Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ~ ο καθένας μπορεί να είναι ο batman και όλα τα νέα από κυκλοφορίες, ταινίες και σειρές

θρύλος του Batman
το πρώτο ελληνικό blog για όλα τα νέα από τον Θρύλο του Batman 73 χρόνια μετά. Παρουσίαση όλων των εξελίξεων


 ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ 
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο BATMAN
Αρκετά χρόνια πριν σε σχετικό μου αφιέρωμα, έγραφα πως ο Batman είναι ένα "σύμβολο στο σκοτάδι, ανάμεσα μας, εμείς οι ίδιοι", όμως δεν χρειάζεται να πάμε τόσο μακριά. Στο "The Dark Knight Rises" ο Wayne εξηγεί πως: "the person under the mask doesn’t matter, because anybody can be Batman". Αλήθεια, πως ο καθένας μπορεί να είναι ο Batman; Η απάντηση βρίσκεται μέσα σας. Ο καθένας που θυσίασε ποτέ κάτι για τον συνάνθρωπο του, είναι ένας Batman. Είναι το μόνο που θέλησε να επιβάλει στον εαυτό του ο ήρωας: Να θυσιάσει την προσωπική του ζωή για την ασφάλεια της πόλης και των πολιτών.
Και σήμερα υπάρχουν πολλοί τέτοιοι Batmen. Βρίσκονται παντού γύρω μας, όμως η αφορμή για αυτήν την παράγραφο έρχεται από τον ίδιο τον ηθοποιό που ενσάρκωσε τον ήρωα. Τον Christian Bale, που όταν ενημερώθηκε πως ένα παιδάκι 8 χρονών υποφέρει από λευχαιμία, τον κάλεσε στο τηλέφωνο και είχαν μία συναρπαστική συνομιλία στην οποία ο ένας εξομολογήθηκε στον άλλο το πάθος του για τον Batman. Βλέπετε ο μικρός Zach είναι φανατικός φίλος του ήρωα και μιλώντας με τον "Batman" θα δείτε πως το προσωπάκι του έλαμψε! Θα δείτε με τι χαρά έμαθε πως η γυναίκα του ηθοποιού ντύνεται Catwoman και η κόρη του Batgirl! Η πιο φορτισμένη όμως στιγμή της συνομιλίας είναι όταν ο Bale θυμίζει στον Zach την συνομιλία του Bruce με τον Blake στο "Rises". Του θυμίζει πως ο καθένας μπορεί να είναι ο Batman, όπως και ο μικρός Zach που άφησε για πάντα το όνειρο μιας φυσιολογικής ζωής, για να περάσει το λίγο και τελευταίο διάστημα της ζωής του στο νοσοκομείο φορώντας της πιτζάμες με το σήμα του Batman και βλέποντας τις ταινίες του, όταν η υγεία του, το επιτρέπει.
Στην συγκινητική συνομιλία των δύο, εγώ βλέπω δύο Batmen. Τον Christian που δεν θυσίασε δα και πολύ απ' τον χρόνο του για να δώσει λίγο κουράγιο στον μικρό ασθενή και τον Zach που όταν δεν πονάει μπορεί να ονειρεύεται πως σώζει το Gotham από τον Joker που λέγεται καρκίνος. Στην πρώτη περίπτωση και ο ίδιος ο Christian συνειδητοποίησε πως από το 2005 έως το 2012 δεν ήταν απλά μέρος μίας κινηματογραφικής τριλογίας, αλλά μιας εμπειρίας ζωής που μπορεί να σε αλλάξει σαν άνθρωπο: Να δίνεις κουράγιο, χαρά, ότι μπορείς να προσφέρεις στον συνάνθρωπο σου. Αυτή είναι η έννοια του Batman και υπό αυτήν την έννοια ο καθένας από εμάς μπορεί πράγματι να είναι ένας Batman. Με λίγα λεφτά, με λίγα τρόφιμα, με λίγο χρόνο απ' τη ζωή μας, ο ηρωισμός μπορεί να αναδυθεί μέσα μας.
Όσο για τον μικρό Zach, μπορείτε να δείτε την μάχη που δίνει και να αφήσετε το δικό σας μήνυμα στηρίζοντας τον, δίνοντας του λίγη ελπίδα για να ζήσει σαν Batman...

