Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2013 ~ θα το κάνω αν το κάνεις και φέτος στο yannidakis

earth hour 2013
Καληνωρίσματα. Με μεγάλη χαρά το yannidakis συμμετέχει και φέτος στην παγκόσμια εθελοντική προσπάθεια της Ώρας της Γης που διοργανώνει η WWF. Ως τώρα, με αφορμή του εκάστοτε θέμα (περιβάλλον, φτώχια κλπ.) συντάσσαμε ένα θέμα πάνω στο οποίο συζητούσαμε και απλά σας παροτρύναμε να κλείσετε τα φώτα στο γραφείο και το σπίτι για μία ώρα.

Φέτος όμως η διοργάνωση γίνεται πιο ουσιαστική, πιο άμεση και ζητάει από τον καθένα μας να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι για μια καλύτερη ζωή. Και δεν είναι παρότρυνση, δεν είναι ελπίδα ή επιθυμία, είναι πρόκληση! Μια πρόκληση που δεν πρέπει να αφήσει κανέναν αμέτοχο.
Οι όροι είναι απλοί. Ζητάμε από κάποιον να κάνει κάτι για να καλυτερεύσει την ζωή του (ή τον άλλων), υποσχόμενοι πως κι εμείς σε αντάλλαγμα θα δεσμευτούμε για κάτι καλό. Στην σελίδα των προκλήσεων (μην ξεχάσετε να μεταβείτε στην ελληνική έκδοση από το Language) θα δούμε πολλά παραδείγματα στα οποία είτε μπορούμε να συμμετέχουμε αποδεχόμενοι την όποια πρόκληση, είτε να φτιάξουμε την δική μας πρόκληση για τους δικούς μας γνωστούς και αγνώστους.

Το yannidakis φέτος συμμετέχει με την δική του πρόκληση κι έτσι καλεί όλους εσάς να μπείτε σε αυτήν και να την αποδεχτείτε. Σας προσκαλώ λοιπόν να χαρίσετε ένα αντικείμενο που δεν χρησιμοποιείται ή να αγοράσετε κάτι το οποίο θα προσφέρεται σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Σήμερα είναι παντού γύρω μας και τοπικές οργανώσεις, οι δήμοι και η Εκκλησία διοργανώνουν ημέρες συγκομιδής και ενίσχυσης των εχόντων ανάγκη. Για όσες αποδοχές πρόκλησης λάβω θα προσφέρω ισόποσα ευρώ σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη και θα “βάψω” πράσινο το yannidakis για ισόποσο αριθμό ημερών!

Βρείτε την πρόκληση εδώ και αφού την αποδεχτείτε μην ξεχάσετε να επιστρέψετε στο παρόν κείμενο για να γράψετε στον χώρο των σχολίων τι προσφέρατε και που! Και μην ξεχνάτε… Απόψε στις οχτώ και μισή, σβήνουμε τα φώτα για μία ώρα γιορτάζοντας με εκατομμύρια κόσμου σε όλη την Γη, την… Ημέρα της Γης+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

4 σχόλια:

  1. Μπράβο Γιαννιδάκη!
    Τρέχω τώρα στην πρόκλησή σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ......
    Για κάποιον λόγο "κολλάει" και δεν μπορώ να κάνω τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μου κάνει εντύπωση. Μπαίνω κανονικά στην Πρόκληση και δεν μου εμφανίζει κάποιο πρόβλημα. Η διεύθυνση είναι και εδώ http://goo.gl/X2ppF :[

      Διαγραφή
  3. Ναι, μπήκα κι εγώ κανονικά, αλλά απο κει και πέρα κάτι έπαθε και δεν μπόρεσα να κάνω κανένα κλικ πουθενά...
    Θα ξαναδοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το