Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

θρύλος του Batman - GOTHAM CITY SIRENS :[ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΦΙΣΑ

θρύλος του Batman
 ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
GOTHAM CITY SIRENS: SONGS OF THE SIRENS
*εξώφυλλο*
Στις 168 σελίδες αυτού του βιβλίου οι σειρήνες ουσιαστικά μάχονται για τη ζωή τους καθώς κάποιος τις απειλεί και πλέον η μόνη αποστολή τους είναι να βρουν από ποιον έχουν γίνει στόχος

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΦΙΣΑ
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Επισκεφθήκατε πρόσφατα την επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας; Κρατηθείτε! Η δεύτερη αφίσα έφτασε και είναι από μόνη της μια ολόκληρη κινηματογραφική ταινία.
Δεν ξέρω από που να αρχίσω. Ας δούμε τη λεζάντα. "Ο θρύλος τελειώνει"; όπου ενημερωνόμαστε για το τέλος της τριλογίας ή "Το τέλος του θρύλου" όπου συνδέεται άρρηκτα με αυτό που η εικόνα παρουσιάζει...
Ο Bane απομακρύνεται υπό καταρρακτώδη βροχή αφήνοντας πίσω του συντρίμμια το πιο εμφανές από τα οποία είναι μια σπασμένη μάσκα του Batman. Σπασμένη!
Όσοι διαβάζετε την ενότητα, γνωρίζετε πως ο ήρωας ιστορικά υποφέρει στα comics από τον συγκεκριμένο εχθρό, όμως πως αυτό θα επαληθευθεί στην ταινία; Μην ξεχνάτε πως ο τίτλος της ταινίας είναι αισιόδοξος. "Ο Σκοτεινός Ιππότης αναδύεται". Μας παραπέμπει σε ένα καλό τέλος για την τριλογία. Όμως, αυτή η αφίσα δεν φτιάχτηκε απλά για να μας κινήσει το ενδιαφέρον. Αφορά το σενάριο.



μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το