Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

βpάβευση κυριακής ~ γιατί θα ψηφίσω χρυσή αυγή

καταχώρηση τσι μέρας 
η βράβευση της καλύτερης καταχώρησης για την ημέρα που πέρασε στον χώρο των ιστολογίων
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΤΣΙ ΜΕΡΑΣ
από ΜΙΧΆΛΗΣ

Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή

1) Γιατί πολύ ευχαριστήθηκα που διέταξαν «εγέρθητι» τα ανδρείκελα που αυτο-αποκαλούνται δημοσιογράφοι, και τα οποία ανδρείκελα δεν ενοχλήθηκαν καθόλου όταν ο Πάγκαλος τους είπε «Δεν γαμιέστε πρωί-πρωί».
2) Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕ την πολύ δημοκρατική δήλωση της Λιάνη λίγο πριν φάει το χαστούκι «όταν έρθει η ώρα θα σφάξω και εσένα. Κανένα πρόβλημα!».
3) Γιατί την ημέρα που ο βλάκας αυτός χαστούκισε την Λιάνη, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολήθηκε με το γεγονός ότι ψηφίστηκε νόμος για να μπορούν πλέον ΝΟΜΙΜΑ οι Τράπεζες να σου πάρουν το σπίτι για 3000 ευρώ χρέος.
4) Γιατί βαρέθηκα τον επί 30 χρόνια συνεχόμενο φασισμό ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ.
5) Γιατί βαρέθηκα να με βρίζουν ως εθνικιστή όλοι αυτοί οι «δημοκράτες» που θέλουν να ξεπουλήσουν τα πάντα εν ονόματι της παγκοσμιοποίησης και της συναδέλφωσης (δηλαδή της εξαθλίωσης) των λαών.
6) Γιατί βαρέθηκα να μην βλέπω την σημαία μου μέσα στο κοινοβούλιο. Ίσως η Χρυσή Αυγή να ξαναβάλει την Ελληνική σημαία μέσα στην Ελληνική Βουλή, όπου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αναρτηθεί.
7) Γιατί βαρέθηκα να πληρώνω από την τσέπη μου τις δεκάδες μη κυβερνητικές οργανώσεις-παράσιτα που ξεφυτρώνουν κάθε μέρα.
8) Γιατί βαρέθηκα να φιλοξενώ το «δημοκρατικό» Ιντιμίντια για να κάνει αναρτήσεις πως κατασκευάζονται οι βόμβες μολότωφ. Αν δεν το γνωρίζετε κακό του κεφαλιού σας. Και αν είστε αρκετά ανεγκέφαλοι για να μην πιστεύετε ότι οι «δημοκράτες» μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα πάτε στην διεύθυνση https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=88548 και θα το διαπιστώσετε μόνοι σας.
9) Γιατί μόλις η Χρυσή Αυγή πήρε αυτό το ποσοστό, όλοι μα όλοι (κανάλια, πολιτικοί, εφημερίδες και λοιποί δημοκράτες) άρχισαν να φωνάζουν που πήραν κεφάλι οι φασίστες.
10) Γιατί επανεμφανίστηκαν στα ΜΜΕ δακρύβρεκτες ιστορίες για «επιζώντες του Ολοκαυτώματος» σε μια προσπάθεια να ταυτίσουν τους Χρυσαυγίτες με τον Χίτλερ. Τα ΜΜΕ όμως εμφανίζουν ΒΑΡΙΑ ΑΜΝΗΣΙΑ για τις εκατοντάδες σφαγές που κάνουν οι Ισραηλινοί στο δήθεν κράτος τους. Κάντε μια έρευνα για την Σάμπρα και την Σατίλα και θα δείτε τι εννοώ.
Θα μπορούσα να συνεχίσω τον κατάλογο, αλλά σταματάω εδώ. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. 
Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια

μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας 
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

2 σχόλια:

  1. Την ώρα που τα ταμεία ήδη δεν αντέχουν το βάρος και πλέον ο έλληνας πληρώνει κανονικά όλα τα φάρμακα και τις εξετάσεις του, ο ξΥΡΙΖΑ θέλει να τα λαμβάνουν δωρεάν οι λαθρομετανάστες και θέλει να φέρει εδώ και πολλές χιλιάδες ακόμα. Να λοιπόν πώς σας αντιμετωπίζει.
    Αυριο μπορεί να χρειστεί φάρμακα το άνεργο παιδί σας. Κανονίστε τι θα ψηφίσετε. Αν ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ, ρίξτε ξανά ΠΑΣΟΚ. Μην παίζετε με την τύχη της ζωής των παιδιών σας.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ξΥΡΙΖΑ, ΑΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ. ΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΜΕ 1) ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΕΣ Η ΕΚΛΕΨΑΝ 2) ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 3) ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το