 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 
Batman
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Το τέλος της ιστορίας "Death of the Family" είναι συγκλονιστικό! Ο Joker έχει αιχμαλωτίσει όλη την ομάδα, όμως ο Batman θα καταφέρει να απελευθερωθεί και να κυνηγήσει τον εχθρό. Μετά από μια δραματική σκηνή θα αποφασίσει να τον αφήσει να σκοτωθεί χωρίς ιδιαίτερη μάχη ενώ αμέσως μετά περιθάλπει τα μέλη της ομάδας που δηλητηριάστηκαν από την τοξίνη. Την επόμενη μέρα πάντως ο ίδιος κάνει απολογισμό της σχέσης του με τον Joker και αναρωτιέται αν στα αλήθεια δεν τον σκότωνε τόσο καιρό επειδή υποσυνείδητα τον είχε ανάγκη. Κατά την ανάρρωση τους, έχει ραντεβού με τα μέλη της ομάδας που μυστηριωδώς όλα θα αποφασίσουν να μην παρεβρεθούν. Τότε είναι που θα αναλύσει την τοξίνη του Joker βρίσκοντας ένα χημικό στοιχείο που αντιστοιχεί στο "Ha". Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον επόμενο μήνα;

Detective Comics
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η σειρά αποτελεί την πιο ιστορική έκδοση της εταιρείας όπου πρωτοπαρουσιάστηκε ο ήρωας το 1939! Σε μία από τις πιο αυθεντικές μορφές του, ο Σκοτεινός Ιππότης βρίσκεται στο κυνήγι των διασημότερων εχθρών του.

Batman: The Dark Knight
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στην νέα ιστορία ο ήρωας ερευνά μία παράξενη σειρά φόνων που ακολουθεί την μεθοδολογία του Mad Hatter, όμως αυτή τη φορά ο αντίπαλος δείχνει πιο καλά εξοπλισμένος από ποτέ.

Batman and Robin
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Πρόκειται για την ετήσια έκδοση του τεύχους στο οποίο ο ήρωας αναγκάζεται να ακολουθήσει τα βήματα του ίδιου του, του γιου ο οποίος προπορεύεται σε ένα κυνήγι που αφορά το παρελθόν της οικογένειας Wayne, του Batman αλλά και την προστασία της πόλης.

Batman Incorporated
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στο 7ο τεύχος βλέπουμε τον ήρωα να αδυνατεί πλέον να προστατεύσει τα μέλη της ομάδας του που πλέον είναι σχεδόν παραδωμένοι στις ορέξεις του Leviathan. Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει είναι ο γιος του και είναι ακινητοποιημένος από τον ίδιο τον πατέρα του.

Nightwing
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στο 16ο τεύχος βρισκόμαστε πάντα στην σειρά "Death of the Family" εκεί όπου όλα πάνε βάση σχεδίου  του Joker. Ο Grayson είναι πολύ κοντά στο να πιάσει τον Joker, όμως ασφαλώς είναι πολύ μικρός στο να ξέρει τις εκπλήξεις μπορεί να του ετοιμάζει η νέμεσις του μέντορα του.

Batgirl
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
H Barbara θα λάβει μία ανώνυμη πληροφορία για βοηθούς του Joker και ενώ είχε υποσχεθεί να φροντίσει τις απώλειες της από την επίθεση του Joker, θα αποφασίσει να βαλθεί στην έρευνα βοηθώντας τον αδερφό της.

Red Hood and the Outlaws
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
16ο τεύχος και εδώ. Και φυσικά και εδώ ακολουθούμε τα γεγονότα του "Death of the Family" μόνο που ο Todd δε θα είναι μόνος του αφού μεταξύ άλλων, θα έχει και την βοήθεια του Tim Drake την οποία θα χρειαστεί καθώς ο Joker τους περιμένει για μία ακόμα αναμέτρηση.

