Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

θρύλος του Batman - THE BLACK MIRROR :[ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :[ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ JOKER ROBIN

θρύλος του Batman
 ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
BATMAN: THE BLACK MIRROR
*εξώφυλλο*
Στις 288 σελίδες του βιβλίου αυτού διαβάζουμε δύο ιστορίες. Στο "The Black Mirror" ο ήρωας θα πρέπει να αποκαλύψει το μυστήριο του θανάτου πολλών ανθρώπων και οι έρευνές του θα τον οδηγήσουν στον Mirror ο οποίος όμως αμέσως θα τον παγιδεύσει. Τώρα ο Σκοτεινός Ιππότης καλείται να σώσει πρώτα τον εαυτό του και ύστερα την πόλη του.
Στην δεύτερη ιστορία με τίτλο "Hungry City" ένας διεφθαρμένος εγκληματίας θα ηγηθεί της νέας ομάδας του οργανωμένου εγκλήματος του Gotham και ο ήρωας θα προσπαθήσει να τον σταματήσει πριν εδραιωθεί στον υπόκοσμο της πόλης

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
*σύνδεσμος*εικόνα*twitter*
Η συγκεκριμένη παρουσίαση είχε σειρά για μεθαύριο όμως αυτό απλά δεν μπορεί να περιμένει. Σύμφωνα λοιπόν με έναν ανεπίσημα επίσημο λογαριασμό του twitter ένα έγγραφο της CIA μας προετοιμάζει για μία αποστολή που αφορά έναν ρώσο επιστήμονα. Το έγγραφο είναι εν μέρη καλυμμένο οπότε δεν ξέρουμε τι συμβαίνει ακριβώς, όμως θα το μάθουμε άμεσα και πιο συγκεκριμένα στις 20:00 ώρα Ελλάδος μέσα από τη σελίδα που σας παρουσιάζουμε στον σύνδεσμο.
Τι να περιμένουμε; Αν το viral είναι αμυντικό, τότε μάλλον θα πρόκειται για κάτι που θα αφορά την προβολή των trailer, αν όμως θέλουν να γίνουν πιο επιθετικοί, τότε μπορούμε να περιμένουμε πολύ περισσότερα που θα μας δώσουν ώθηση για νέες έρευνες του viral που η παραγωγή δημιούργησε

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ JOKER ROBIN
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Σε ηλικία 89 ετών πέθανε χθες στον ύπνο του ο Jerry Robinson ο βασικός συντελεστής της δημιουργίας των Robin the Boy Wonder, the Joker, Alfred και Two-Face αλλά και πολυάριθμων και ιστορικών εξώφυλλων των τευχών της DC. 



μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

2 σχόλια:

  1. Ο δημιουργος εφυγε...οι χαρακτηρες του εμειναν αθανατοι...καλησπερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Leviathan
    καλησπέρα. πραγματικά έτσι είναι. Όπως και ο μεγάλος Bob Cane πριν 3 χρόνια, δημιουργός του Σκοτεινού Ιππότη :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το