Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΜOYΣΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ~ η συνωμοσία των ολίγων (Conspiracy Of One)


ταξιδέψτε στον Μουσικό Κωδικό ακούγοντας το κομμάτι συγχρόνως 

Θαρρείς πως πρόκειται (η ζωή) για μία μάχη με ίσους όρους όμως σύντομα βλέπεις πως το ένα επικρατεί του άλλου. Το κόκκινο του λευκού και το μαύρο όλων. Είναι ο δυνατός ενάντια στον αδύναμο, μόνο που στην πραγματικότητα νικάει πάντα ο πιο δυνατός. Άλλωστε δεν μένουν πολλά για να δεις. Δεν μένουν πολλά για να ζήσεις. Λίγο ακόμα όμως πρέπει να κρατηθείς για να τελειώσει η παράσταση αυτού που πρέπει να υποφέρεις. Ένα αίσθημα ή ένα βίωμα εξαναγκαστικό από πολιτικές, από φιλοσοφίες ή από κάτι αόρατο που βλέπεις μόνο τις συνέπειες των πράξεων του. Σύντομα βλέπεις πως το σκοτάδι σκεπάζει με το παχύ πέπλο του κάθε ακτίνα φωτός που κάποτε ορκιζόσουν κι ύστερα ήλπιζες πως υπήρχε. Αν ανήκεις στους αδύναμους (το ξέρω πως εκεί ανήκεις) θα λυγίζεις, θα γονατίσεις και θα υποστείς τις συνέπειες και τα λάθη που ακόμα κι αν εσύ δεν έκανες –σαν αόρατος άνθρωπος- ανέχτηκες τόσα χρόνια.
 
Οι αποφάσεις έχουν παρθεί και τα γεγονότα είναι δεδομένα. Σε αυτά, κανείς δεν κερδίζει κι αν κάποιοι έχουν επιβιώσει, δε θα προσφερθούν να μας βοηθήσουν, θα προσποιηθούν πως δεν ακούν καν τις φωνές βοήθειας που βγαίνουν σαν βουητά από την πτώση μας και θα απολαύσουν την επιβίωση τους όντας στην ομάδα των ισχυρών. Όταν όμως όλα θα έχουν τελειώσει, όλοι θα δουν πως κανείς δεν θα έχει κερδίσει, κανείς δεν θα βγει ωφελημένος και όλοι πια θα μιλούν για την συνωμοσία των ολίγων.
 
Η ιστορία όμως γράφει και κανείς δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία της. Εμείς θα γονατίσουμε, όπως το κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, μέρα με την ημέρα, στην τσέπη και τα συναισθήματά μας, στον εγωισμό και την ταπείνωση μας. Αυτοί που καθορίζουν το κόκκινο έναντι του άσπρου, τη νίκη έναντι της ήττας, αυτοί που διαμορφώνουν τις συνθήκες, που παίρνουν τις αποφάσεις για την τελική ευθεία (της ζωής μας). Πολλοί προσπάθησαν να τους νικήσουν, μα πουθενά στον κόσμο δεν τα κατάφεραν την ίδια ώρα που το σχέδιο διάλυσης του κόσμου συνεχίζεται απτόητο στις πλάτες μας. Όταν όμως κάποτε όλα αυτά τελειώσουν, θα δεις πως κανείς δεν θα έχει κερδίσει (ούτε  αυτοί) κι ας σκάλιζαν τόσο καιρό την συνωμοσία των ολίγων :[ 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ

4 σχόλια:

  1. Ὅλα αὐτὰ θὰ τελειώσουν μὲ ἕναν καὶ μοναδικὸ τρόπο.
    Ἡ γῆ θὰ μᾶς τινάξει ἀπὸ πάνω της ὅπως τινάζεις τὶς ψεῖρες ἀπὸ τὰ ροῦχα σου.
    Καὶ τότε «δὲν θὰ μείνει τίποτε, τίποτε, τίποτε ἀπὸ αὐτὸν τὸν πολιτισμὸ τῶν ἐχιδνῶν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι μεγάλη ευθύνη να μιλάμε για το τέλος. Είναι κρίμα να αποτελεί το τέλος της λύτρωση :[

      Διαγραφή
  2. Aυτό που έγραψε:ο Μιχάλης Κ ...
    μία φίλη μου, το είπε με άλλα λόγια ,
    με το ίδιο νόημα......
    Καλό Σ/Κύριακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το