Batwoman
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στο 16ο τεύχος της σειράς η ηρωίδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει με την βοήθεια της Wonder Woman, μια σειρά από υποκινούμενα τέρατα.

Batwing
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Πρόκειται για τον πρώτο ήρωα της ομάδας που βρίσκεται μόνιμα στην Αφρική και υπερασπίζεται τις εκεί περιοχές κόντρα σε μερικούς από τους πιο επικίνδυνους εχθρούς του υποκόσμου.

Birds of Prey
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στο τεύχος 16 η Batgirl προσπαθεί να γνωρίσει στην υπόλοιπη ομάδα την γυναίκα talon που την έσωσε, όμως η ίδια δεν θα είναι τόσο φιλική όσο με τις υπόλοιπες.

Catwoman
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η Catwoman θα πέσει θύμα του εντολέα της για την κλοπή ενός πολύτιμου διαμαντιού.

Justice League
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Ο Aquaman θα βρεθεί στο στόχαστρο της ομάδας όταν προσπαθώντας να προστατεύσει τις θάλασσες θα βρεθεί υποχείριο των δυνάμεων που τις ελέγχει και κατά συνέπεια αντιμέτωπος με την ίδια του την ομάδα.

Young Justice
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Σε μπελάδες βρίσκεται η ομάδα όταν τα μέλη της θα αναγκαστούν να χωριστούν και να τα βάλουν με αντίπαλους που υπερτερούν.

Legends of the Dark Knight
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Πρόκειται για εβδομαδιαία αστυνομική σειρά που βασίζεται στην πόλη του Gotham και τις ιστορίες της, ενώ μελετά στοιχεία από την κοινωνία, όπως η εγκληματικότητα και η οικονομική κρίση.

Ame-Comi Girls
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Πρόκειται για μία σύμπραξη ηρωίδων στις οποίες συμμετέχει η Batgirl και τις δράσεις τους άλλοτε υπέρ ή κατά της κοινωνίας. Τα τεύχη αυτά είναι εβδομαδιαία.

Injustice: Gods Among Us
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η σειρά είναι εβδομαδιαία και αποτελεί τον προπομπό του ομώνυμου ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

Justice League Beyond
Η παρέα των ηρώων στο μέλλον σε μια εβδομαδιαία σειρά βασισμένη στο Batman Beyond.

 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 
BATMAN: THE DARK KNIGHT RETURNS μέρος 2
*αγορά*εξώφυλλο*εσωτερικό*απόσπασμα*απόσπασμα*εικόνες*
Κυκλοφόρησε λοιπόν μέσα στον μήνα το δεύτερο μέρος της μεταφοράς του βιβλίου του Frank Miller. Στο δεύτερο μέρος ο Σκοτεινός Ιππότης με την βοήθεια της βοηθού του Robin, καταφέρνουν να φέρουν και πάλι σε τάξη την πόλη. Η επιστροφή όμως του ήρωα ερεθίζει το μυαλό του βασικού του εχθρού, Joker που αποφασίζει να επαναδραστηριοποιηθεί εφαρμόζοντας ένα σατανικό σχέδιο που παρακινεί στρατούς από ομοϊδεάτες του για την καταστροφή της πόλης. Ο Batman θα χρειαστεί να κάνει την απόλυτη υπέρβαση θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια γεγονός που θα προκαλέσει την αμερικανική κυβέρνηση που θα επιστρατεύσει τον Superman για να τον σταματήσει. Οι δύο ώρες θα επιδοθούν σε μία ανελέητη μάχη όπου η εξυπνάδα θα νικήσει την δύναμη.
Στο Blu-ray που κυκλοφορεί υπάρχουν μια σειρά από πρόσθετες παροχές σε μορφή παρουσιάσεων και ντοκιμαντέρ με τους παρακάτω τίτλους: "Digital Comic Excerpt from the Graphic Novel", "Preview of Superman: Unbound", "Superman vs. Batman: When Heroes Collide", "The Joker: Laughing in the Face of Death", "From Sketch to Screen", ενώ υπάρχουν και δωρεάν επεισόδια κινουμένων σχεδίων από τις κλασικές σειρές.
Ο Michael Emerson που υποδύεται τον Joker μίλησε και αυτόν τον μήνα για τον χαρακτήρα του, λέγοντας πως η ειλικρίνεια και η ευθύτητα του Joker είναι αυτά που τον καθιστούν εξαιρετικά επικίνδυνο. Παράλληλα σημείωσε πως ήθελε απλά να μετατρέψει την δική του φωνή σε μία λιγότερο αποδεκτή, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα καθώς απόλαυσε την εμπειρία και ειδικά βάση του σεναρίου.

