Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

θρύλος του Batman - BATGIRL :[ ΕΝΑΡΞΗ VIRAL MARKETING

θρύλος του Batman
 ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
BATGIRL: THE LESSON
*εξώφυλλο*
Λατρεύω τις ιστορίες με το Batgirl. Η νεαρή Stephanie Brown ξεκινά το νέο εξάμηνο στο πανεπιστήμιο του Gotham όπως κάθε άλλη φορά με τη διαφορά πως αυτή τη φορά η ίδια θα βρεθεί στο στόχαστρο μιας πολύ επικίνδυνης ομάδας με το όνομα Order of the Scythe. Την ιστορία αυτή θα διαβάσουμε σε 224 σελίδες γεμάτες από χρώμα και συναισθήματα που μόνο η γοητευτική και λατρεμένη Batgirl, μπορεί να μας προσφέρει

ΕΝΑΡΞΗ VIRAL MARKETING
*σύνδεσμος*σύνδεσμος*έγγραφο1*έγγραφο2*
Τρισευτυχισμένος σας ανακοινώνω πως ξεκίνησε από την παραγωγή το viral με έναν πολύ ανορθόδοξο τρόπο. Πρόκειται για ένα εμπιστευτικό έγγραφο της CIA που στάλθηκε σε δύο πηγές όπου αναφέρεται η εξαφάνιση ενός πυρηνικού επιστήμονα με το όνομα Leonid Pavel. Στις έρευνες της υπηρεσίας για τον εντοπισμό του επιστήμονα αναφέρεται η Ρωσία και η Γεωργία ενώ αφήνεται να εννοηθεί πως ο επιστήμονας επιζητά την ασφαλή μετακίνηση του στις ΗΠΑ.
Το οξύμωρο με όλα τα ενδιαφέροντα είναι πως οι πηγές μας, δεν αναφέρουν καν πως τα παραπάνω σχετίζονται με την ταινία, αλλά αυτό είναι μάλλον μέρος του viral.
Λοιπόν; Ποιος μπορεί να είναι αυτός ο επιστήμονας; Κανείς δεν ξέρει, όμως εγώ τολμώ να πως πως ίσως μιλάμε για τον Bane. Ενδεχομένως έναν επιστήμονα που μεταμορφώθηκε γι' αυτό και δείχνει εξαφανισμένος. Φυσικά αυτό είναι εικασία και οι σύνδεσμοι παραπάνω θα σας βοηθήσουν ώστε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Μείνετε συντονισμένοι στην ενότητα καθώς το viral απαιτεί προσοχή και προσήλωση σε αυτά που η παραγωγή θα μας αποκαλύπτει βασανιστικά αργά ως το καλοκαίρι του 2012!



μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το