Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΜOYΣΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ~ ο χρόνος μου τελειώνει (Time Is Running Out)


ταξιδέψτε στον Μουσικό Κωδικό ακούγοντας το κομμάτι συγχρόνως .
Είχα όρεξη, είχα ελπίδες, είχα πρόγραμμα και όνειρα. Θα έκανα το παν και θυσίαζα ότι είχα για να πετύχω, να φτάσω ψηλά, εκεί που ανήκα δηλαδή.

Όμως γνωρίστηκα με σένα χωρίς να δώσω σημασία στην αρχή. Ήταν το πάθος της αρχής, ο ενθουσιασμός στο ξεκίνημα. Ήταν η θολούρα της πρώτης μέρας και η γλύκα του χαπιού πριν το γλύψεις.

Τώρα πνίγομαι και ασφυκτιώ. Ξέρω πως κάνω λάθος μα δηλώνω εθισμένος. Μπορεί να μου έκανες μάγια αλλά δεν ξέρω από ξόρκια. Όταν σε βλέπω σε μισώ τόσο πολύ που θυμάμαι πόσο αντιφατικά είναι τα πάντα πάνω σου. Η ομορφιά σου με θαμπώνει και διαλέγω να βγάλω τα παπούτσια μου ξεκινώντας να περπατάω στο χαλί του παιχνιδιού που έστησες. Ερεθίζομαι στην θέα των δοκιμασιών που υπό την επήρεια σου αναγκάζομαι να ξεπερνάω. Κι όσο οι πίστες προχωράνε, οι δοκιμασίες δεν έχουν πέπλο ασφαλείας. Μπορεί να καταλήξω στη φυλακή ή ένα στατιστικό του θανάτου. Το πράγμα έχει χοντρύνει πολύ και εσύ είσαι η αιτία της κατρακυλάς.

Έχεις την ικανότητα να υποβαθμίζεις την σοβαρότητα και την επικινδυνότητα. Όχι! Δε θα σ’ αφήσω να θάψεις ξανά την θυσία μου. Δε θα σ’ αφήσω να με αφήσεις χωρίς ανταμοιβή. Δε θέλω να με φτάσεις πιο κοντά στο θάνατο χωρίς αντάλλαγμα. Δώσε τη δόση μου, θέλω λίγο από εσένα για λίγο ακόμα. Ξέρω πως δε θα κρατήσει για πάντα γιατί ο χρόνος τελειώνει. Για μένα. Εσύ φαντάζεις στα μάτια μου ως ατελείωτη και αιώνια αρρώστια που καίει τα σωθικά. Λίγο πριν το τέλος μπορώ να συνετιστώ(;) δίνοντας μια μικρή παράταση στο τέλος, δεν μπορώ όμως να κρύψω το τι είσαι για μένα.

Για μια ζωή ονειρευόμουν την απόλυτη ελευθερία και τον αυτοέλεγχο, μα το μόνο που κατάφερα είναι να περιορίζονται μέχρι τον απόλυτο εθισμό μου σε σένα όπου και τα έχασα πλήρως. Ακόμα κι αν κατά καιρούς προσπάθησα να σε παρατήσω, ο εθισμός μου με τύφλωνε και πλέον πλήρως παγιδευμένος στην επιρροή σου, δεν έχω περιθώρια ελιγμού ή σωτηρίας. Κάθε μέρα απορροφάς ότι –λίγη, ελάχιστη- ζωή μου έχει απομείνει. Πως έφτασα εδώ; +Yanni Spiridakis 


σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το