Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

θρύλος του Batman - NO MAN'S LAND :[ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ TRAILER

θρύλος του Batman
 ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
BATMAN: NO MAN'S LAND NEW EDITION VOL. 1
*εξώφυλλο*
Ένα από τα κλασικότερα βιβλία που αφορούν τον ήρωα, επανακυκλοφορούν. Πρόκειται για την γνωστή ιστορία όπου ένας καταστροφικός σεισμός διαλύει το Gotham και αναιρεί κάθε είδους τάξης. Η αναρχία, η παρανομία και η εγκληματικότητα ανεβαίνουν στα ύψη και κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το κακό. Ο Batman εξαφανισμένος από καιρό αποτελεί τη μόνη ελπίδα της πόλης.
Στις 544 σελίδες του βιβλίου υπάρχουν επιπλέον συνοδευτικές ιστορίες οι οποίες θα σας καταπλήξουν

ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ TRAILER
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Είναι γεγονός! Η επίσημη κυκλοφορία του δεύτερου trailer της ταινίας, είναι γεγονός και μπορεί εμείς να το έχουμε παρακολουθήσει εδώ και μέρες (πειρατικά), ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε και σε HD όπου πιστέψτε με, θα είναι σαν να παρακολουθείτε άλλο trailer!
Τι έχουμε λοιπόν; Είδαμε αναλυτικά τις προηγούμενες ημέρες στην ενότητα, κάθε στοιχείο του trailer το οποίο παρουσίασα αναλυτικά, οπότε συνοπτικά (αφού η εικόνα μιλά μόνη της) αναφέρω πως έχουμε το γήπεδο όπου καταστρέφεται από τον Bane και τον Bruce να χορεύει με την Selina σε ένα τρυφερό τετ-α-τετ σαν αυτό που θα έχει αργότερα και με την μυστηριώδη Τina που ουσιαστικά είναι υπάλληλος του. Συνομιλίες με τον Alfred που αναφέρει πως δεσμεύτηκε στους γονείς του να τον προστατεύει, όμως απέτυχε(;) Και ύστερα δράση! Εκρήξεις, μονομαχίες και τον Batman να χτυπιέται από τον Bane ή αργότερα να είναι πληγωμένος και χωρίς μάσκα μπροστά του... Το επικό τέλος στον θρύλο του Batman αναφέρει το trailer και με τιμά καθώς είναι και το όνομα της ενότητας μου εδώ στο yannidakis. Απολαύστε το!



μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το