Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ~ comics της εβδομάδας :[ συνεντεύξεις tdk returns :[ νέο παιχνίδι arkham

θρύλος του Batman
το πρώτο ελληνικό blog για όλα τα νέα από τον Θρύλο του Batman 73 χρόνια μετά. Παρουσίαση όλων των εξελίξεων

 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 
Batman #16
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στην συγκλονιστική συνέχεια του "Death of the Family" ο ήρωας θα βρεθεί στο άσυλο του Arkham προσπαθώντας να φτάσει τον Joker ο οποίος κρύβεται σε κάποια πτέρυγα. Στο μεταξύ όμως πολλά εμπόδια θα βρεθούν ανάμεσά τους. Ο Batman θα καταφέρει να περάσει σχεδόν κάθε εχθρό που ποτέ συνάντησε και να προσπεράσει έναν δίχως προηγούμενο ψυχολογικό πόλεμο όταν θα φτάσει στο σημείο που είναι ο Joker. Εκεί, έχει αιχμάλωτους τον Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Aqua man και θα προσπαθήσει να τους σώσει, όμως μία μακάβρια έκπληξη τον περιμένει όταν βλέπει μέσω οθόνης τους Robin, Batgirl, Nighwing, Red Robin να είναι αιχμάλωτοι και έτοιμοι να σκοτωθούν με μία εντολή του "κλόουν του χάους". Ο ήρωας θα δεχτεί να καθίσει σε μία καρέκλα τοποθετώντας στο κεφάλι του μία συσκευή που παράγει ηλεκτρισμό. Θα τον σκοτώσει έτσι απλά ο Joker;

Batman and Robin (2011-) #16
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Σε μία συγκλονιστική συνέχεια της σειράς "Death of the Family" ο Batman έχει ήδη προσβληθεί από τα τοξικά του Joker και σε κατάσταση παραφροσύνης επιτίθεται στον Robin έχοντας οδηγίες να τον σκοτώσει. Ο γιος του θα του αντισταθεί και προσπαθώντας να τον συνεφέρει, θα αναγκαστεί να τον χτυπήσει για να κερδίσει χρόνο.

Legends of the Dark Knight #32
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Μία γιορτή στην πόλη που έχει προγραμματιστεί από τον δήμο θα εξελιχθεί σε φιάσκο όταν εκρήξεις από βόμβες θα σκοτώσουν άτομα. Ο ήρωας θα βάλει μια για πάντα ένα τέλος στις απειλές της πόλης του.

Batman Beyond #17
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στα προηγούμενα τεύχη ο ήρωας προσπάθησε να είναι παντού αντιμετωπίζοντας κάθε απειλή που οι 10.000 κλόουν ξεκίνησαν, όμως αυτή τη φορά ο Joker King θα τον αιφνιδιάσει, θα τον ακινητοποιήσει και θα τον σκοτώσει;

Batgirl #16
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Και εδώ συνεχίζονται τα γεγονότα του "Death of the Family" όπου η Batgirl αναγκάζεται να δεχτεί να παντρευτεί τον Joker γνωρίζοντας πως ο πατέρας της έχει απαχθεί και η μητέρα της κάθεται σε μία καρέκλα που περιέχει βόμβα. Το σχέδιο της είναι να εκμεταλλευτεί αργότερα τον γάμο της, όμως ο Joker θα την φέρει προ εκπλήξεων όταν θα την μεταλλάξει με το τοξικό και εκείνη θα είναι πλέον πλήρως παραδομένη σε αυτόν. Ο στόχος του επιτυγχάνεται σιγά-σιγά αφού άλλο ένα μέλος της συμμαχίας βρίσκεται εκτός μάχης.

 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ;
*σύνδεσμος*
Σε προχθεσινή του συνέντευξη υπεύθυνος παραγωγής τηλεοπτικών σειρών της εταιρείας που κατέχει τα κινηματογραφικά δικαιώματα του Batman ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο να εξαργυρωθεί η μεγάλη αποδοχή του ήρωα με μία τηλεοπτική σειρά. Ας μην ξεχνάμε πως στο παρελθόν έχουμε παρακολουθήσει δύο πετυχημένες σειρές με θέμα τον Superman (Superman, Smallville) και τώρα φυσικά το σπουδαιότερο θέμα αφορά τον Σκοτεινό Ιππότη. Το στέλεχος διευκρίνισε πως όχι μόνο δεν  είναι στα σχέδια της εταιρείας ένα σχετικό εγχείρημα αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά εκτός πραγματικότητας. Αρκετά λογικό αν σκεφτεί κανείς πως η κληρονομιά που άφησε η τριλογία του Nolαn είναι βαριά και μια σειρά θα κατέβαζε υπερβολικά χαμηλά τον πήχη.

