Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ~ comics της εβδομάδας :[ συνεντεύξεις πρωταγωνιστών

θρύλος του Batman
το πρώτο ελληνικό blog για όλα τα νέα από τον Θρύλο του Batman 73 χρόνια μετά. Παρουσίαση όλων των εξελίξεων

 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 
Batwing #13
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Μία εντελώς διαφορετική ιστορία διαβάζουμε αυτόν τον μήνα στον συγκεκριμένο τίτλο. Ο Father Lost είναι ο νέος εχθρός του καλού κάπου στην Αφρική και θα αιφνιδιάσει το Batwing σε μια υπόθεση που θα δείχνει εκτεθειμένος, όταν μια απρόσμενη βοήθεια έρθει για να τον βοηθήσει.

Batman: Arkham Unhinged #45
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία περιλαμβάνει η ιστορία αυτού του μήνα όταν τα ποσοστά εγκληματικότητας ανεβαίνουν επικίνδυνα στο Gotham κυρίως εξαιτίας των εργασιών συντήρησης του κτιρίου στο Arkham. Τα προβλήματα όμως θα ξεκινήσουν όταν ο Gordon λάβει μία επιστολή από κάποιον που υπογράφει ως Bookbinder και ο οποίος κατηγορεί την φτωχή τάξη για την άνοδο της εγκληματικότητας. Την ίδια ώρα αντί ο κόσμος να ασχοληθεί με τα αυξανόμενα προβλήματα της πόλης, επικεντρώνεται σε ένα τηλεοπτικό reality με ταλέντα που καθηλώνει κυριολεκτικά όλο τον πληθυσμό τη πόλης ιδιαίτερα εξαιτίας του χαρισματικού παρουσιαστή του. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την αποχαύνωση και ποιος είναι ο σκοπός του;

 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 
ΦΗΜΕΣ JUSTICE LEAGUE ΤΑΙΝΙΑΣ
*σύνδεσμος*εικόνα*συνέντευξη*
Προ καιρού είχαμε αναφέρει πως είχε προταθεί ο Ben Affleck για την σκηνοθεσία μίας ταινίας με τους ήρωες της Justice League που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα γυριστεί προσεχώς. Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως υπήρχαν τέτοιου είδους φήμες όμως δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση. Δήλωσε πως αισθάνεται κολακευμένος από τέτοιου είδους φήμες και θα του άρεσε να δει το όνομα του σε μία τέτοια παραγωγής ή κάποια ταινία με ήρωες, αρκεί να την έκρινε σωστή...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ LIAM NEESON
Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ra's al Ghul στο Batman Βegins και The Dark Knight Rises ανέφερε πως ακόμα κι όταν γύρισε τις δύο σκηνές για τις οποίες συνολικά χρειάστηκε δύο ώρες, δεν ήξερε αν το υλικό του θα χρησιμοποιηθεί στην ταινία, έστω κι αν έλαβε μήνυμα από την Warner Bros. να μην αποκαλύψει τη συμμετοχή του στην ταινία. Όταν λοιπόν τον ρωτούσαν για την ταινία, έλεγε την αλήθεια πως όχι απλά δεν είχε ιδέα για το σενάριο, αλλά δεν ήξερε καν αν θα υπάρχει ο ίδιος στην ταινία.

BATMAN: THE DARK KNIGHT RETURNS, μέρος 2
*σύνδεσμος*εικόνα*
Μπορεί μόλις την περασμένη εβδομάδα να κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος της ταινίας κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο βιβλίο του Frank Miller, όμως ήδη η παραγωγή δημοσίευσε την πρώτη εικόνα από το δεύτερο μέρος, ενώ όπως δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου θα έχουμε και ένα πρώτο απόσπασμα!

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το