YOUNG JUSTICE INVASION
*σύνδεσμος*εικόνα*The Fix*True Colors*υπογραφές*Runaways*emerson*
Η σειρά επέστρεψε στην τηλεόραση τουλάχιστον στις ΗΠΑ κι εμείς μπορούμε να σας παρουσιάζουμε ξανά την πλοκή από τα επεισόδια. Τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε την ομάδα με κατεστραμμένο το στρατηγείο της να προσπαθεί να αναλάβει υποθέσεις οι οποίες εξακολουθούν να έχουν να κάνουν με την ομάδα και την σύσταση της. Ουσιαστικά είναι και πάλι αρχηγός της ομάδας το Nightwing ενώ ο Robin γίνεται πλέον αρχηγός της "Α" κι έτσι βλέπουμε την αναβάθμιση της ομάδας  του Batman στο νέο κύκλο επεισοδίων.
Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό η DC αναμένεται να κόψει την σειρά μαζί με κάποιες άλλες προκειμένου να λανσάρει τις νέες σειρές: "Beware The Batman" και "Teen Titans Go" τις οποίες βέβαια θα καλύπτω καθώς θα αφορούν τον θρύλο του Batman. Αν πάντως είστε κι εσείς κατά του κοψίματος της σειράς, τότε μπορείτε να υπογράψετε για να παραμείνει η σειρά.

ΠΟΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΑΤΜΑΝ ΤΑΙΝΙΑ;
*σύνδεσμος*εικόνα*
Η τριλογία τελείωσε και όλα δείχνουν πως το Justice League έρχεται. Πότε όμως θα δούμε την επόμενη ταινία με μοναδικό πρωταγωνιστή τον Batman; Σύμφωνα με εκτιμήσεις και κρίνοντας πως η JL ταινία αναμένεται το 2015, δε θα είναι καθόλου υπερβολικό να χρειαστεί να περιμένουμε μία πενταετία μετά την επική τριλογία. Αυτό σημαίνει φυσικά πως το νωρίτερο το 2017 θα ξαναστρωθούμε στις σκοτεινές αίθουσες.
Ακόμα και τότε όμως τι θα δούμε; Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Michael Uslan που είναι ο σύγχρονος εκφραστής των ταινιών Batman από το 1989 κι έπειτα, είναι ο άνθρωπος που μετέφερε το πάθος του για τον Σκοτεινό Ιππότη στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο Uslan λοιπόν δήλωσε πως μία ιδανική συνέχεια για Batman ταινία θα ήταν το Beyond. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Batman Beyond, κυκλοφόρησε αρχικά σε κινούμενα σχέδια και τώρα σε comics, είναι ο νεαρός Batman που στρατολόγησε ο γέρος πια Bruce Wayne για να σώσει το Gotham. Ο νεαρός δεν ξεπερνά τα 20 και ο μέντορας του που ξεπερνά τα 80 καλείται να του διδάξει ότι γνωρίζει σε ένα περιβάλλον του μέλλοντος. Μάλιστα έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Clint Eastwood για τον μεγάλο Bruce.

