Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

προβληματισμός κυριακής – ΝΕΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ‘ΚΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ’

Καληνωρίσματα. Στα σχεδόν έξι χρόνια στο yannidakis έχουμε περάσει δεκάδες ώρες προβληματισμού και οι σημερινές καθημερινές ενότητες ενισχύουν ολοένα και περισσότερο αυτόν τον στόχο: τον ωφέλιμο, καλοπροαίρετο και δημιουργικό προβληματισμό του αναγνώστη και την αλληλεπίδραση του με τον συντάκτη.

Οι καθημερινές ενότητες που δημοσιεύονται σήμερα αλλά και παλαιότερα στο yannidakis αγγίζουν ένα ευρύτατο πεδίο ενδιαφερόντων. Από την επικαιρότητα, τον αθλητισμό, τις βραβεύσεις σε άλλα ιστολόγια, την ψυχαγωγία, την τεχνολογία κ.α. Πόσο βαθυστόχαστος μπορεί να γίνει όμως ένας προβληματισμός στα παραπάνω θέματα;

imageΤην απάντηση θα μας δίνει από εδώ και στο εξής η νέα καθημερινή ενότητα του yannidakisκυματίζοντας σκέψεις” την οποία θα υπογράφει ένας νέος συντάκτης, στην πρώτη μου συνεργασία στη σελίδα με κάποιο πρόσωπο. Τι να περιμένετε; Ένα ταξίδι στην τέχνη, την ποίηση, τον λόγο με γνώμονα το συναίσθημα. Μια απόπειρα σχολιασμού και αποκωδικοποίησης έργων τέχνης διάσημων καλλιτεχνών της γραφής, της ποίησης και της εικόνας.

Σε αυτό το νέο ταξίδι σας καλώ από την πρώτη μέρα του νέου χρόνου, την Κυριακή 1/1/2012 για να κυματίζουμε παρέα τις σκέψεις μας :[

4 σχόλια:

  1. Σε χαιρετώ φίλε, συνοδοιπόρε.
    Καλή επιτυχία στη νέα ενότητα "κυματίζοντας σκέψεις". Σίγουρη βέβαια είναι η επιτυχία, αλλά καλό θα είναι να στείλουμε όλοι μαζί τις θετικές ευχές μας.
    Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Annyra Math
    ευχαριστώ πολύ. Πρόκειται για μία πρωτότυπη προσπάθεια που θα είναι πολύ διαφορετική και σύντομα θα έχω περισσότερες πληροφορίες και το λογότυπο της ενότητας.
    Είμαι σίγουρος πως όλοι θα στηρίξουμε τη νέα αυτή προσπάθεια.
    Ευχαριστώ πολύ :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρων ακούγεται...
    Την καλωσορίζω και ανυπομονώ να διαβάσω την πρώτη ανάρτηση!
    καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :[ biobaxes
    χαίρομαι για την εκ των προτέρων στήριξη αυτή. Ελπίζω να ικανοποιηθείτε από το νέο εγχείρημα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το