επίπεδο.
Ο ηθοποιός Tom Hardy που υποδύεται τον Bane, αναφέρει με έμφαση πως ο χαρακτήρας του είναι καθολικός και καταιγιστικός. Το μόνο που σκέφτεται είναι η καταστροφή και η διάλυση στο καθετί που θα βρει μπροστά του. Τον ενδιαφέρει πως θα πολεμήσει πιο αποτελεσματικά. Είναι ένας τρομοκράτης που δεν χτυπάει απλά, αλλά τον ενδιαφέρει να σπάσει κόκαλα, να σκοτώσει προκαλώντας πόνο σε επίπεδα κανιβαλισμού. Αν μπορεί να επιλέξει ποιους θα σκοτώσει, θα ξεκινήσει από την έγκυο και την ηλικιωμένη κυρία!
Αρκετά με τις πληροφορίες δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό.



μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το