Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ~ comics της εβδομάδας :[ λάθη στο tdk rises που ήρθε στην ελλάδα

θρύλος του Batman
το πρώτο ελληνικό blog για όλα τα νέα από τον Θρύλο του Batman 73 χρόνια μετά. Παρουσίαση όλων των εξελίξεων

 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 
Batman: The Dark Knight #15
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Μετά τα γεγονότα των προηγούμενων τευχών, ο Batman αναρρώνει από τις πληγές του, όμως ο Scarecrow απελευθερώνει την τοξίνη που δημιούργησε με αποτέλεσμα όλη η πόλη να αρχίζει να μολύνεται με δυσάρεστες συνέπειες. Ο Batman αποφασίζει να επιστρέψει στους δρόμους ξεκινώντας παίρνοντας δείγμα από την τοξίνη η οποία όμως είναι αδύνατο να αναλυθεί για να κατασκευαστεί αντίδοτο. Ακόμα κι έτσι ο Σκοτεινός Ιππότης θα βρει τον τρόπο να πάρει την εκδίκηση του.

Legends of the Dark Knight #30
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στην καινούρια ιστορία αυτού του μήνα ο ήρωας θα αναμετρηθεί με τον Calendar Man όμως η αναμέτρηση αυτή θα ξεφύγει θέτοντας σε κίνδυνο τους απλούς πολίτες. Στην αναμέτρηση αυτή, οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν αντικρουόμενες ιστορίες να διηγηθούν και η αστυνομία πρέπει να βγάλει το λάδι απ' την τρύπα.

Ame-Comi Girls #17
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η Γη κινδυνεύει από εξωγήινους και οι ηρωίδες θα φροντίσουν να μεταφέρουν την απειλή μακριά από τον πλανήτη μας.

Batman Incorporated #6
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Σε μία συγκλονιστική ιστορία η Talia απελευθερώνει τα ρομπότ του Batman που η ίδια έφτιαξε, αφού πρώτα τραυμάτισε και απήγαγε τα μέλη της ομάδας Inc. Και τώρα ο Batman της ζητάει να μιλήσουν ώστε να βρουν μία λύση ώστε κανείς άλλος να μην πληγωθεί, αφού πρώτα έχει ειδοποιήσει την αστυνομία να τον εμπιστευτεί και να μην επέμβει. Μάλιστα, της προσφέρει ως λύση να πάρει τον γιο τους πίσω, όμως θα είναι ακριβώς αυτό θα γίνει;

Teen Titans #15
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Και σε αυτό το τεύχος ακολουθούμε τα γεγονότα του "Death of the Family", οπότε βλέπουμε τον Red Robin (Tim Drake) να συμμαχεί με τον διφορούμενο Red Hood (Jason Todd) για να τα βάλουν αποτελεσματικά με τον Joker χωρίς να διστάσουν να θέσουν τέλος στην ζωή του. Θα είναι εύκολο να τα καταφέρουν όμως; 

 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 
THE DARK KNIGHT RISES
*συνέντευξη*λάθη*ενοικίαση*
:[ Σε ένα τεράστιο αφιέρωμα στην ταινία, βασισμένο σε μία συνέντευξη του Chris Nolan, διαβάζουμε καταπληκτικές λεπτομέρειες από όλα αυτά τα χρόνια παραγωγής, την επιλογή των χαρακτήρων, των ηθοποιών αλλά και του τρόπου που η κάθε ταινία επέφερε τα συναισθήματα που είδαμε. Ενδιαφέρον σημείωσα στο ότι το τέλος του Begins, είχε να κάνει με τον Joker όχι επειδή υπήρχε σκέψη για επόμενη ταινία, αλλά επειδή όταν ο ήρωας έπρεπε να καθιερωθεί στην πόλη ως ήρωας, ήταν πια έτοιμος να αντιμετωπίσει την νέμεση του. Έτσι ότι πλέον ήταν έτοιμος για αυτό αποτελούσε το μήνυμα του σχετικού τέλους. Πολλά ακόμα ενδιαφέροντα μπορείτε να διαβάσετε στην συνέντευξη που τελειώνει με την κατηγορηματική δήλωση πως ο Nolan έχει τελειώσει με τον ήρωα.
:[ Έχετε δει ποτέ κείμενα που περιγράφουν τα μικρά λαθάκια που παρατηρούνται στις ταινίες; Είναι απίστευτα! Συχνά είναι πολύ σοβαρά που επηρεάζουν την ποιότητα της σελίδας. Στον σύνδεσμο που παραθέτω θα δείτε τα 24 που παρατήρησαν κάποιοι για την ταινία.
:[ Εδώ και μερικές ημέρες η ταινία είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση στην ελληνική αγορά ενώ μέσα στον μήνα περιμένουμε και το πακέτο της τριλογίας προς αγορά.

BATMAN: THE DARK KNIGHT RETURNS μέρος 2
*ταινία*εικόνα*απόσπασμα*
Κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα από την ταινία κινουμένων σχεδίων βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Frank Miller και την οποία έχουμε παρουσίαση εκτενώς σε αυτήν την ενότητα. Στο απόσπασμα βλέπουμε τον ήρωα να δέχεται επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις. Εσείς μπορείτε να αγοράσετε την ταινία σε πακέτο με το πρώτο και το δεύτερο μέρος το οποίο φυσικά αποτελεί πλέον συλλεκτικό μέλος του θρύλου.

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
Batman: Eye of the Beholder
*αγορά*εικόνα*
Κυκλοφόρησε σε βιβλίο η ιστορία του ήρωα που είναι ο Dick Grayson. Και μόνο αυτό μας πηγαίνει δύο χρόνια πίσω και δεν μας αρέσει καθόλου. Εξάλλου και μόνο που βλέπουμε μαγεία στο σενάριο ή αναστημένους ή χαρακτήρες που είναι υπερβολικά δευτερεύοντες στον θρύλο, μας κόβεται η όρεξη.

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το