Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ~ comics της εβδομάδας :[ the dark knight rises dvd :[ the dark knight returns trailer :[ νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι

θρύλος του Batman
το πρώτο ελληνικό blog για όλα τα νέα από τον Θρύλο του Batman 73 χρόνια μετά. Παρουσίαση όλων των εξελίξεων

 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 
Batman: Arkham Unhinged #43
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Όσο ο Batman βρίσκεται στο άσυλο του Arkham προσπαθώντας να σταματήσει τον Hugo Strange, εκείνος έχει ένα πιο σατανικό σχέδιο καθώς έχει εξαπολύσει τους Tyger Soldiers στην έπαυλη των Wayne για να την λεηλατήσουν. Όντας πολιορκημένοι, σπεύδουν ο Robin και το Nightwing, όμως είναι σωστά κατανεμημένες οι δυνάμεις;

Batman Beyond (2012-) #12
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Σε σχέση με τον περασμένο μήνα τα πράγματα έχουν χειροτερέψει στο Gotham αφού οι Jokerz έχουν εντείνει τις επιθέσεις τους και πλέον ο Batman όσο ανώτερος κι αν είναι δεν προλαβαίνει να καλύψει όλες τους τις ενέργειες. Η λύση θα έρθει από την συμμαχία όταν απροσδόκητα, φίλοι θα σπεύσουν για βοήθεια.

Batman: Gotham Adventures #18
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η επανεμφάνιση του Man-Bat βρίσκει το Gotham απροετοίμαστο, καθώς το γνώριμο τέρας επιστρέφει με σχέδιο και απειλεί γνωστή οικογένεια της πόλης. Ο Batman θα προσπαθήσει να σώσει τους πάντες, όμως αυτή τη φορά η πολιορκία είναι τόσο πιεστική που κάποιος δε θα γλιτώσει ζωντανός από την συμπλοκή.

JLA: Classified #30
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Σε αυτό το υπέροχο τεύχος, οι ήρωες της ομάδες τελούν όλοι υπό κράτηση όταν οι Green Lantern και Wonder Woman προσπαθούν να αποφύγουν τη σύλληψη, μένει από τον Clark Kent και τον Bruce Wayne να διαφύγουν χωρίς να αποκαλύψουν την πραγματική τους ταυτότητα και να καταφέρουν να παραμείνουν ζωντανοί από τις απειλές.


Nightwing (2011-) #0
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η πραγματική ιστορία και το ξεκίνημα του πρώτου Robin. Εν συντομία αναφέρω πως ο Dick Grayson ήταν ακροβάτης στο τσίρκο Haly στο οποίο συμμετείχε σε ακροβατικές σκηνές με τους γονείς του, όταν λόγω χρεών κάποιος έκοψε τα σκοινιά σε κάποια παράσταση στην οποία έτυχε να παραβρίσκεται ο Bruce Wayne. Από την πτώση έχασαν τη ζωή τους οι γονείς του 15χρονου Dick ο οποίος με πρωτοβουλία του Bruce φιλοξενήθηκε σε ειδική κλινική του ομίλου του. Η επαφή των δύο όμως έκανε τον νεαρό να αντιληφθεί την πραγματική του ταυτότητα και να του ζητήσει να συνεργαστούν. Με πολλές αντιρρήσεις ο ήρωας δέχθηκε και πήρε τον νεαρό ώστε να τον εκπαιδεύσει και τελικά να συμμετέχει μαζί του σε αποστολές. Όταν και η Batgirl συμμετείχε στην ομάδα οι δύο νεαροί βοηθοί ανέπτυξαν ένα φλερτ καθώς ο Dick ενηλικιωνόταν. Η απόφαση του ήταν να ανεξαρτητοποιηθεί από τον Batman και να συνεχίζει να υπηρετεί το Gotham και να βοηθά τον μέντορά του ως Nightwing


Teen Titans: Year One #1
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Το ξεκίνημα των νεαρών ηρώων. Πριν να μαζευτούν παρέα για να σώσουν τον κόσμο... μην ξεχνάτε πως είναι παιδιά και πως ο καθένας έπρεπε να ανακαλύψει το ταλέντο του και τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσει για το κοινό καλό πριν να γνωρίσει και να δημιουργήσει την υπόλοιπη ομάδα. Στην σειρά των 6 τευχών θα γνωρίσετε το πως ξεκίνησε ο καθένας από τους ήρωες. Βασικός πρωταγωνιστής φυσικά ο Robin που έχει να αντιμετωπίσει έναν Batman πολύ περίεργο. Βίαιος και μανιακός φέρεται ιδιαίτερα απροσδόκητα...

Red Hood and the Outlaws (2011-) #0
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Συνεχίζουμε και αυτόν τον μήνα με το ξεκίνημα όλων των ηρώων του θρύλου του Batman. Σε αυτό το τεύχος μαθαίνουμε πως ο δεύτερος Robin, Jason Todd κατάφερε να ξεφύγει από το φονικό σχέδιο του Joker και να επιστρέψει στην δράση με πολύ διαφορετικούς όρους αυτή τη φορά, ως Red Hood

Justice League (2011-) #0
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Σε αυτό το τεύχος μαθαίνουμε πως ξεκίνησε όχι μόνο ολόκληρη η ομάδα την δράση και την ένωση της αλλά και το πώς ξεκίνησαν ήρωες που δεν έχουν ανεξάρτητη έκδοση, όπως η Pandora

Catwoman (2011-) #0
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Selina Kyle. Μία από τις πιο διάσημες κέφτρες κοσμημάτων. Όμως ήταν πάντοτε στον λοξό τον δρόμο; Μάλλον όχι, όμως οι συνθήκες της άσχημης ζωής της, την οδήγησαν εκεί. Στην δημιουργία της γυναίκας-γάτας ληστή.

