Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΒΛΗΜΑTΙΣΜΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ~ αύξηση μεταδιδόμενων νοσημάτων από υποψήφιους νεκρούς φίλους μας

Καληνωρίσματα. Πρόσφατα το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξέδωσε μία έκθεση που αναφέρει πως τα ποσοστά των λοιμωδών και σεξουαλικός μεταδιδόμενων νοσημάτων στα αστικά κέντρα (με πρώτη την Αθήνα) έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Αυτό σε μεγάλο παρατηρείται από πολλούς μετανάστες που imageείναι μαζεμένοι εκεί, όμως κανένα νόσημα δεν μεταδίδεται με τα μάτια… Το πρόσφατο συνταρακτικό αποτέλεσμα ερευνών της αστυνομίας σε οίκους ανοχής έδειξε του λόγου το αληθές. Δεκάδες εκδιδόμενες που βρισκόντουσαν παράνομα στην Ελλάδα, εργαζόντουσαν σε παράνομους οίκους ανοχής και ήταν φορείς του AIDS μεταξύ άλλων... Οι έρευνες έδειξαν πως δεν μιλάμε μόνο για παράνομες, αλλά και για νόμιμες εργαζόμενες. Λίγο αργότερα βγήκαν στην δημοσιότητα ομολογίες νέων που αποκάλυπταν αυτό που λέμε “ο κόσμος το’ χει τούμπανο”, δηλαδή την πεολειχία σε μεγάλης ηλικίας κυρίους σε δημόσιες τουαλέτες έναντι ευτελούς αμοιβής.

Ας μην εστιάσουμε στους φορείς των νοσημάτων, των μικροβίων και όλων αυτών των ασθενειών που κουβαλούν μέσα τους. Ας εστιάσουμε στους “πελάτες”. Άνθρωποι μικρού ή μεσαίου εισοδήματος που δεν μπορούν να πληρώσουν ακριβές συνοδούς που φυσικά εκδίδονται με μια σειρά από πιστοποιητικά υγειονομικών ελέγχων ή κάτι παρόμοιο. Αυτοί είναι οι επισκέπτες και πελάτες των άνωθεν εργαζομένων που ρισκάρουν την ίδια τους τη ζωή για μερικά λεπτά απόλαυσης και εκτόνωσης. Το ρίσκο είναι πολύ σοβαρό αν αναλογιστεί κανείς πόσοι ανέτρεξαν στα νοσοκομεία προκειμένου να ελεγχθούν παραδεχόμενοι πως χρησιμοποιούσαν τις υπηρεσίες των γυναικών αυτών. Σε κάποιους από αυτούς άλλαξε η ζωή από εκείνη την ημέρα καθώς έγιναν το μακάβριο στατιστικό της αύξησης των νοσημάτων.

Ο αγοραίος έρωτας δεν είναι παράνομος, όμως όπως σε όλα πρέπει να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί, κάποιες διασφαλίσεις. Μην ξεχνάτε πως πολλά παιδιά επιλέγουν να ξεκινήσουν την ερωτική τους ζωή με μία “επαγγελματική συνεύρεση”. Πρέπει να τερματίσουμε τη ζωή αυτών των νέων;

Πριν πολλά χρόνια ήμασταν σίγουροι πως θα είχε βρεθεί η θεραπεία του AIDS μέχρι τη νέα χιλιετία. Τότε σίγουρα δεν φανταζόμασταν πως το 2012 θα καταγράφαμε αύξηση των κρουσμάτων. Ενημερωθείτε λοιπόν, ενημερώστε και προσέξτε πριν τερματίσετε την ζωή σας ή δείτε τις ζωές των φίλων σας να τερματίζονται άδοξα :[

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

2 σχόλια:

 1. Τί τα θες Τζανή. Δεν φτάνουν οι "παράνομες" που προσπαθούν να επιζήσουν με κάθε τρόπο. Οι περισσότεροι από τους "πελάτες" ζητάνε "υπηρεσίες χωρίς προφυλακτικό".
  Το αποτέλεσμα φαίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δυστυχώς δεν υπάρχει εξήγηση πέρα του παρορμητισμού. Εικάζω πως η ενημέρωση είναι πλέον επαρκείς :[

   Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το