ΤΑΙΝΙΑ JUSTICE LEAGUE
*σύνδεσμος*εικόνα*εικόνα*αναβολή παραγωγής*ben affleck*
Όπως όλα δείχνουν οι παραγωγοί της ταινίας (2015) μάλλον που κατέληξαν στους ήρωες που θα συμμετέχουν στην ταινία και χωρίς να μας κάνει έκπληξη θα είναι οι: Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern. Φυσικά ακούγεται πως άλλα μέλη της ομάδας θα μπορούν να έχουν μη πρωταγωνιστική συμμετοχή όπως οι Martian Manhunter και Aquaman αλλά και Hawkman. Αυτό βέβαια που θα πρέπει να βρεθεί τώρα είναι ο σκηνοθέτης που θα έχει δύσκολη αποστολή αφού σε μάλλον 3 ώρες θα πρέπει να χωρέσει τις ιστορίες μερικών από τους πιο πολύπλοκους ήρωες, να δημιουργήσει την υπόθεση, ίσως ένα ρομάντσο με κάποιον χαρακτήρα, να βάλει στην υπόθεση τον κακό που θα είναι ο Darkseid και μέσα σ' όλα να ξεπεράσει το πρόβλημα του επαναλανσαρίσματος του ήρωα. Καλή τύχη!
Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες η έλλειψη ενός καλού σεναρίου και φυσικά η εύρεση του σκηνοθέτη, ανάγκασε τους παραγωγούς να βάλουν στο συρτάρι την ταινία. Οι πρώτες σκέψεις λένε πως θέλουν να δουν την επιτυχία που θα σημειώσει το Man of Steel και κατόπιν θα κρίνουν το μέλλον της.
Τέλος, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως αποκαλύφτηκε πως στον Ben Affleck δεν προτάθηκε μόνο η θέση του σκηνοθέτη αλλά και αυτή του ήρωα του Batman. Ως γνωστόν, ο ηθοποιός αρνήθηκε.

THE DARK KNIGHT RISES
*σύνδεσμος*εικόνα*συνέντευξη*
O ηθοποιός Joseph Gordon-Levitt που ενσάρκωσε τον χαρακτήρα John Blake στην ταινία ερωτήθηκε σχετικά με την φήμη πως θα έχει έκτακτη εμφάνιση στην ταινία "Man of Steel" ως Batman. Ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν γνώριζε καν την φήμη αυτή ενώ συνέστησε να μην πιστεύουμε τέτοιου είδους φήμες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και πολλά, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να το πιστέψουμε...

LEGO BATMAN: DC SUPER HEROES UNITE
*σύνδεσμος*εικόνα*trailer*
Η πρώτη ταινία Lego (κινουμένων σχεδίων) με πρωταγωνιστή τον Batman είναι γεγονός και κυκλοφορεί στις 21 Μαΐου. Στην ταινία ο Bruce Wayne θα βραβευτεί ως ο άντρας της χρονιάς και ο Lex Luthor θα ζηλέψει οπότε θα αποφασίσει να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος. Στην προσπάθεια του αυτή θα στρατολογήσει τον Joker που θα τον ελευθερώσει από το άσυλο και μαζί με τους υπόλοιπους συμμάχους τους (Penguin, Harley Quinn, The Riddler κλπ.) θα προσπαθήσουν να σβήσουν τον Batman για πάντα. Εκείνος βλέποντας πως το εμπόδιο του είναι πάνω από την τεχνολογία που διαθέτει, θα στραφεί σε βοήθεια από τον Superman και μπροστά στην απειλή, σε όλη την ομάδα της Justice League. Μόνο έτσι θα μπορέσει ο Batman και ο Robin να νικήσουν την απειλή πριν να είναι πολύ αργά. H ταινία σε Blu-Ray θα κοστίζει 29$.

Batman: The Lazarus Syndrome
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Το BBC κυκλοφόρησε ένα συλλεκτικό ηχητικό έργο που είχε παιχτεί στο ραδιόφωνο του BBC το 1989. Σε αυτό μια σειρά από ηθοποιούς ενσαρκώνουν τους γνωστούς χαρακτήρες του θρύλου: Batman, Dick Grayson, Selina Kyle, Gordon, Alfred, Joker κλπ. Η ταινία μας ξεναγεί σε έναν Bruce Wayne που θολωμένος από το σύνδρομο Lazarus αποφασίζει να διαλύσει την σπηλιά και να εξαφανίσει καθετί που σχετίζεται με την διπλή του ταυτότητα. Στα θετικά είναι πως τον Alfred ενσαρκώνει ο ίδιος ο Michael Cough ενώ κατά γενική ομολογία οι χαρακτήρες απέχουν κατά πολύ από ότι γνωρίζουμε ή φανταζόμαστε ενώ και η ιστορία δεν είναι δα και τόσο ποιοτική. Μπορείτε κι εσείς να αγοράσετε το ηχητικό έργο με μόλις 1,49 λίρες Αγγλίας.

