Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ~ comics της εβδομάδας :[ the dark knight rises

θρύλος του Batman
το πρώτο ελληνικό blog για όλα τα νέα από τον Θρύλο του Batman 73 χρόνια μετά. Παρουσίαση όλων των εξελίξεων

 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 
Batman: Li'l Gotham #2
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στο έκτακτο αυτό τεύχος λόγω της γιορτής των Ευχαριστιών, ο Penguin ετοιμάζει μία επίθεση μαζί με πιγκουίνους σε δημόσιο χώρο στο Gotham. Την ίδια ώρα ο Bruce και ο Damian που ετοιμάζονται να απολαύσουν την παραδοσιακή γαλοπούλα θα πρέπει να αλλάξουν τα σχέδια τους.

Legends of the Dark Knight #24
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Το τερατόμορφο πλάσμα ξέφυγε και σύμφωνα με τις ενδείξεις δημιουργεί μία φωλιά σε κάποιο κεντρικό αλλά εγκαταλελειμμένο μέρος της πόλης. Ο Batman που έχει τώρα μόνο ενδείξεις θα το κυνηγήσει βασιζόμενος στα στοιχεία του με σοβαρό κίνδυνο της ζωής του.

Justice League Beyond #15
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η ομάδα των ηρώων προσπαθεί να οργανωθεί για την τελική αναμέτρηση, όμως την απαιτούμενη βοήθεια θα λάβει μόνο από μία φιγούρα του παρελθόντος που έρχεται να βοηθήσει τους νεαρούς ήρωες με τις γνώσεις.

Batman: Arkham Unhinged #52
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η εγκληματικότητα έχει φτάσει σε νέο ρεκόρ και ο κόσμος διαδηλώνει κατά της ύπαρξης του ασύλου Arkham στην πόλη τους. Η αλήθεια είναι πως όλα τα εγκληματικά στοιχεία ξεκινούν από εκεί, όμως ο Batman έχει αναλωθεί σε άλλο πόστο, καθώς ο Bookbinder έχει κυριεύσει το μυαλό του και όλη του την προσοχή στον αγώνα του να ανακαλύψει τον επόμενο στόχο του.

Birds of Prey #14
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Σε ένα εξαιρετικά μπερδεμένο τεύχος η ομάδα θα διαπιστώσει περίεργες επαφές της Katana με στοιχεία που αρχικά φαίνονται ως επικίνδυνα. Την ίδια ώρα θα παρουσιαστεί ένας ιδιαίτερος δεσμός των κοριτσιών με τους Teen Titans και όλα αυτά σε συνθήκες πίεσης που κορυφώνουν τις προσπάθειες τους να επιλύσουν την νέα τους υπόθεση.

Batwoman #14
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η Batwoman θα συνεργαστεί και αυτόν τον μήνα με την Wonder Woman όπου θα την οδηγήσει στον γιο της Medusa για να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει αναφορικά με μία επίθεση. Αυτό που θα ανακαλύψουν ίσως είναι χωρίς επιστροφή καθώς έχει σαν στόχο την ίδια την Kate.

Justice League #14
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Τελικά ο εχθρός είναι η Cheetah για την ομάδα που μετά την περίεργη εξαφάνιση του Green Lantern παλεύει να βρει πως θα την ανακαλύψει και πως θα την αντιμετωπίσει. Όταν το καταφέρνει ο Flash, εκείνη θα τον τραυματίσει θέλοντας να χρησιμοποιήσει το αίμα του. Όμως αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για την ομάδα μετά την έλευση ενός παραμορφωμένου Superman που επιτίθεται στην ίδια την ομάδα!