BATMAN: THE DARK KNIGHT RETURNS - ΜΕΡΟΣ 2
*batman*joker*superman*εικόνα*εικόνα*εικόνα*trailer*
Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου μέρους της ταινίας κινουμένων σχεδίων, να πλησιάζει, έχουμε λίγα ακόμα καινούρια στοιχεία για να δούμε. Ένα από αυτά είναι -εκτός από μερικές φωτογραφίες- ένα νέο trailer που δείχνει την ιστορική ομιλία του ήρωα στους υποστηρικτές του για να στηρίξουν εκείνον και να προστατεύσουν την πόλη. Όσοι έχετε διαβάσει το βιβλίο θα συγκλονιστείτε από το απόσπασμα. Ενδιαφέρον όμως έχουν και συνεντεύξεις των ηθοποιών που δάνεισαν τις φωνές τους στους ήρωες.
Ο Peter Weller (Batman) δήλωσε πως η ζωή του δεν παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να επιλεχθεί συγκεκριμένα να παίξει κάποιον ήρωα, όμως είναι διασκεδαστικό και αυτό του αρέσει.
Ο Michael Emerson (Joker) δήλωσε πως είναι πλέον συνηθισμένος να παίζει κακούς και διεστραμμένους χαρακτήρες, οπότε ο συγκεκριμένος ρόλος ήρθε πολύ φυσικά για εκείνον.
Ο Mark Valley (Superman) εξήγησε πως σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέρον να παίζεις ρόλους με ήρωες, όμως αυτός προσπάθησε να δώσει και μια πιο ανθρώπινη χροιά στον τρόπο που έπαιξε και παρουσίασε τον ήρωα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ RA'S AL GHUL
*σύνδεσμος*εικόνα*συνέντευξη*
Ο ηθοποιός Actor Josh που υποδύεται τον Ra's al Ghul σε νεαρή ηλικία έκανε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες, έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμπειρία του. Έδειξε να αντιλαμβάνεται το γιατί τέτοιου είδους ταινίες πρέπει να γυρίζονται υπό άκρα μυστικότητα ενώ ανέφερε πως ήταν φοβερή εμπειρία που δείχνει το μέγεθος της ταινίας το ότι γύρισε μία εβδομάδα στην Ινδία, 10 μέρες στο Λονδίνο κλπ. Επίσης ανέφερε πως δεν κόπηκε κάποια σκηνή που γύρισε απλά μίκρυναν οι σκηνές του αφού η ταινία είναι ήδη πολύ μεγάλη.

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ BATMAN
*σύνδεσμος*εικόνα*
Η Warner Bros. όπως έγινε γνωστό, κατοχύρωσε 14 ολόκληρες διευθύνσεις αναφορικά με τον άσυλο Arkham. Όπως όλα δείχνουν η εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει το sequel του "Batman: Arkham City" και "Batman: Arkham City". Μικρές πιθανότητες να είναι και κάτι άλλο; Δείτε αναλυτικά τις ιστοσελίδες που δεσμεύτηκαν:
arkhamuniverse.com (Arkham Universe)
batmanarkahmuniverse.com (Batman Arkham Universe)
batmanarkhamarises.com (Batman Arkham Arises)
batmanarkhambegins.com (Batman Arkham Begins)
batmanarkhamdarkknight.com (Batman Arkham Dark Knight)
batmanarkhamknight.com (Batman Arkham Knight)
batmanarkhamlegend.com (Batman Arkham Legend)
batmanarkhamlegends.com (Batman Arkham Legends)
batmanarkhamnight.com (Batman Arkham Night)
batmanarkhamorigins.com (Batman Arkham Origins)
batmanarkhamstories.com (Batman Arkham Stories)
darkknightarkham.com (Dark Knight Arkham)
dcarkhamuniverse.com (DC Arkham Universe)
dcarkhamverse.com (DC Arkhamverse)
thearkhamuniverse.com (The Arkham Universe)
Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις πάντως λέγεται πως θα ακολουθήσουν σύντομα, ενώ κυκλοφορεί φήμη πως ίσως το παιχνίδι να είναι prequel και όχι sequel...

THE DARK KNIGHT JOKER
Οι φωτογραφίες που θα δείτε στους συνδέσμους είναι η τελευταία και τελική έκδοση φιγούρων του Joker από την Hot Toys. Όπως θα δείτε χωρίς πολλά λόγια, η δουλεία τους είναι τόσο λεπτομερής που απλά μένει κανείς άναυδος.

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το