Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕNNΑ ~ ευχές από όλους στο yannidakis


Τελικά οι ευχές, οι ελπίδες, οι στόχοι και οι επιδιώξεις, είναι πολύ υποκειμενικά ζητήματα. Όλα βέβαια χωρούν κάτω από την "ομπρέλα" που μια μεγάλη γιορτή σαν τα Χριστούγεννα, προσφέρει. Ουσιαστικά όλα χωρούν στον συμβολισμό αυτής της μεγάλης γιορτής που είναι φυσικά η γέννηση της ελπίδας. Μία λοιπόν η ευχή για σήμερα και είναι η ελπίδα. Επειδή όμως ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την ελπίδα...

+Yanni Spiridakis Σας εύχομαι Ευλογημένα Χριστούγεννα, κυρίως διότι μέσα από την ευλογία των ημερών μπορούμε όλοι να πορευτούμε με ηρεμία στην ψυχή κόντρα στην κόλαση των δοκιμασιών και των εκκρεμοτήτων. Ξεχαστείτε σήμερα, γιατί μην ξεχνάτε πως αύριο θα επιστρέψουμε στην προσωπική μας "κόλαση", ίσως έχοντας κρατήσει λίγο απ' τον σημερινό μας παράδεισο.

+Niko Spiridakis Εύχομαι σε όλους η απόσταση από την ψυχή στην γαλήνη να είναι μία μικρή υπόθεση και τα χιλιόμετρα από το λιμάνι που ο καθένας αποκαλεί πατρίδα να είναι ένα μονοπάτι που σύντομα θα διαβεί. Καλά Χριστούγεννα.

+Vassilis Anastasiadis Χρόνια Πολλά σε όλους, Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία! Ευχές για ένα καλύτερο 2013 με την ελπίδα η Ελλάδα να ορθοποδήσει και να βγει από την κρίση.

+Ioanna Mpourdouvali Η ευχή μου είναι όλα τα παιδιά της γης να είναι ευτυχισμένα και υγιή έχοντας δίπλα τους υγιής γονείς με πολύ υπομονή και αγάπη προς εκείνα αλλά και στο αύριο που εκείνοι δημιουργούν για αυτά.

+entita matsinska Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους. Η αγάπη να ζεστάνει την καρδιά μας. Να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας με υπομονή, επιμονή, δύναμη, δημιουργικότητα, χαμόγελα, ευτυχία, όνειρα, υγεία, προκλήσεις, καινοτομία και φυσικά ελπίδα που είναι αυτή που μας ωθεί και θα μας ωθεί πάντα να συνεχίζουμε όσο δύσκολες και αν γίνουν οι συνθήκες. Χρόνια πολλά και ευλογημένα Χριστούγεννα για όλους μας!

+daskalakis michael Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα με προσήλωση στις σταθερές που τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει, όπως είναι η αξία της οικογένειας και των αγαπημένων προσώπων. Ας επενδύσουμε σε αυτή παίρνοντας δύναμη για τη συνέχεια σε ότι κι αν κάνουμε.

+Anastasia Gkevreki Είθε η μέρα των Χριστουγέννων να εμπνεύσουν τον καθένα μας σε κάθε ιδέα και προσπάθεια που χρειάζεται κουράγιο, προσπάθεια και δημιουργία για να επιτευχθεί. Η μέρα αυτή να μας δώσει την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε και να σχεδιάσουμε το μέλλον μας με σιγουριά και αλήθειες.

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

2 σχόλια:

Προβληματίστηκες; σχολίασε το