Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

θρύλος του Batman - young justice

θρύλος του Batman

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
YOUNG JUSTICE #20 COLDHEARTED
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας πρωταγωνιστής είναι ο Kid Flash που μόλις έγινε 16 ετών. Μια αρκετά καλή ημέρα ως τώρα θα εξελιχθεί σε έναν εφιάλτη όταν 5 μυστηριώδη οχήματα απλωμένα σε όλο τον πλανήτη έχουν γεμίσει τη Γη με χιόνι παραλύοντας όλο τον κόσμο. Οι ήρωες εν απουσία του Green Lantern συγκεντρώνονται όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, εκτός από τον Kid Flash σύμφωνα με τις εντολές του Batman ο οποίος αναθέτει στον μικρό ήρωα την παραλαβή και διανομή ενός μοσχεύματος σε νοσοκομεία από την μία μεριά της χώρας στην άλλη σε λίγες ώρες. Ο ήρωας δείχνει να τα καταφέρνει πολύ καλά, όμως στον δρόμο θα βρεθεί με τον άνθρωπο που ευθύνεται για τα οχήματα χιονιού. Η μονομαχία που κανείς από τους δύο δεν κερδίζει θα τον καθυστερήσει από τον στόχο του και με τον χρόνο να πιέζει, συνεχίζει χωρίς να την ολοκληρώσει.
Φτάνοντας στο νοσοκομείο, πέφτει θύμα πλάνης από κάποιον που τον αποσπάει και προσπαθεί να του κλέψει το μόσχευμα. Όπως θα μάθει αργότερα το μόσχευμα προοριζόταν για την νεαρή διάδοχο του θρόνου κάποιας χώρας, ενώ εκείνος που την απείλησε ήθελε να καρπωθεί τη θέση της.
Το συμπέρασμα για τον Kid Flash ήταν πως το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια του, ήταν το χαμόγελο για το ευχαριστώ της νεαρής κοπέλας



μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το