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ INJUSTICE
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Το αναμενόμενο ηλεκτρονικό παιχνίδι "Injustice: Gods among us" κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου 2013 και σήμερα σας παρουσιάζω ένα εξαιρετικό εισαγωγικό trailer στο οποίο βλέπουμε όλους τους βασικούς χαρακτήρες. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ότι βλέπουμε τον Flash να μάχεται το Nightwing, ενώ όλοι οι άλλοι ήρωες με εξαιρετικά γραφικά συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι που θα μας κόψω την ανάσα

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ
*σύνδεσμος*αγορά*εικόνα*εικόνα*
Η γνωστή ιταλική εταιρεία montegrappa συνεργάζεται με την Warner Bros. και φτιάχνει το πρώτο πακέτο δώρου με συλλεκτικά κομμάτια που αφορούν τον ήρωα. Μία μεταλλική πένα που είναι εξαιρετικά διακοσμημένη με νυχτερίδες, ένα ρολόι χειρός με προδιαγραφές swiss και μανικετόκουμπα με ιδιαίτερη κομψότητα στα οποία υπάρχει ανάγλυφο το λογότυπο. Η όλη συσκευασία έρχεται σε 1939 (έτος εμφάνισης του ήρωα) συλλεκτικά κομμάτια και πρόκειται για το πρώτο από αυτά που θα ακολουθήσουν. Το πακέτο προσφέρεται σε μεταλλική συσκευασία με ανάγλυφο το λογότυπο.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ / ΦΙΓΟΥΡΕΣ
:[ Μια σειρά από παιχνίδια κυκλοφόρησαν ή θα κυκλοφορήσουν προσεχώς από διάφορους παρασκευαστές και εγώ σας τα παρουσιάζω συνοπτικά.
:[ Η Funko Pop κυκλοφόρησε μια σειρά από χαρακτήρες της Justice League σε βινύλιο. Τα παιχνίδια είναι φιλικά προς τα παιδιά και δεν θα ξεπερνούν τα 11 δολάρια ΗΠΑ.
Παράλληλα η Mez-itz κυκλοφόρησε μερικές ιδιαίτερες φιγούρες από τις ταινίες του Batman και του Superman.
:[ Επίσης, κυκλοφορεί η σειρά "Batman and DC Super Friends" με τους διασημότερους ήρωες της DC. Με την ευκαιρία της παρουσίασης τους, μας έγινε γνωστό πως η DC θα λανσάρει και φιγούρες από την σειρά της δεκαετίας του '60 και φυσικά όλοι οι συλλέκτες, ανυπομονούν.
:[ Τις φιγούρες μπορούμε επιτέλους να τις δούμε και νομίζω να τις προπαραγγείλουμε. Τα φώτα συγκεντρώνει το εκκεντρικό Batmobile της εποχής, αλλά και η στολή του ήρωα, του Riddler και Penguin κλπ.
:[ Παράλληλα αναμένεται να τεθεί σύντομα σε κυκλοφορία η φιγούρα του Batman από την ταινία του 1989 η οποία απευθύνεται σε συλλέκτες και όπως θα δείτε είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.
Τέλος, μέσα σε όλα είχαμε και την κυκλοφορία μιας σειράς Barbie από την Mattel η οποία είναι εμπνευσμένη από τον Batman και την Catwoman από την σειρά του 1966. Στον ρόλο του ήρωα, ο Ken και στις γυναίκας-γάτας φυσικά η Barbie. Η παραγγελία τους κοστίζει 35$.

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το