Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ~ comics της εβδομάδας :[ batmobile :[ tdk trilogy

θρύλος του Batman
το πρώτο ελληνικό blog για όλα τα νέα από τον Θρύλο του Batman 73 χρόνια μετά. Παρουσίαση όλων των εξελίξεων

 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 
Legends of the Dark Knight #31
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στην συνέχεια της ιστορίας ο ήρωας διαπιστώνει πως είναι έτοιμος να πέσει σε μία παγίδα για μία μεγάλη μονομαχία στην οποία τουλάχιστον μπορεί να σώσει την πόλη.

Detective Comics #16
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Σε μία ιστορία που ακολουθεί το σενάριο του "Death of the Family" ο ήρωας βλέποντας από παντού αδιέξοδα, αναγκάζεται να κάνει μία κοινή συμφωνία με τον Penguin, βλέποντας πως τα περιθώρια και για εκείνον στενεύουν. Θα είναι όμως αποτελεσματική η εφαρμογή της συμφωνίας;

Justice League Beyond #17
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Το τεύχος έχει συλλεκτική αξία καθώς παρουσιάζει την αλήθεια γύρω από το ξεκίνημα των νέων ηρώων του μέλλοντος, ακόμα κι αν ξέρουμε το παρελθόν του Terry McGinnis.

Ame-Comi Girls #18
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Οι ηρωίδες συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα τους ενάντια στους εξωπλανητικούς εχθρούς και τους προδότες της ομάδας τους.

Batman: Arkham Unhinged #58
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Σε αυτό το τεύχος ο Batman δείχνει τις πραγματικές του ικανότητες στην έρευνα. Τα εύρηματα του θα τον οδηγήσουν σε μία επικίνδυνη γειτονιά από την οποία πάντως θα ανακαλύψει πως μπορεί να αιχμαλωτίσει τον μεγάλο του εχθρό.

Batwing #16
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Σε αυτήν την νέα ιστορία ο ήρωας τα βάζει με την διεφθαρμένη αστυνομία του Tinasha στην Αφρική. Τελικά όμως ο κίνδυνος που ελλοχεύει από τις δράσεις τους θα είναι πιο σοβαρός από αυτόν ενός απλού εχθρού.

 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 
THE DARK KNIGHT TRILOGY
*εικόνα*πολυμεσικό*
Η ταινία δεν θα έχει τελικά καμία υποψηφιότητα για oscar (σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες), ωστόσο μια εξαιρετική τρίλεπτη σύνοψη δημιουργήθηκε από θαυμαστή στην οποία συμπεριέλαβε ολόκληρη την τριλογία. Σε αυτήν δεν θα δείτε τίποτα να λείπει που δεν σας βάζει στο κλίμα του έπους του Nolan. Απολαύστε το!

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ BATMOBILE
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Όσοι ακολουθείτε την στήλη, γνωρίζεται πως στο παρελθόν έχουν πωληθεί αντίγραφα του ιστορικού αυτοκινήτου από την σειρά του '60. Πρόκειται για ένα Lincoln Futura. Όπως ενημερωθήκαμε λοιπόν το αυθεντικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην σειρά βγαίνει προς πώληση με τιμή που αναμένεται να ξεπεράσει τα 200.000 ευρώ. Ενδιαφέρεται κανείς;

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το