Nightwing #14
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Τελικά μία αναπόφευκτη μάχη ξεκινάει. Το Nightwing θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Lady Shiva που εκτός από άριστη στις πολεμικές τέχνες απέδειξε ήδη πως είναι καλύτερη του ήρωα. Όλο το τεύχος είναι αφιερωμένο στην απόλυτη μονομαχία. Μπορεί το Nightwing να χάσει, δε θα το κάνει όμως χωρίς να δώσει μία μεγάλη μάχη. Στην παράλληλη ιστορία ο Dick δείχνει την ευαισθησία του για το Haly τσίρκο και το πως ονειρεύεται να γίνει κάτι μόνιμο και λαμπερό για την πόλη όπου όλα τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν.

Red Hood and the Outlaws #14
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η ιστορία επιτέλους γίνεται πιο ρεαλιστική όταν οι ήρωες επιστρέφουν στην Γη. Ο σκοπός είναι να μη μάθει κανείς για αυτήν την κρυφή αποστολή τους, όμως όπως τα πράγματα εξελίσσονται θα βρεθούν μπροστά σε εκείνον ακριβώς που αποφεύγουν. Τον Superman που σε αντίθεση απ' ότι νομίζουν δεν θέλει να τους επιτεθεί αλλά να τους προστατεύσει όταν θα βρει στον Red Hood μία συσκευή που "κόλλησε" όντας στο διάστημα. Ας μην ξεχνάμε πως οι δυο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις απ' όταν ήταν εκείνος ο Robin.

Young Justice #22
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Ουσιαστικά οι ήρωες θα πέσουν θύμα απαγωγής από τον Kylstar. Όταν όμως καταφέρουν να ελευθερωθούν επιστρέφοντας στη Γη θα δουν την Μητρόπολη και όλο τον πλανήτη μέσα σε ένα γυαλί ύστερα από το έργο του Brainiac. Τώρα οι μισοί είναι μέσα και οι άλλοι έξω όμως κανείς δεν μπορεί να καταφέρει να επικοινωνήσει με τον άλλο ή να διαπεράσει το γυαλί. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν όσο χρόνο θέλουν, αφού ο Lex Luthor ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ένα θανατηφόρο όπλο

 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 
THE DARK KNIGHT RISES
*bane1*bane2*bane3*γυρίσματα*εφαρμογή*εικόνα*συσκευασία*φιγούρα*πολυμεσικό1*πολυμεσικό2*πολυμεσικό3*catwoman*
:[ Η κυκλοφορία του Bluray είναι προγραμματισμένη για τις 4 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε η παραγωγή έχει αρχίσει και αποκαλύπτει μερικά μικρά και ενδιαφέροντα για να μας κρατήσει το ενδιαφέρον. Ένα από αυτά είναι τα πρώτα σχέδια της μάσκας του Bane η οποία αρχικά θα κάλυπτε όλο το πρόσωπο του  ενώ αργότερα αποφασίστηκε να πάρει την μορφή που άφηνε περισσότερο εκτεθειμένο το πρόσωπο ώστε να είναι πιο διακριτές οι εκφράσεις του.
:[ Περισσότερα νέα έγιναν γνωστά από τα πρόσθετα που θα περιέχει το Bluray. Σε τρία πολυμεσικά που κυκλοφόρησαν βλέπουμε αποσπάσματα για τα γυρίσματα της Catwoman, του Bane αλλά και της σκηνής της έκρηξης του γηπέδου. Mαζί και μία άκρως αισθησιακή φωτογραφία της γάτας... Απολαύστε τα!
:[ Παράλληλα ανανεώθηκε η εφαρμογή για iOS The Dark Knight Rises FX HD όπου ο χρήστης μπορεί να τραβήξει βίντεο με τον ίδιο πρωταγωνιστή πάνω στο Tumbler, να βάλει το πρόσωπο του στην αφίσα, να βάλει το πρόσωπο του στην εικόνα του Batman, Bane ή της Catwoman. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και συμβατή με iPod touch συσκευέ, iPhone 4, iPad2 και το νέο iPad.
:[ Νέα φιγούρα κυκλοφόρησε εν όψει του χειμώνα. Πρόκειται για την φιγούρα του Batman με ειδική στολή για τον χειμώνα και θα την δείτε στις εικόνες που παραθέτω.

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το