Batwoman (2011-) #0
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Για την Kate Kane η ζωή δεν ήταν εύκολη. Μετά το άδοξο τέλος μιας ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής λόγω του θανάτου της μητέρας και της αδερφή της, προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Σε αυτό θα βοηθήσει ο πατέρας της που θα αναλάβει να την εκπαιδεύσει για να της δείξει πως πραγματικά είναι η δύσκολη ζωή. Έτσι, μέσα από διάφορα μαθήματα από όλο τον κόσμο καταφέρνει να φέρει πίσω μία σκληρή Kate που άφησε πίσω της το ποτό από το οποίο προσωρινά είχε εθιστεί, όχι όμως και την ομοφυλοφιλική της σεξουαλική προδιάθεση. Αυτό που θα της αλλάξει τη ζωή πάντως μετατρέποντας την σε μία εκδικήτρια είναι το ότι ο πατέρας της την κορόιδεψε σχετικά με την αδερφή της.
Αξίζει να σημειώσω πως η Batwoman αρνήθηκε να συμμετέχει στο δίκτυο του Batman όπως εκείνος της προσέφερε μέσα από το Inc. έτσι συνεχίζει μόνη της στο Gotham. 

 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 
THE DARK KNIGHT RISES
*youtube*ανακοίνωση*συνέντευξη*
:[ Λιγάκι πανικός σχετικά με την κυκλοφορία του επίμαχου DVD της ταινίας. Βλέπετε, μέσα στην εβδομάδα στο επίσημο κανάλι της Warner Bros στο youtube ανέβηκε ολόκληρο trailer που διαφήμιζε την κυκλοφορία του δίσκου στις 3 Δεκεμβρίου. Όλα καλά και ωραία, όμως οι υπεύθυνοι φρόντισαν να το αφαιρέσουν γρήγορα από την κυκλοφορία. Τι σημαίνει αυτό; Είτε πως οι υπεύθυνοι έκαναν δεύτερες σκέψεις για την κυκλοφορία στις 3/12 είτε πως απλά δεν είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν ακόμα την κυκλοφορία του, δίνοντας παράταση στην προώθηση της ταινίας στους κινηματογράφους.
:[ Ο Joseph Gordon-Levitt έδωσε συνέντευξη στα πλαίσια της προώθησης της επόμενης ταινίας του, όπως όμως θα δείτε η μισή από τη συνέντευξη περιορίστηκε σε ερωτήσεις για την ταινία του Σκοτεινού Ιππότη. Εκεί, ο ηθοποιός επανέλαβε για πολλοστή φορά πως ο Bruce Wayne δεν πεθαίνει, πως το τέλος της ταινίας δεν αφήνει αιχμές για επόμενη ταινία και πως ο χαρακτήρας του αποκαλύπτοντας το πλήρες όνομα του ως Robin John Blake είναι ο τρόπος που ο Nolan θέλησε να εκπληρώσει την ύπαρξη του βοηθού του. Τόνισε τέλος πως ο Bruce Wayne δεν είναι κατ' ανάγκη ο Batman ή το αντίστροφο.

THE DARK KNIGHT RETURNS
*trailer1*εικόνα*trailer2*
Μία εβδομάδα πριν κυκλοφορήσει η ταινία κινουμένων σχεδίων που έχουμε καλύψει με λεπτομέρειες στην ενότητα, μας γίνονται γνωστά δύο νέα trailer που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Στο πρώτο βλέπουμε τον Alfred να προσφέρει μασάζ στον Bruce θυμίζοντας του για το πόσο μειωμένες είναι οι αντοχές του, ενώ στο δεύτερο ο ήρωας ακινητοποιεί έναν εγκληματία την ίδια ώρα που ένας νεαρός αστυνομικός προσπαθεί να τα βάλει και με τους δυο προκαλώντας την δυσφορία του ήρωα που τελικά του σώνει τη ζωή.
Εγώ απλά θα θυμίσω πως η ταινία κυκλοφορεί για αγορά και κατέβασμα μέσω διαδικτύου στις 25 Σεπτεμβρίου, οπότε την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και περισσότερα νέα να γράψουμε για αυτή

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
ΦΙΓΟΥΡΑ BATMAN HALLOWEEN
*σύνδεσμος*εικόνα*εικόνα*
Οι απόκριες στις ΗΠΑ πλησιάζουν και εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών δεν έχασαν την ευκαιρία να κυκλοφορήσουν μία ενδιαφέρουσα έκδοση του ήρωα με τα χρώματα του γνωστού Halloween.


ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
*σύνδεσμος*εικόνα*trailer*
Η εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών παιχνιδιών NetherRealm Studios ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ηλεκτρονικού παιχνιδιού με τίτλο "Injustice: Gods Among Us" το οποίο θα βασίζεται στον Σκοτεινό Ιππότη, όμως περιέχει όλους τους ήρωες της Justice League ενώ συναντάμε επίσης και το Nightwing και την Catowman. Το παιχνίδι δείχνει να έχει εξαιρετικά γραφικά και να είναι πολύ σκοτεινό όπως κι εσείς μπορείτε να δείτε στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε. Σημειώνω πως την φωνή του Σκοτεινού Ιππότη θα ενσαρκώσει ο Kevin Conroy, η πιο διάσημη φωνή του ήρωα αφού την δανείζει σε αυτόν από το 1990 και μετά σχεδόν σε κάθε κινούμενο σχέδιο ή ηλεκτρονικό παιχνίδι! Η κυκλοφορία του παιχνιδιού αναμένεται τον επόμενο Απρίλιο σε Xbox 360, PlayStation 3 και Wii U. Μέχρι τότε θα έχω πολύ περισσότερα να σας παρουσιάσουμε.

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το