Τρίτη 17 Απριλίου 2012

βpάβευση δευτέρας ~ τι μας διδάσκει το πάσχα

καταχώρηση τσι μέρας 
η βράβευση της καλύτερης καταχώρησης για την ημέρα που πέρασε στον χώρο των ιστολογίων
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΤΣΙ ΜΕΡΑΣ
από BLACKPIG
Τι μας διδάσκει το Πάσχα?
Πονοψυχιά!
Συμπάσχω λοιπόν με τον Αδωνη! Έφαγε τόσο γιαούρτι που αρτύθηκε μεγαλοβδομαδιάτικα και δεν μπόρεσε να κοινωνήσει!
Συμπάσχω με την "μαντάμ Σουσου" σύζυγο του που ήρθε σε επαφή με τον λαουτζίκο και τις να μη τις χαρακτηρίσω αντιδράσεις του!
Συμπάσχω με τον Γιώργο Παπακωνσταντινου που φοβάται να βγει για έναν καφέ. Γιώργο μου μη φοβασε τον καφέ αλλά τα γιαούρτια.
Συμπάσχω με τον Ακη που έκανε Πάσχα στο κρατητήριο!Ακη μου δεν ήταν οι πολιτικές σκοπιμότητες που σε οδήγησαν εκεί αλλά οι πουστιές!
Συμπάσχω με την αγωνία του Σαμαρά να συγκεντρώσει τα ακροδεξιά στοιχεία μήπως κερδίσει την αυτοδυναμία στη βουλή!
Συμπάσχω με τον Βενιζέλο που ακόμη προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του οτι έσωσε την Ελλάδα!Ο κακόμοιρος το έριξε στο φαΐ απο τη στενοχώρια του!
Συμπάσχω με τον Πάγκαλο που δεν έχει λεφτά να πληρώσει τον ειδικό φόρο για τα αναρίθμητα ακίνητα που διαθέτει! Κατακεραυνώνω όμως τον απλό λαό που πήρε δάνεια για να βάλει ένα κεραμιδί πάνω από το κεφάλι του και δεν έχει να πληρώσει!
Συμπάσχω με ενα καρό άλλους πρώην υπουργούς που φοβούνται οτι έρχεται η σειρά τους!Μην αγχώνεστε παιδιά δεν κινδυνεύετε γιατί της φυλακής τα σίδερα δεν είναι για σας αλλά για τους λεβέντες!
Συμπάσχω με τον Γιωργάκη που άκουσε τον πατέρα του όταν του έλεγε το πουλί του και την υπογραφή του να προσέχει που τα βάζει αλλά βλέποντας τα καμώματα του πρόσεξε που έβαλε το πούλι του και ξέχασε την υπογραφή του!
Συμπάσχω με τους πολιτικούς αρχηγούς που δεν μπορούν να αυξήσουν τις θέσεις στο επικρατείας για να χώσουν στη κυβέρνηση όσους περισσοτέρους μπορούν μέχρι να παραγραφούν τα αδικήματα τους!
Συμπάσχω με όλους αυτούς τους επώνυμους αστέρες που δέχονται προτάσεις από τα κόμματα να μπουν στα ψηφοδέλτια κάνοντας τους στην ουσία "νιντζα σασουκι"
Συμπάσχω με τα παιδιά της Αφρικής που αντι να τους στέλνουμε γιαούρτια να φάνε τα χαραμίζουμε πετώντας τα σε αυτούς που ούτε το φτύσιμο μας δεν αξίζουν!
Συμπάσχω με τον Χριστό που το μήνυμα της σταύρωσης του οι περισσότεροι το ερμήνευσαν "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ"!
  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. 
Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια

μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας 
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

2 σχόλια:

  1. ειναι ωραιο να διαπιστωνεις οτι καποιοι βρισκουν ενδιαφερον σε αυτα που γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το