Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

προβληματισμός σαββάτου ~ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ: ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΟΜΑΙ (Basket Case)


ταξιδέψτε στον Μουσικό Κωδικό ακούγοντας το κομμάτι συγχρόνως
Μία ακόμα μέρα προς την παράνοια προχώρησα και επειδή το φως δεν γνώρισα, απευθύνθηκα σε σένα, μήπως βγάλω άκρη. Μπλέχτηκα λοιπόν πάνω σου κι εσύ αν θες άκου με να κλαψουρίζω για όλα και για τίποτα συγχρόνως αφού δεν υπάρχει τίποτα που να λειτουργεί καλά πάνω μου. Ξέρω, το έχω ρίξει στο μελόδραμα και σε μια κρίση κυκλοθυμίας γίνομαι ξαφνικά νευρωτικός μέχρι αηδίας, αλλά δέξου με όπως είμαι, τώρα που σε έχω ανάγκη.

Όταν μένω μόνος μου έχω καταθλιπτικές τάσεις και πολλές φορές ορκίζομαι πως έχω παραισθήσεις αφού βλέπω πράγματα μπροστά μου που δεν υπάρχουν, τα μαλλιά μου ασπρίζουν και το δέρμα μου μυρίζει άσχημα, γίνομαι αντικοινωνικός κι όλα αυτά μαζεύονται και νομίζω πως με ένα… “μπαμ” θα διαλυθώ! Λες να είναι παράνοια ή παρατεταμένη επήρεια; Οπότε κι εγώ πήγα στον ψυχίατρο που κούνησε το κεφάλι του προβληματισμένος. Μου είπε να πάω για ψυχανάλυση σε έναν άστεγο, μία ιερόδουλη, έναν ξερόλα, έναν εξομολόγο ή έναν οδοντίατρο. Όλοι μου είπαν πως είμαι βαρετός (πια) και πως πρέπει να κόψω την κλάψα.

Όμως εγώ συνεχίζω την κατάθλιψη και οι παραισθήσεις με χτυπούν αλύπητα κι όσο καθημερινά αυξάνονται νομίζω πως διαλύομαι. Λες να είμαι παρανοϊκός και οι προσπάθειες μου να βρω έναν τρόπο να ελέγξω τη  ζωή (μου) να είναι άκαρπες και να πέφτουν στο κενό ή απλά θα πρέπει να περιμένω μέχρι όλος ο κόσμος να αλλάξει και να έρθει στα μέτρα μου; Όσο περνάει πάντως ο καιρός (φωνάζω πως) διαλύομαι :[

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το